Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
türklük ile de dini nasıl bağdaştırdın onu anlamadım
-----------------------------Türkler Allah'a kılıçlık yapmış bir ırktır dayıcım. Allah'ın kılıcı olmak her ırka sahip olmaz. Onun içindir ki müslüman türkün şanı şerefi büyüktür. Onun içindir ki türklükle islam bağdaşıyor.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
türklük ile de dini nasıl bağdaştırdın onu anlamadım
-----------------------------Türkler Allah'a kılıçlık yapmış bir ırktır dayıcım. Allah'ın kılıcı olmak her ırka sahip olmaz. Onun içindir ki müslüman türkün şanı şerefi büyüktür. Onun içindir ki türklükle islam bağdaşıyor.
-----------------------------Boşuna "EFRASYAB"olmamışızasırlardır.
yeri gelmişken okuyunda feyz alın tabi anlamak istemeyen beyinleriniz bir nebzede olsa kendi iradesi ile çalışıp kendi işlevini görmeye başlar ise;
"Türk Müyüz, Müslüman Mı?"
Bazı kişi ya da zümreler maksatlı olarak, beyinleri bulandırmak için “Önce Türk müyüz, Müslüman mı?” diye cahilane bir soru sormaktadırlar. Bu soruya verilecek en güzel cevap: “Müslüman Türk’üm”dür. Zira Türklük ve İslamiyet birbirine zıt iki değer değildir. Bu durumda ne milliyetimizi ne de dinimizi inkâr etmemiz söz konusudur. Çünkü Allah (c.c.) bizi bir milletin ferdi olarak yaratmıştır ve bunu inkâr etmemiz yüce dinimize de aykırıdır. Çünkü yukarıda da bahsettiğimiz üzere ayet-i kerimede Allah’ın insanları kavim kavim, millet millet yaratması onun kudretindendir. Milliyetimizi inkâr etmemiz onun bu kudretini hâşâ inkâr etmemizdir. Ayrıca bu konuyla ilgili çok önemli bir hadis-i şerifte mevcuttur: “Aslını inkâr eden soysuz kişi, cehennemdeki durağını hazırlasın, zira o bizden değildir”
Türk Milliyetçileri bu konuda en güzel cevabı bu zihniyetin mensuplarına şöyle vermektedirler: “Türklük bedenimiz, İslam ruhumuzdur. Ruhsuz beden cesetten ibarettir.”
Allah, bizi ne soysuz Müslüman, ne de İslam nuruyla aydınlanmayan Türk yapsın!
-
bu adamın yaptıgı saçmalıktan ibaret bir olay... tamamen gazla çalışan bir topluluk zaten izleyenlerin sıfatlara bir bakın şöyle boş beleş bakıyorlar gözlerinden belli... orda TR gibi demokratik bir ülke diye sözlerine başlıyor ama sonra incil satamazsınız diyor.... Allah allah bak sen... daha çok şey yazılır ama hiiiç gerek yok bunlara alkış tutanda tutsun bu kadar bağnaz bir milliyetçilik olamaz
-
saçmalaığın daniskası feto okul açınca ne güzel işte dinimizi öğretiyolar onlar yapınca pis kaka
-
@avira
akşam cevap veremedim flood koruması yazdı , şimdi sana şunu diyorum ben sana direk 66. maddenin bu konuyla ilgili oldunu ve aklımda kalan şeylini söyledim sense bunu googlede arayıp buraya yazdın kafanızdan uydurmayın diyorsun o
orjinali benim aklımda kalan şekli
Türkiyeye Vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes türktür | Türkiye Cumhuriyeti Kimliği Taşıyan her kes türktür
nasıl bi zekan varda bunların bir biriyle çeliştini düşünüyosun okudunu anlamıyomusun Atatürk Milliyetcili 66. Maddenin içeriğini oluşturmuştur alt kimlik üst kimlik olayı şudur ben türküm , ama adam kürt örnek mürid :adamgibi , Atatük ise adamgibiler için yani türk olmayan lar için bu halkları birbirini kaynaştırmak için bi siyaset gütmüştür ve demiştirki ırkınız neyse nedir ama siz türksünüz
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------bu adamın yaptıgı saçmalıktan ibaret bir olay... tamamen gazla çalışan bir topluluk zaten izleyenlerin sıfatlara bir bakın şöyle boş beleş bakıyorlar gözlerinden belli... orda TR gibi demokratik bir ülke diye sözlerine başlıyor ama sonra incil satamazsınız diyor.... Allah allah bak sen... daha çok şey yazılır ama hiiiç gerek yok bunlara alkış tutanda tutsun bu kadar bağnaz bir milliyetçilik olamaz
adamın anlattıklarını anlayamadığın o kadar belli ki.
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------yagiztektas bunu yazdı:
yaptığınız gerçekten çok ama çok ayıptır arkadaşlar..ben bir hristiyanım ne yani beni de mi yolda görseniz döveceksiniz söveceksiniz..nedir bu yapmaya çalıştığınız! bütün postları okudum kimin ne olduğu çok açık ortada.. ben hristiyan oluşumdan gurur duyuyorum! hadi sövün bana ana bacı..hadi karalayın beni ve benim gibileri..çok yakışır çünkü size..tahribat'ta böyle bir şey beklemiyordum.. yazık..çok yazık
türkiyedekürt vatandaşlarım kardeşlerim özgürce ben kürdüm ben kürtçe konuşabilir ben kürtçe şarkı söyliyebilirim diyemezken.
kusura bakma sen türkiyede ben hristiyanım hiç diyemessin.
bunu karşımda söylemiş olsaydın hiç affetmezdim.
-----------------------------o kadar saçmalamışınki sana ne söylesem eksik kalacak şimdi lan olum sen gazete kitap dergi televizyon internet gibi iletişim araçlarından uzakmı kaldın kürtlerin özügr olmadığı ortamda hristiyanım dersenaffetmezdim diyosun
Kürtçe Kanal Kuruldu
DTP yapılan tüm yanlışlıklara rağmen kapatılmadı bunlar onların özgür bırakıldığı anlamına gelmiyo
ayrıca kimse bu ülkede kürdüm diyemiyosa adamgibi , real_kurd ,shockman gibi kürt müridler bu ülkede yaşamıyolarmıda konusu açıldığında kürtüm diyolar _?
Yani her olayı türk - kürt çatışmasına çevirmek zorundamısınız
ayrıca yagizektas hristiyansan bu beni ilgilendirmez ama ali cengiz oyunlarıyla müslümanları hristiyan yapmaya çalışıyosa biri o beni ilgilendirir işte bu bir protestoydu yerinde bir protesto , inan aynı şeyin tersini türkler avrupada yapsa orda türkleri linç ederlerdi , bi gün seni karşımda müslümanları kandırarak hristiyan yapmaya çalışırken görürsem beni ilgilendirir ama hristiyanım klise nerde dersen bana ben sana söylerim anladınmı..._?
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@avira
akşam cevap veremedim flood koruması yazdı , şimdi sana şunu diyorum ben sana direk 66. maddenin bu konuyla ilgili oldunu ve aklımda kalan şeylini söyledim sense bunu googlede arayıp buraya yazdın kafanızdan uydurmayın diyorsun o
orjinali benim aklımda kalan şekli
Türkiyeye Vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes türktür | Türkiye Cumhuriyeti Kimliği Taşıyan her kes türktür
nasıl bi zekan varda bunların bir biriyle çeliştini düşünüyosun okudunu anlamıyomusun Atatürk Milliyetcili 66. Maddenin içeriğini oluşturmuştur alt kimlik üst kimlik olayı şudur ben türküm , ama adam kürt örnek mürid :adamgibi , Atatük ise adamgibiler için yani türk olmayan lar için bu halkları birbirini kaynaştırmak için bi siyaset gütmüştür ve demiştirki ırkınız neyse nedir ama siz türksünüz
Ya hala yalan yanlış uyduruk şeyleri gelip burda yazıyosun Anayasa'da belirtilen kanun budur sana düşmedi onu değiştirip kimlik anlamına sokmak.Senin aklında kalan şekli Uganda Anayasasının kanunlarının şekli gelipte burda siyasetçilerin laflarını bana satma.Anayasa nedediyse odur senin yasalarınlamı bu millet hareket edicek.Anayasada belirlenmiş şeklini biyerinizden uydurup yazıyosunuz sonra gerçeğini görünce hala kendi safsatalarınızı yazıyosunuz.Halkları birbirine kaynaştırmak için siyaset güttü ne demek ? Zaten Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş şeklinde Irksal bir şey yoktuki.Birde Atatürk'ün Irk anlamlı bir sözünün olduğunu zannetmiyorum.Atatürk hep Türk Milleti derdi.Sizin siyasetçileriniz alt kimlik üst kimlik laflarını çıkartarak ülkeyi bu hale getirdi.Gelipte utanmadan hala yazıyosun.Bilmiyorsan sus adam sansınlar.Madem seninkisi çok doğruydu neden Anayasada yok ? Neden benim dediğim var ? Anayasayı oluşturanlar senden daha akıllı heralde.Anayasada olan şeyi hala gelipte kendine göre değiştirme.
-
@avira
lan olum lazmısın sen ben anayasanın neresi uydurup yazmışım kafandan konuşuyosun , cevap veremedin zaman lafı azında geveleme , benden dhaa türkçümüsün _? bunu ölçe bilcek aletin varmıda benle alt kimlik üst kimlik diyoloğuna giriyosun , Ülkü ocaklarına daha önce gittinmi yada kaç milliyetci oluşuma katıldın_? yani nerden esinlenerek saçma sapan yorumlar yazıyosunuz daha sonra cevabada tahammül edemeyip halada konuşuyonmu sen diyosun 17 yaşındam 5 senedir siyasetle ilgileniyorum ve konuşuyorum senmi susturcan beni_?
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@avira
lan olum lazmısın sen ben anayasanın neresi uydurup yazmışım kafandan konuşuyosun , cevap veremedin zaman lafı azında geveleme , benden dhaa türkçümüsün _? bunu ölçe bilcek aletin varmıda benle alt kimlik üst kimlik diyoloğuna giriyosun , Ülkü ocaklarına daha önce gittinmi yada kaç milliyetci oluşuma katıldın_? yani nerden esinlenerek saçma sapan yorumlar yazıyosunuz daha sonra cevabada tahammül edemeyip halada konuşuyonmu sen diyosun 17 yaşındam 5 senedir siyasetle ilgileniyorum ve konuşuyorum sen susturcan beni_?
-----------------------------laz filan değilim laz olsamda seni ilgilendirmez ne demek lazmısın ? lan olm ile bana konuşma senin arkadaşın değilim ben.Uydurduğumda yok Anayasadaki maddeyi yazıyorum buraya biyerimden uydurduğum yok.Benden daha Türkçümüsün demişinya bu lafına ben gülerim sadece :) sanamı kaldı benim Türklüğümü ölçmek yada sanamı kaldı benim ülkü ocağına gidip gitmemem ? veya ülkü ocağına gitmiyorum diye biz Türk sayılmıyormuyuz ? 17 yaşından 5 senedir siyasetle ilgilenmek bişey değiştirmez.30 yıl siyasetle uğraşıp bişeyden anlamayan adamlar var.Ne bu şiddet bu celal ? ben seni susturmasını iyi bilirimmi dedim :) Madem çok sinirlenip tartışmasını bilmiyosun bana hiç yorum yazma.Ülkü ocağına gidiyorum demekle siyaseti iyi bilmenin ne anlamı var ? bizim sınıfta arka yapmak içinde giden vardı siyaset içinde gidende vardı.Acaba sen benim kadar araştırmacı veya benim kadar kitap okudunmu özellikle hem sağ hemde sol düşünür kişiler hakkında ? yoksa solcular kötü onlar terörist hepsi dinsiz diyemi öğrendin.Yada onlar Türkçü değil diyemi öğrendin.Anayasadaki maddeler yanlış sen doğrusun öylemi ? ben daha başka bişey demiyorum sana.
NOT:Açtım telefon bizim ülkü ocağı başkanına sordum dedim kimlik hakkında ne düşünüyorsunuz alt kimlik üst kimliğin olduğuna inanıyomusunuz dedim.Hayır dedi.O kelimeler tamamen insanlar arasındaki etnik ayrımcılığa nedendir dedi.Hadi dedim onada inanmim bide netten araştırayım Ülkü Ocakları hakkında birçok forumda kimlik lafına çok sert çıkışlar varki böyle birşeyi kabul etmiyolar.