Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)
-
@razorback
edit yaptın galiba razorback yazdıklarında bi kısmı hiç okumamıştım bak şimdi bize 6. filo olayından dolayı gerizekalı ayyaş boş adam şu adma bu adam die söven biri varsa buna karşılık ne dememi bekliyosunki adam taa ne zamanın olayıyla ne dio bende diorumki öyle genelleme yapmak kolaysa aha bende yapayım sıcağı sıcağına , yani biz genelleme yaptımızda suçluyuzda siz suç unsuru olmuyormu bu
-
Eleman sizi demokratik bi şekilde protesto ediyoruz diyor sora arkalarını dönüp incil satamazsınız diye bagırıyorlar ;)) Yaw güzel bi iş yapıyosunuz bari çelişkiye düşmeyin a.q.Orda yapılan din muhabbetiyle atılan nağraların ne alakası var gözünü sevim.Ama genede misyoner şerefsizlere bi nevi posta koymuşlar sayılır.Güzel böyle tepkiler bence , hemde böyle İsa gibi bir Allah peygamberinin dinini bozan şerefsizlere karşı yapılıyosa.
-
şimdinin ülkücüleri Türk milliyetçiliği yaptıklarını sanıyolar ama değil. Yaptıkları islam milliyetçiliğinden başkası değil. Türklükle müslümanlık çok farklı şeyler.
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------
FAYDALI bunu yazdı:
CcC ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ CcC
saftirik ne bok yediniz ne yapıyorsunuzda engelleyelim ayllak aylak gezip kurtlar vadisi izliyorusnuz:) sie
-----------------------------Her siyasi görüşe saygı duyacaksın! Herkes haddini bilecek! Öyle laf çakmakla olmaz! Ben burdaki videoya yorumumu yapıyorsam önünde şapka çıkaracaksın! Sonuçta ben sana laf yetiştirmiyorum. Sağcı solcu ayaklarına girmiyorum! Ülkücü olmayabilirsin amenna ama bir TÜRK-İSLAM olarak yaklaşacaksın bu videoya! Herkes haddini bilsin!
senmi bildiriceksin hadiimi?her siyasi görüşe saygı duyabilirim ama burası babanın duvarı değil slogan atamazsın ok
-
@razorback
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------FAYDALI bunu yazdı:
CcC ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ CcC
-----------------------------wuuuuu....
bunlar gibisi çok tabii. çakma yoldaşçılar, yok efendim vatancılar, aydınlar vs vs ..
-----------------------------Hiç yoktan orada incili tevratı sattırmayan kişilerin siyasi kişiliklerine bak! Sizin tabirinizle solcu kişilerin hangisi (sağcı-solcu ayrımı yapmam ben herkes benim kardeşimdir) ; sizin tabirinizle solcuların hangisi çıkıpta burda satamazsınız diyor? Aydın olanlar sizlersiniz değil mi?
-----------------------------birde böyle birşeyi çıkıp savunuyorsunuzya sizmisiniz asıl aydın ? orda satılanlar sanki birer pislik birer ülkeyi kirleticek şeymiş gibi allahın kitalarını yargılıyorsunuz ! sizemi düştü allahın kitaplarını yargılayıp milleti dini dolayı tehtid etmek ? yurtdışında dinimize hakaret edildi diye aynı kirli işi bizimde yapıp allahın kitaplarınımı yargılayalım ? yok kuran-ı kerim satmıyosunuzda carttır curttur adam istediğini satar istediğini satmaz sizemi düştü ? madem çok seviyosanız bu kadar vatanı gerçekten bişey yapmak istiyosanız silah alın gidin gabara teröristleri vurun.Böyle saçma sapan şeyleri yaptıktan sonra ''Salyangoz sattırmayız'' ''Bura Müslüman Mahallesi Değilmi Lan '' gibi cümle kurmaktan başka bişey yapmıyosunuz.Anca milleti dövün milleti azarlayın sonrada gelip burda deyinki biz komunistleri dinliyoruz neden bize laf söylüyosunuz diyin.Ben sınıfta sol düşünüyorum diye beni dinsiz vatan sevmeyen biri görenlerde sizlersiniz.Arkadaşlarım sol düşünceli olduğu için ülke için bişeyler yapmaya çalıştığı halde siz onlara terörist diyecebilicek adamlarsınız.Yazık be.
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Razorback bunu yazdı:
Toplu halde bi standın önüne toplanıp korku salıp eli kolu adamın yüzüne savurmak meziyet olsa gerek.Parasıyla değilmi isteyen alır istemeyen almaz kimse zorlamıyo birbirini.Düşmanlaşmanın en büyük sebebi karşı tarafı tanımamaktır onunla ilgili fikirleri okumamak değerlendirmemektir.Sen marxsizm ile ilgili kaç kitap okudun.Biz Peyami safaları,Ziya Gökalpleri okuduk.Sen ne okudunda ne değerlendirdin.Ayrıca masum genci öldürdünüz diye genelleme yaparsan benim ve benim gibilerin günahımı alırsın biz tartışma adamyıız silah adamı değil.Silah bizde son çaredir.Sakın böyle bi genellemeye düşme.Bizi çiğnerkende saçın başın dağılmasın genç.
-----------------------------Komünist felsefeyle çelişiyosun genç. Darwin der ki: Çatışma yenilenmeyi getirir. Senin idealin stalin mao lenin ve diğer dangalaklar milyonları kırıp dökerken sen hala fikir adamlığı mı yapıyordn merak ettim?
Genç.Darwin çatışmayı çok geniş anlamda kullanmıştırki mao ve stalin zamanın şartlarına göre haklı bi militarizm içindedirki mühendislik silah endüstrisi gelişmiştir değil mi?Fikirlere başka açıdan bakmak septik olmak sabit olmayan evrende düşüncelerede değişkenlik kazandırır.Şiddet varoluşun vazgeçilmezi olsa gerekki savaşlar insanları kısmen geliştiren büyük bir kısmende zarar veren acı veren olaylardır.Bana komunizmi öğretme aşırı milliyetçilik insanlık tarihi için büyük bi çelişkiydi zaten.Staline dangalak diyebilirsin öyleydi zaten.Ama mao ve lenine dediğin dangalak kelimesini murodan"Ben senin baban küfür ediyomuyum? "repliği sana iade ediyıorum =) -
senmi bildiriceksin hadiimi?her siyasi görüşe saygı duyabilirim ama burası babanın duvarı değil slogan atamazsın ok
-----------------------------şimdinin ülkücüleri Türk milliyetçiliği yaptıklarını sanıyolar ama değil. Yaptıkları islam milliyetçiliğinden başkası değil. Türklükle müslümanlık çok farklı şeyler.
-----------------------------Ben güç kullanmam kimseye! Çıkıpta o dış devletlerin oyununa gelerek, ülkemin vatandaşına el kaldırmam! Ama bana abuk sabuk konuşan insanlarada meydanları boş bırakmam. Demokratik bir şekilde şikayet ettim ilgili kişilere...
Ayrıca haklısın babamın yeri değil ama videoda attıkları sloganı yazdım ben buraya! Ve kendi siyasi kişiliğimi yansıtan bir slogan! Ayrıca sloganım dünya insanlarına. yaran varmışki sende üzerine alınmışın...
İkinci metne gelince... Ne demek Türk milliyetçiliği ile islam milliyetçiliği farklı! Sen ne diyosun usta bırak allah aşkına:)
-
yalnizturk bunu yazdı:
@razorback
Tamam kardeşim sakin.Yannış yapmış fena yapmış sktret. -
Avira bunu yazdı:
-----------------------------birde böyle birşeyi çıkıp savunuyorsunuzya sizmisiniz asıl aydın ? orda satılanlar sanki birer pislik birer ülkeyi kirleticek şeymiş gibi allahın kitalarını yargılıyorsunuz ! sizemi düştü allahın kitaplarını yargılayıp milleti dini dolayı tehtid etmek ? yurtdışında dinimize hakaret edildi diye aynı kirli işi bizimde yapıp allahın kitaplarınımı yargılayalım ? yok kuran-ı kerim satmıyosunuzda carttır curttur adam istediğini satar istediğini satmaz sizemi düştü ? madem çok seviyosanız bu kadar vatanı gerçekten bişey yapmak istiyosanız silah alın gidin gabara teröristleri vurun.Böyle saçma sapan şeyleri yaptıktan sonra ''Salyangoz sattırmayız'' ''Bura Müslüman Mahallesi Değilmi Lan '' gibi cümle kurmaktan başka bişey yapmıyosunuz.Anca milleti dövün milleti azarlayın sonrada gelip burda deyinki biz komunistleri dinliyoruz neden bize laf söylüyosunuz diyin.Ben sınıfta sol düşünüyorum diye beni dinsiz vatan sevmeyen biri görenlerde sizlersiniz.Arkadaşlarım sol düşünceli olduğu için ülke için bişeyler yapmaya çalıştığı halde siz onlara terörist diyecebilicek adamlarsınız.Yazık be.
-----------------------------Adamlar mason faliyetleri yürütüyor! Burada islamı yozlaştırıyor! Türk insanını yozlaştırıyor! Genç nesli yozlaştırıyor! Kültür yok ediliyor! Ülke kaosa sürükleniliyor! Siz daha savunun o adamları. Tehditmiş pehh.. Biz sözlü tehdit yapmışız! Adamlar o kitapları satarak benim değil seninde geleceğini tehdit ediyorlar. Uyuyun siz...