Böcek Satan Bir Yer Varmı_?
-
Hocam bağlarda vız vız diye böcek var. Biz kör ali diyoruz. ucabiliyor. 3 cantim civarı. yemek yerken geliyor lambaya carpıyor tabağın içine cumburlop düşüyor. Bu böcek kör. gözleri yok heralde. Işığı hissediyor ışıa geliyor. ona bu sistemi uygula :) yönünü bulsun amk. yakında yemeklerimizin tuzu biberi olacak. her aksam gelir yemeğe düşer kör ali...
-
Böle bişey bana lazım amk :| Bizim mahallede yakalasaydı köpekçiler bunu tecavüz ederlerdi arkada vallahi :|
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------satılmaz yakalayacan.
hamam böcekleri var 3 cm falan.
artı burada yaban arıları var ayı kadar :F rahat 3-4 cm vardır. ama onlar uçuyor artık olur mu bilmem.
bunun yanında örümcekler var ama 6 ayaklı.
-----------------------------6 ayaklı örümcek olmaz. Örümcek diyebilmen için 8 bacağa sahip olması lazım.
-----------------------------tmm şaşırmış olabiliriz :)
-
bizim bahçede var gel beleşe vereyim.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Böle bişey bana lazım amk :| Bizim mahallede yakalasaydı köpekçiler bunu tecavüz ederlerdi arkada vallahi :|
-----------------------------oha ben bunu evde görsem abartısız drek altıma sıçarım :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Böle bişey bana lazım amk :| Bizim mahallede yakalasaydı köpekçiler bunu tecavüz ederlerdi arkada vallahi :|
-----------------------------oha ben bunu evde görsem abartısız drek altıma sıçarım :D
Bende öyle yapardım heralde :) -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu eklembacaklı değil bildiğin memeli :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-------------------------------
Koptum amk... :D haklısın..
-
berkan360 bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------aynen hoca ya trake falan deil bildiğin akciğer solunumu yapıyor bu :D:D
-
berkan360 bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------buna bir kutu detan anca yeter.:D
sıkıcan detan tüpünün tamamını
sonra bir kibrit
glory..... :X