folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Böcek Satan Bir Yer Varmı_?

Böcek Satan Bir Yer Varmı_?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    söğüt agaçlarına bak orda cır cır böcekleri var onlarla dene çok faydalı bayağı yükte taşıyor temiz insana birşey yapmaz bende zamanında onun üstünde denemiştim bak sna bir fikir vereyin mavi letler ve yassı saat pilleri var 3 voltlu onlar hafif ben böceğe bağladım ışıkla çok gezdi üzerinde geceleri çok hoş oluyor, san bir fikirdaha vereyim bu letlerin üç renk olanı var filip flop yapan elektroniçiklere söylersen verirler yassı pile pağla onuda matbadan bulunan iki tarafı yapışan bantla agustos böcegine bagla sal meydana seyreyle çok gülersin böcek kafayı yiyeyecek gibi saga sola kaçıyor aynı yere geliyor selamlar.

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

BiUyeOlamadim bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

satılmaz yakalayacan.

hamam böcekleri var 3 cm falan.

artı burada yaban arıları var ayı kadar :F rahat 3-4 cm vardır. ama onlar uçuyor artık olur mu bilmem. 

bunun yanında örümcekler var ama 6 ayaklı.

6 ayaklı örümcek olmaz. Örümcek diyebilmen için 8 bacağa sahip olması lazım.

Belki 2 bacagını kaybetti ne biliyorsun adamın gördüğü örümcegi :D

adam örümcekler demiş genellemiş fakat "ama 6 ayaklı" ibaresinden sanırım orjinalinin 8 ayaklı olduğunu biliyo.. çernobilde yaşıyodur belki nerden biliyoz ?

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam arkadaşların çoğu önerilerde bulunmuş ancak benim sana önerim peygamber devesi yada çekirge ikiside oldukça büyük çekirgeler peygamber devesine göre biraz daha dayanıklı ancak ufak kalabilir peygamber devesine nazaran....

ben daha önce görmüştüm peygamber develeri yakından çok garip yaratıklar çok fonksiyonel bir vücutları var üstelik çok ta savaşçı yaratıklar biraz ısırabilir falan sanırım ama bildiğim kadarıyla zehri yok... birde peygamber devesi kullanırsan ve kullanacığın sinyalin çeşitlerini çok tutabilirsen yani kastım yaratığa komut verecek kadar şekillendirebilirsen senin için savaşır bile... hatta o kadar iyi savaşçı olduğu söyleniyor  ki bu yaratıkların çinliler bu hayvanlardan esinlenerek özel bir kung-fu tekniği bile geliştirmiş... ve çok üst seviye bir teknikmiş sanırım öyle kaplan yumruğu şahin pençesi gibi sıradan ipini koparan herkesin öğrenebileceği birşey değilmiş yani...  ama dediğim gibi iki cinste son derece güçlü yaratıklar oldukçada büyükler alt türlerine göre...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    Ya sen ne diyon elektronikle böceği kontrol edicen nolucak eziyet etmene gerek yok al bi kumandalı araba al sana elektronik

hack forum https://www.turkhacks.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kapalı çarşıda sülük satılıyor sadecebirde böcek gillerden tarantula bulabilirsin başkada satılan böcek bulamassın

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

ricin bunu yazdı:

büyük ihtimalle küçük bir kamera ve pil yardımıyla elektrik verdirerek yön tayini yapıcaksın böceklerde :) buna benzer çalışmalar hep elektrikli hemde sinir yapısı

olarak bazı üniversitelerde yapılmakta , televizyonda izlemiştim.Senin işine tam görücek bir böcek biliorum.Kendisi çok güçlüdür , televizyonda izlediğim kadarıyla

kendisinin 100 katı ağırlığını taşıyordu galiba.Bu böceğin çok sert ve aşılmaz zırhı var.fakat kafa kafa ense kısmında zırhının boşluğu zayıflığı var ve oraya güzelce

teller sokulabilir :) Böceğin ismi "Lucanus Cervus Syriacus".Resimleri : 

Aşağıda resmimde gördüğün gibi baş kısmıyla gövde kısmını ayıran bölümde ufak bir boşluk var , ve tam tel vs gibi şeyleri beyni yakın bir yerden

sokmak için çok uygun :) Bunu haricinde bu böceğin üstüne  pic programlama board u koysan taşır be :)

Ve boyutu değişmesine rağmen ortalama aşağıdaki resimdeki kadar oluyorlar.Bence tam senin istediğin tür :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    eyvallah kardeşim...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

ricin bunu yazdı:

Hybris bunu yazdı:

konu piç olmuş yine..

hoca üniversitenin biyoloji bölümüne olayını izah edersen seve seve yardımcı olurlar diye düşünüyorum. 

sorma hacı millet taşak geçmeye yer arıyo bir i6 ayak örümcek diyo biri 8 ayaklıdır o diyor :D a.q eskiden böyle değildi bu forum...yaf biraz mantık yürütün sizce nasıl bir böcek işimi görür o böceğim türü bize ne gibi bir fayda sağlar nerelerde kullanabiliriz...siz bir fikir atın ortaya ben gerisini getireceğim elektronik aksamı aklımda tasarladım sadece malzeme temini kaldı...aslında bi proje var elimde onu bitiripte geçmek istiyorum bu işi bakalım nasıl rast gelirse...

hemen bacak konusuna el atam (= bocek dedigimiz mahlukatlar 6bacaklidir yani "6bacak varsa=bocek" yoqsa ayri bi dunyadan xD butun bi senede anca bunu ogrendim:D universitelerde cikiolar araziye ama onlarda ztn genelde olduruolar direk bi zarar gelmesin die bocege(= ama solersen herhalde bi dene canlisindan yakalarlar sanada(=he ama lazim olursa kurbaga fln deneyimliyimdir cok kral yakalarim(=

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

DeepiMpaCt bunu yazdı:
    Ya sen ne diyon elektronikle böceği kontrol edicen nolucak eziyet etmene gerek yok al bi kumandalı araba al sana elektronik

snn bilim kavramina emi..

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    faruk_sahin bunu yazdı:
    XpertVision bunu yazdı:
    HaYVaN bunu yazdı:

Böle bişey bana lazım amk :| Bizim mahallede yakalasaydı köpekçiler bunu tecavüz ederlerdi arkada vallahi :|

oha ben bunu evde görsem abartısız drek altıma sıçarım :D

Bende öyle yapardım heralde :)

walla bende :D

///______________
Toplam Hit: 11622 Toplam Mesaj: 43