Borsa'ya Giriş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Proxykaspersky bunu yazdı:
    -----------------------------

gerçek borsa hakkında pek bir şey bilmiyorum hocam 

merak ettiğim şey gerçek borsada da böyle kolay ve tek tıkla  hisse alınıp satılabiliniyoer mu?

hesap açtırıp , internetini aktif ettirip yapabilrsin tabi.Fakat güçlü bir internet sitesinden omlalı.Foreks ile ge nelde 5 dklı gecikme olabilir.Garantinin iyi diyorlardı sanırım.

Fakat ben işbank'ı düşünüorum.

alım satım yapmak çok kolay tabi ki.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

kapitalizmin kumarhanesi borsa kapatılsın

-EMEP-

:))

bu yazıyı esenyalı tren istasyonun ordaki duvarlarda afişlerde görmüştüm paylaşayım dedim ama reklam değil tabi olamazda zaten emep in anlamı ne onu bile bilmiyorum :) bide bence gidin call uf duty falan oynayın, mynette okey var onu oynayın :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

en az 20bin gerçek tl şart ondan sonra dünyadaki en heyecanlı oyunu keşfedersin :)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

badass bunu yazdı:

Hisseleri analize etmen ve ogrenmen cok guzel birsey. Yanliz bu arastirmayi yaparken, baktigin sirket hakkindaki haberleride takip et. Senin gozlemledigin hisselerdeki inis cikislar...

anladım hocam.turkcell ve türk hava yolları'nı zaten takip ediyordum.ikiside çok güzel şekilde gidiyor.Hele Türkcell'in argesi mükemmel ötesi.

Bu yüzden ikisinde gelecek görüyorum.Hele hele Türkcell almanyaya açıldıktan snra daha iyi bir gelir olabilir.

eyw saol

Durust olarak Turkcell hakkinda pek bilgim yok. Ama gorunuse gore sen arastirmani en iyi sekilde yapiyorsun. Borsa isi hic kolay degil. Bir cok kisi cok miktarda para kaybediyor bu iste. 

Sen arastirma yaparak kendini bilgilendirirsen eminim isin yolunda gider.

Kolay gelsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

takip

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

bakalım faydalı olabilir, çizik.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Borsa haberleirni nerden takip edebiliriz düzgünce ?

Sabahtan beri garanti ve halkbank'ın yükselişini izliyorum, doğan holding sayesinde 100b 'i 112b yaptım fakat garanti artıp duruyor sinir etti.sırf borsa için 9.50de kalktım.

Kahvaltı yapmaya indim biraz önce, bir baktım finans durumunda halkbankası ve garantini için bilmem hangi kurum bişeyini arttırmış.ondan gidiyor.Fakat internette durumu bulamadım.

--

Tofaş yamulttu, türkcell yamulttu, tukaş ve dünün al verenleri yamulttu.dğan holding ile topladım.Trabzonspor artıp duruyordu, tam dedim daha düşemez alayım, alır almaz düştü.Şu an ortalama 111Binim var.

37. sırada falanım böyle biterse.Tabi bitmeyecek.

**

Son durumlar : yunanistan işi düzeldi, uluslar arası enerji komisyonu petrol'e müdahile etti.Bu yüzden cari açık için olumlu bir durum.İmkb artışta.Trabzon, halkbank, garanti bankası, doğan holding, trabzonspor güzelce arttı bu gün.Sabahtan beri takip ediyorum ama güvenemedim.

Şu bilgileri bilseydim, kesinlikle sabahın köründe oynardım.Verilere bakın sabah nasılmış , şimdi nasıl:

http://bigpara.ekolay.net/borsa/hisse-detay-bilgileri/GARAN/

http://bigpara.ekolay.net/borsa/hisse-detay-bilgileri/HALKB/

http://bigpara.ekolay.net/borsa/hisse-detay-bilgileri/TSPOR/

günün ilk saatlerinde (yada seansın) patlatmak lazımmış . Seans bitsin, bi ona göre fiyat biçilip patlatıcam.Garanti ve halkbankasına 2. seansta hücum edecekkler diye düşünüyorum.

tcell'i o kadar desteklememe rağmen işler yolunda değil.BTK birde Türkcell'e yasa dışı dinlemeden ceza kesmiş.11 Ağustos'da olağan dışı kurul var.akalım o zamana kadar ne olacak

----

Borsa haberlerini nerden takip edebiliriz ? İşte bu petroldür şudur budur ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Borsa haberleirni nerden takip edebiliriz düzgünce ?

şirket haberlerini kaptan takip edebilirsin bütün borsacıların gözü kaptadır olumlu haber düştümü kağıda yapışıyorsun kötü haber düştümü kaçıyorsun ;) http://www.kap.gov.tr/yay/Sorgu/SorguBildirimSonuc.aspx?kaynak=glink&guntipi=bugun

ekonomi haberlerinide mynet bigpara gibi haber sitelerinden

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

çizik

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

garanti ye gir hocam

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 6828 Toplam Mesaj: 48