Bu İlaçla Zayıflayan Oldu Mu Aramızda? Thincal
-
Müritler selam.
Aşırı kilomdan dolayı endokrin doktoruna gittim ilk önce bi kan testi yaptırdı bi ilaç verdi gece 11 de yuttum sabah 8 de kan verdim. Baktı sonuçlara şu süper bu süper birşeyler dedi, sonra thincal diye bi ilaç verdi. Yemekten yarım saat önce yut günde 3 öğün yemekten önce dedi. Bu ilacı kullanan var mı aramızda, gerçekten zayıflamaya etkisi oluyor mu?
-
CLA kullanıyorum 2400mg
Her öğünden önce 1 kapsul
Vicudun yağ alınımını zayıflatıp mevcut yağların yakılmasına yardımcı oluyor , haftada 4 5 gün spora gidiyorum ağır bir diyet yapmadığım halde kilo veriyorum şuanda.
Geçen gün konu açtım incelemeni öneririm
https://www.tahribat.com/forum/saglikli-yag-yakimi-icin-besin-takviyeleri-onerile-244385
Yağ oranın kaç hocam ?
PanxeR tarafından 03/Şub/20 19:48 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
CLA kullanıyorum 2400mg
Her öğünden önce 1 kapsul
Vicudun yağ alınımını zayıflatıp mevcut yağların yakılmasına yardımcı oluyor , haftada 4 5 gün spora gidiyorum ağır bir diyet yapmadığım halde kilo veriyorum şuanda.
Geçen gün konu açtım incelemeni öneririm
https://www.tahribat.com/forum/saglikli-yag-yakimi-icin-besin-takviyeleri-onerile-244385
Yağ oranın kaç hocam ?
Yağ oranımı bilmiyorum doktor söylemeyince benim de aklıma gelmedi hiç. Benim dediğim ilacı 1 aydır kullanıyorum ilk fırsatta tartılacağım bakalım işe yarıyor mu. Sen spor olarak ne yapıyorsun yürüyüş mü sadece?
-
Bende kilo vermek istiyorum ama yok hele son 3 yıldır şu icsem yarıyor
Askere gitmeden önce kaburgaların sayiliyordu
-
@helyocat bilir bu işleri oda kahve satıyordu zayıflatıyor.
-
sunyy2003 bunu yazdı
Bende kilo vermek istiyorum ama yok hele son 3 yıldır şu icsem yarıyor
Askere gitmeden önce kaburgaların sayiliyordu
Sende kiloluysan ben ne yapayım :}
-
5 ogun azaz yemek . yemeklerden sonra tursu suyu ve mutlaka yarim saat yuruyus ara kosu ile arkadasim 30 kilo verdi. ilaclarla baska hastaliklara yol.acmayin..
-
Zayıflamanın formülü doğal yöntemlerle mideyi küçültmek ki bu da öğün sayısını artırıp sık aralıklarla azar azar yemekten başka hiçbir şekilde mümkün değil. Yani bi anda yemeğe gömülmemek gerekiyor. Tabi yemek yerken de karbonhidrattan uzak durmak önemli.
-
x-files bunu yazdı
@helyocat bilir bu işleri oda kahve satıyordu zayıflatıyor.
Black latte :)
-
zamanında 132 kilo olan biri olarak şunu söyleyim birşeyler yiyerek ve içerek zayıflanamaz. kullanmadığım ilaç vs kalmadı hiç biri bi boka yaramıyor
bazalmetabolizmanın altında kalori alacaksın spor yapacaksınız aga günde 1200 kalori alıyorsan 1 saat tempolu yürüyüp 600 ünü yakacaksın bitti gitti bukadar amk aldığın kalorinin istersen hepsi un olsun istersen şeker yani günde 1 öğüne razı isen 2 porsiyon patates kızartmasını göm ama sonra başka birşey yemek yok yada onun yerine 2 haşlanmış yumurta 2 porsiyon blgur pilavı 250 gr tavuk göğüsü yarım ekmek de yiye bilirsin gün içinde buda aynı kaloriyi verir seçim senin :) karbonhidrat (şeker, yağ , un) acıktırır protein tok tutar ama 0 karbonhidrat diye birşey olamaz kuruyemişlerden yararlı karbonhidrat alırsın yararlı karbonhidratlar kolayca yakılabilir. saat 19 dan sonra hiç birşey yeme
bunları yapınca kilo vermeyecek adam tanımıyorum
-
Bu aralar yine zayıflama konuları açılmaya başlandı.
Bir konu açılsa zayıflıyoruz adında, herkes oraya hergün kilosunu girse ve ne yaptığını yazsa topluca zayıflasak :)
Geçen sene 110 kiodan 87 kiloya indirm 4 ay gibi bir sürede. Bu sene tekrardan 96 oldum.
Dün itibari ile yeniden Spora başladım Pazartesi - Çarşam - Cuma günleri Spinning yapıyorum. Diğer günler ise bir saat yürüyüş bandı ve Eliptik yapıyorum. En son 20-30 dakika sauna.
Herhangi bir ilaç kullanmaya gerek yok arkadaşlar.