Bu İlaçla Zayıflayan Oldu Mu Aramızda? Thincal
-
Spora gidin beyler hiç mi vaktiniz olmuyor günde 1.5 saat ayıramıyor musunuz kendinize ?
-
Kumanaga bunu yazdı
Bu aralar yine zayıflama konuları açılmaya başlandı.
Bir konu açılsa zayıflıyoruz adında, herkes oraya hergün kilosunu girse ve ne yaptığını yazsa topluca zayıflasak :)
Geçen sene 110 kiodan 87 kiloya indirm 4 ay gibi bir sürede. Bu sene tekrardan 96 oldum.
Dün itibari ile yeniden Spora başladım Pazartesi - Çarşam - Cuma günleri Spinning yapıyorum. Diğer günler ise bir saat yürüyüş bandı ve Eliptik yapıyorum. En son 20-30 dakika sauna.
Herhangi bir ilaç kullanmaya gerek yok arkadaşlar.
hocam o spor adamın canını alıyor zaten , işten gelip spora gitmek ayrı bir ölüm.
-
DevilKingtr bunu yazdıKumanaga bunu yazdı
Bu aralar yine zayıflama konuları açılmaya başlandı.
Bir konu açılsa zayıflıyoruz adında, herkes oraya hergün kilosunu girse ve ne yaptığını yazsa topluca zayıflasak :)
Geçen sene 110 kiodan 87 kiloya indirm 4 ay gibi bir sürede. Bu sene tekrardan 96 oldum.
Dün itibari ile yeniden Spora başladım Pazartesi - Çarşam - Cuma günleri Spinning yapıyorum. Diğer günler ise bir saat yürüyüş bandı ve Eliptik yapıyorum. En son 20-30 dakika sauna.
Herhangi bir ilaç kullanmaya gerek yok arkadaşlar.
hocam o spor adamın canını alıyor zaten , işten gelip spora gitmek ayrı bir ölüm.
Dostum, Açık Havada spor yap. Hattâ, Manzaralı bir yer olursa acaip zevkli oluyor, yada yüksekçe bir yerde de olabilir.
Yanı sıra (Kendine uygun) Şevke getiren, hızlı Parçalar oluyor(yerli yabancı farketmez) seninki hangisiyse onu dinlemeye bak.
Ancak bâzen ruh hâline göre, Yavaş parçalar da yürümek için iyi oluyor. Açıyorum bazen böyle parçalar, dairesel veya çizgisel kaç tur attım bilmiyorum., minimum 30' yada 45' geçmiş oluyor yürürken.
-
zayıflamak istiyorsan yemiyeceksin arkadaş!!! ve spor şart diğer türlü ilaçla vs. zayıflayanlar hızlı bir şekilde tekrar kilo alıyor.Spor ve Diyet ile verdiğin kilolar ise kalıcı oluyor formunu korudugun sürece.
-
DadasAdam bunu yazdı
Spora gidin beyler hiç mi vaktiniz olmuyor günde 1.5 saat ayıramıyor musunuz kendinize ?
köydeyiz abi spor salonu ne ara bazarda :W
bu aralar zayıflama konusu çok oldu yav gaza geldim diyete başlayacam tekrar 1-2 güne. göbek ve gögüs için evde ne yapılabilir bunla ilgili konu açıp hepsini deneyecem bakalım bu yaz sahile akarız belki ^^
-
Ekmek ve Şekeri kes, günlük az ye (çok öğün, az yemek) zayıflarsın.. Kimyasala gerek yok hocam.
-
Doktor yazdığı için ve eczaneden satın alınabilindiği için kullanıyorum şimdilik bakalım. Yıl başında başladım bu ilaca, tartıya çıkmadım henüz lakin abur cuburu kestim ekmeği kepek ekmek döndüm 1 dilim yiyorum her öğün, akşamları evde ne yemek varsa artık onu yiyorum genelde akşamları ekmek yemiyorum. Doktor bu ilaçla 50 kilo verende var 1 kilo veremeyende var demişti. Benim ideal kiloma ulaşmam için 60 kilo vermek gerekiyor :) havalar ısınsın spora da başlayacağım zaten. Bu ilaçla da sporu, diyeti desteklemiş oluruz artık :)
-
xenical thincal gibi orlistat içeren ilaçlar yağı yakmaz, vücutta yağın emilimini azaltır, yediğin yağı sıçarsın yani yağsız da yesen aynı şey olur. manken hatunlar bu ilacı çok kullanıyor, bayılıyorlar orlistata bokları da yağlı yağlı oluyor. sıçtıktan sonra tuvalete bak yağların yüzdüğünü göreceksin.
-
Kreyzi bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
köydeyiz abi spor salonu ne ara bazarda :W
bu aralar zayıflama konusu çok oldu yav gaza geldim diyete başlayacam tekrar 1-2 güne. göbek ve gögüs için evde ne yapılabilir bunla ilgili konu açıp hepsini deneyecem bakalım bu yaz sahile akarız belki ^^
şınav-plank-squad bu üçünü yapsan toplarsın hocam.
-
RETRET bunu yazdı
xenical thincal gibi orlistat içeren ilaçlar yağı yakmaz, vücutta yağın emilimini azaltır, yediğin yağı sıçarsın yani yağsız da yesen aynı şey olur. manken hatunlar bu ilacı çok kullanıyor, bayılıyorlar orlistata bokları da yağlı yağlı oluyor. sıçtıktan sonra tuvalete bak yağların yüzdüğünü göreceksin.
+1
Şöyle de bir durumu var, götün yanağını hafif yukarı kaldırdın minik bi aragaz vericeksin , çatır patır sıçıyorsun.
Bu ilaç osururken sıçırtan cinsten, kronik ishal durumu.