Bu Kadarda Asosyal Olunmazki Aaaaa
-
abi kahvesiz bi yaşham düşünemiom zati :D salepde olur ama bak şu fındıklı kahveler varya süper bişe :D yaşasın finduklu kahveee :D
-
ya babalar sormayın bende öyleyim bi manitamız bile yok a.q zaten evden çıktığımız yok okuldada doğru dürüst kız yok o yüzden manitamız bile olamadı. hayatım bilgisayarın başında geçiyoo mına koyim
-
ne misafir severim ne akraba.
konuşmam misafilrle sevmem boş iştir misafirlik.
akrabaşlarla da çok konuşmam hatta bana hep sorarlar nedne konuşmuorsun diye ben de sktirin başımdan der atarım o kadar yani öle bişiy :D
-
bizim evde simdilik net yok.. o yuzden misafir gelince mecbur oturruz..zaten isyerinden gece 12 de evde oluyorum..ozamana misafir kalmiyor..misafir oldugu zaman.. zorluyorlar otur,konus,görün.vs vs.. a.k. kafa dengi adam yokki cevremde..oturup sohbet edeyim...pc bile halimi anlamiyor :)
-
bende asosyallesme cabasındayım kızı bıraktım okula goıtmıyom olmus devamsızlıklar 4 er hafta manyak gıbı bılgısayarın basındayım buzul hanı ben dusunuyodumda senın bukadar asosyal oldugunu dusunmemıstım be bende kahve ıcmekten mıdemde gastrıt oldu daha gecen a ay once ev arkadasım gecenın bı yarısı acıle kaldırdı :))))))))
-
ic3 çok haklısın. missafiri ziktir et :D. bende asosyal bir insandım (belki hala oyleyim). bende sadece sınıf arkadaşlarım + alt komşum (tariqat taki kod adı:KharOn) + onur diye bi arkadaş bunlarla gezerim tozarım arada bir amcaoğlum gelirse oda bize takılır. hayatımın gerisi zikten-zikişten.
-
abi boşuna uğraşmayın asosyallikte beni geçemezsiniz :D abi insan ne zaman yanlız değil biliyormusunuz tek başına kaldığında :))
-
ahanda bu dooru kardesım be ew arkadasım memlekete gıttı yalnızım ew boole acııp bı huzurlu gelıyo yemınlen yaw yalnızlık ne gusel bısıı
-
hay dılmı essek arıları sokaydı .ulen yalnızlık gusel dedım mısafır geldı ulen :)))))
-
valla koskaco otelde tek başımayım arada bi babam gelip gidiyo.o kadar 2 aydır dışarı çıkmadım 12 13 saat pc başında oturuyom zaten marmaristeyiz gezecek yerde yok.arkadaslarımda üniversteye gitti.gerçi bende kazandım ama işten güçten gitmedim.kız dersen kim kaybetmişte ben bulacam of offffffffff.....
Toplam Hit: 4100 Toplam Mesaj: 36