folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Kadarda Asosyal Olunmazki Aaaaa

Bu Kadarda Asosyal Olunmazki Aaaaa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    asosyallik çok kötü şey walla allah kurtarsın sosyal ol hoca ne bilim git gez dolaş 2 manita yap bilgisayarla iksii bi arada gitmio dorudur ama ot gibide geçmez hayat :) aklınızı başınıza devşirin biraz holy gibi olmayın :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    öfff öff siz yine iyi hoş asosyal,benim durum  değişiryor.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    duygularımı hiç ama hiç belli etmemyani duygusuz değilim ama asosyalim

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyote
    coyote's avatar
    Erkek

ya moruk ben belli ediyorumda ne işe yarıyo hep reddediliyorum ama hep bizim okuldakilerden hepsinin götü kalmış kızlar a.q. zaten bizim okuldaki kızlar genelde hep paralı,arabalı,zengin,tikky piçlerden hoşlanıyo tip hiç önemli değil. EE malum bende asosya olduğumdan dışardaki kızlarla muhattap olamıyorum dışarı bi çıksam doğru dürüst takılsam biyerlere manitanın kıralını bulurum

azimle sıçan duvarı delermiş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    sıçmışım kızlara salla seni sevmeyeni seni boynuzlayanı sen ondan önce boynuzlayacaksın.ayrıca asosyallik derken tam bunu kastetmedim :) yaşasın Asosyal olmak

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    yaw walla hepiniz beni tanımladınız sanki a.q. hayat çok rutin!!
    neyse bi üni. kazansak a.q o zmn asosyalliği bırakacam işte o zmn
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaasosyal olcam :):)

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    ulen ben böle hayatı zikim töbe töbe ya. ya ben aslında asosyal da değilim karı da var :) hem de sever beni bi de amatör futbol oynuyorum a.qoim hiç mutlu değilim ya muhteşem gol atıyorum adam bi sevinir ben kendimde mallaşma görüyorum bilgisayar zaten ayrılmaz parçam satılır evde olduğum sürece başındayım hafta içleri okul için kalkıyprum arada da neskayfe için ( bu ayrı ni zevk) hafta sonları da maçlar için ilçe dışına il dışına MECBURİYETTEN gidiyorum (zike zike gidiyom)

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    semih89 bunu yazdı:

ulen ben böle hayatı zikim töbe töbe ya. ya ben aslında asosyal da değilim karı da var :) hem de sever beni bi de amatör futbol oynuyorum a.qoim hiç mutlu değilim ya muhteşem gol atıyorum adam bi sevinir ben kendimde mallaşma görüyorum bilgisayar zaten ayrılmaz parçam satılır evde olduğum sürece başındayım hafta içleri okul için kalkıyprum arada da neskayfe için ( bu ayrı ni zevk) hafta sonları da maçlar için ilçe dışına il dışına MECBURİYETTEN gidiyorum (zike zike gidiyom)

bende kendi hayatımı sikim kendi hayatımı deilde bu hayatı yapan gene benim kendimi sikim nasıl olcaksa artık . bıktım lan yasamaktan hiç boyle olmamıstım ben
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abü asosyalliğin 2 çeşit sonu vardır ya kafayı yersin bi bok olamazsın yada bişey keşveder rekor neyim kırarsın :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

şaka bir yana olaya mantıklı bakarsak ki bizler mantıklı olduğumuza inanıyoruz;

bu gençliğin yani bizlerin yozlaştığını gösterir. biz değilmiyiz misafirperver bir toplum olarak kasınan? biz değilmiyiz büyüklerine saygılı çocuklar yetiştiren ebeveynlere sahip olanlar? nerde bizim toplumsal değerlerimiz ve nerde gelenekler?

bir büyük geldiğinde kalkıp eli öpülmez mi ya da bir misafir geldiğinde hoşgeldin demek çok mu kasar? düşünün bir herkes bizim gibi bilgisayar başında hayatını geçirse nasıl döner bu dünya? nasıl gelişir toplumumuz?

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 4092 Toplam Mesaj: 36