Bu Kadarda Asosyal Olunmazki Aaaaa
-
asosyallik çok kötü şey walla allah kurtarsın sosyal ol hoca ne bilim git gez dolaş 2 manita yap bilgisayarla iksii bi arada gitmio dorudur ama ot gibide geçmez hayat :) aklınızı başınıza devşirin biraz holy gibi olmayın :D
-
öfff öff siz yine iyi hoş asosyal,benim durum değişiryor.
-
duygularımı hiç ama hiç belli etmem
yani duygusuz değilim ama asosyalim
-
ya moruk ben belli ediyorumda ne işe yarıyo hep reddediliyorum ama hep bizim okuldakilerden hepsinin götü kalmış kızlar a.q. zaten bizim okuldaki kızlar genelde hep paralı,arabalı,zengin,tikky piçlerden hoşlanıyo tip hiç önemli değil. EE malum bende asosya olduğumdan dışardaki kızlarla muhattap olamıyorum dışarı bi çıksam doğru dürüst takılsam biyerlere manitanın kıralını bulurum
-
sıçmışım kızlara salla seni sevmeyeni seni boynuzlayanı sen ondan önce boynuzlayacaksın.ayrıca asosyallik derken tam bunu kastetmedim :) yaşasın Asosyal olmak
-
yaw walla hepiniz beni tanımladınız sanki a.q. hayat çok rutin!!
neyse bi üni. kazansak a.q o zmn asosyalliği bırakacam işte o zmn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaasosyal olcam :):) -
ulen ben böle hayatı zikim töbe töbe ya. ya ben aslında asosyal da değilim karı da var :) hem de sever beni bi de amatör futbol oynuyorum a.qoim hiç mutlu değilim ya muhteşem gol atıyorum adam bi sevinir ben kendimde mallaşma görüyorum bilgisayar zaten ayrılmaz parçam satılır evde olduğum sürece başındayım hafta içleri okul için kalkıyprum arada da neskayfe için ( bu ayrı ni zevk) hafta sonları da maçlar için ilçe dışına il dışına MECBURİYETTEN gidiyorum (zike zike gidiyom)
-
semih89 bunu yazdı:
ulen ben böle hayatı zikim töbe töbe ya. ya ben aslında asosyal da değilim karı da var :) hem de sever beni bi de amatör futbol oynuyorum a.qoim hiç mutlu değilim ya muhteşem gol atıyorum adam bi sevinir ben kendimde mallaşma görüyorum bilgisayar zaten ayrılmaz parçam satılır evde olduğum sürece başındayım hafta içleri okul için kalkıyprum arada da neskayfe için ( bu ayrı ni zevk) hafta sonları da maçlar için ilçe dışına il dışına MECBURİYETTEN gidiyorum (zike zike gidiyom)
bende kendi hayatımı sikim kendi hayatımı deilde bu hayatı yapan gene benim kendimi sikim nasıl olcaksa artık . bıktım lan yasamaktan hiç boyle olmamıstım ben -
abü asosyalliğin 2 çeşit sonu vardır ya kafayı yersin bi bok olamazsın yada bişey keşveder rekor neyim kırarsın :)
-
şaka bir yana olaya mantıklı bakarsak ki bizler mantıklı olduğumuza inanıyoruz;
bu gençliğin yani bizlerin yozlaştığını gösterir. biz değilmiyiz misafirperver bir toplum olarak kasınan? biz değilmiyiz büyüklerine saygılı çocuklar yetiştiren ebeveynlere sahip olanlar? nerde bizim toplumsal değerlerimiz ve nerde gelenekler?
bir büyük geldiğinde kalkıp eli öpülmez mi ya da bir misafir geldiğinde hoşgeldin demek çok mu kasar? düşünün bir herkes bizim gibi bilgisayar başında hayatını geçirse nasıl döner bu dünya? nasıl gelişir toplumumuz?