Bu Masaüstünü Satsam Kaç Para Eder Millet
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Jubei bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
1 çeyrek altın etmez hocam :S bu gün bilgisayarıcya gittim dualcore çekirdek 1 gb 128 bit ekra kartı anakart işlemcisi 2 gb rami 170 lira dedi adam :S
E hocam sende satmak için buraya ilan açsana belki ihtiyacı olan bir mürid alır ?
-----------------------------la yok adam o fiyata satıyo bende değil :D
karşıalştırma yapsın diye bu gün sorgudum bi aleti yazdım.
Olur olur,gece gece böyle anlama olur :)) -
hayırlı satışlar. ve
intel pentium D 960 aranmaktadır. bu eski işlemci elinde olan yada arkadaşında olan varsa alırım birtek :)
-
Jubei bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
ExpirE bunu yazdı:
1 çeyrek altın etmez hocam :S bu gün bilgisayarıcya gittim dualcore çekirdek 1 gb 128 bit ekra kartı anakart işlemcisi 2 gb rami 170 lira dedi adam :S
E hocam sende satmak için buraya ilan açsana belki ihtiyacı olan bir mürid alır ?
-----------------------------la yok adam o fiyata satıyo bende değil :D
karşıalştırma yapsın diye bu gün sorgudum bi aleti yazdım.
Olur olur,gece gece böyle anlama olur :))
-----------------------------vay be o kadar düşük mü piyasa bende power alırken ekran kartı sormuştum alete 512 var dediler bir tane agp 110 tl mi ne demişlerdi parça alırken neden se eski diye makine parçalarına da dünya para çekiyorlar
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------anında alırdım o pcyi, yokki burda
-
DarkFall bunu yazdı:
hayırlı satışlar. ve
intel pentium D 960 aranmaktadır. bu eski işlemci elinde olan yada arkadaşında olan varsa alırım birtek :)
Niye özellikle o işlemci,deli gibi güç tüketimi var 130Watt ?
http://ark.intel.com/products/27522/Intel-Pentium-D-Processor-960-(4M-Cache-3_60-GHz-800-MHz-FSB) -
Jubei bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
hayırlı satışlar. ve
http://ark.intel.com/products/27522/Intel-Pentium-D-Processor-960-(4M-Cache-3_60-GHz-800-MHz-FSB)
-----------------------------o max. 95 watt olması lazım. anakartımın desteklediği en üst model bu o yüzden. Anakart Adım Gigabyte GA-8I945PLGE-RH
buna göre daha iyisini bulursan onu alayım hocam :)
-
parça parça satmayı düşündün mü hiç?
-
Carbure bunu yazdı:
parça parça satmayı düşündün mü hiç?
-----------------------------yok hocam düşünmedim parça parça satsam bişiler elimde kalır kesin :D varmı bir fikrin varsa alayım
-
hocam parça parça satarsan 500-600tlye ulaşırsın yoksa hepsi beraber 300 ancak eder
-
DarkFall bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
hayırlı satışlar. ve
http://ark.intel.com/products/27522/Intel-Pentium-D-Processor-960-(4M-Cache-3_60-GHz-800-MHz-FSB)
-----------------------------o max. 95 watt olması lazım. anakartımın desteklediği en üst model bu o yüzden. Anakart Adım Gigabyte GA-8I945PLGE-RH
buna göre daha iyisini bulursan onu alayım hocam :)
Buyur hocam tam sana göre işlemci Pentium D 945 60 TL ayrıca güç tüketimi 130Watt değil 95Watt
http://forum.donanimhaber.com/m_50506017/mpage_1/f_/key_Pentium//tm.htm#50506017