Bu Masaüstünü Satsam Kaç Para Eder Millet
-
Hayırlı satışlar almayı düşünen arkadaşlar adam da tbtden ölücülük yapmayalım. 200 ederi var bence.param olsa alırdım 200e(monitör hariç tabi çok kalabalık eder o masayı :))
-
Hayırlı satışlar almayı düşünen arkadaşlar adam da tbtden ölücülük yapmayalım. 200 ederi var bence.param olsa alırdım 200e(monitör hariç tabi çok kalabalık eder o masayı :))
-
-
ortada olan bişey, bu para etmez. satamayacağını gördükten sonra sevabına harddiski bana gönderirsen sevinirim.
diğer parçaları falan da bodruma atacak çöpe atacak olursa ben böyle eski parçalardan evime dekor yapıyorum. eski anakartlar pentium 2 işlemciler felan biblo çerçeve niyetine. yine gönderirsen teşekkür edebilirim en azından :S
-
ciddi birileri varsa bilgisayar hala elimde satmaktan vazgeçmiştim uzun zaman mnce fakat iyice kalabalık yaptı
-
150 falan veren olursa hiç kaçırma ayyynen sat. küçük çocuğuna ilk bilgisayarını almak isteyen aileler falan bul.
daha eski çok daha ilkel bi makine olsa koleksiyon amacıyla almak isteyen çıkar belki.
baltalamak gibi olmasın ama açıkçası ben 20 lira bile vermem, 3 paket sigara alırım daha makbule geçer.
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------ciddi birileri varsa bilgisayar hala elimde satmaktan vazgeçmiştim uzun zaman mnce fakat iyice kalabalık yaptı
-----------------------------
dostum bi fiyat belirle ya da özelden falan yolla almak isteyenlere bence bu şekilde zor.bilgisayar taş devrinden kalma bunuda göz önünde bulundur tabi :) -
flassy bunu yazdı:
-----------------------------sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------ciddi birileri varsa bilgisayar hala elimde satmaktan vazgeçmiştim uzun zaman mnce fakat iyice kalabalık yaptı
dostum bi fiyat belirle ya da özelden falan yolla almak isteyenlere bence bu şekilde zor.bilgisayar taş devrinden kalma bunuda göz önünde bulundur tabi :)
Hocam taş devri diyorsun ama ramlerini satsam para eder hemde iyi para eder öyle çok ucuz bir şeye satacağıma hiç satmam -
p4 3.0 775 pin, 1 gb tek slot ddr2 ram, asus core2duo'yu dahil destekleyen anakart, dvd-rw, cd-rw, 250w temiz kasa, onboard ses ve ekran kartı. 150'ye sahibindene koydum 1-2 hafta içinde sattım.
-
günceldir