folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bu Masaüstünü Satsam Kaç Para Eder Millet

Bu Masaüstünü Satsam Kaç Para Eder Millet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Hayırlı satışlar almayı düşünen arkadaşlar adam da tbtden ölücülük yapmayalım. 200 ederi var bence.param olsa alırdım 200e(monitör hariç tabi çok kalabalık eder o masayı :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Hayırlı satışlar almayı düşünen arkadaşlar adam da tbtden ölücülük yapmayalım. 200 ederi var bence.param olsa alırdım 200e(monitör hariç tabi çok kalabalık eder o masayı :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

ortada olan bişey, bu para etmez. satamayacağını gördükten sonra sevabına harddiski bana gönderirsen sevinirim.

diğer parçaları falan da bodruma atacak çöpe atacak olursa ben böyle eski parçalardan evime dekor yapıyorum. eski anakartlar pentium 2 işlemciler felan biblo çerçeve niyetine. yine gönderirsen teşekkür edebilirim en azından :S

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ciddi birileri varsa bilgisayar hala elimde satmaktan vazgeçmiştim uzun zaman mnce fakat iyice kalabalık yaptı

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

150 falan veren olursa hiç kaçırma ayyynen sat. küçük çocuğuna ilk bilgisayarını almak isteyen aileler falan bul.

daha eski çok daha ilkel bi makine olsa koleksiyon amacıyla almak isteyen çıkar belki.

baltalamak gibi olmasın ama açıkçası ben 20 lira bile vermem, 3 paket sigara alırım daha makbule geçer.

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:
    -----------------------------

ciddi birileri varsa bilgisayar hala elimde satmaktan vazgeçmiştim uzun zaman mnce fakat iyice kalabalık yaptı

dostum bi fiyat belirle ya da özelden falan yolla almak isteyenlere bence bu şekilde zor.bilgisayar taş devrinden kalma bunuda göz önünde bulundur tabi :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    flassy bunu yazdı:

sunyy2003 bunu yazdı:

dostum bi fiyat belirle ya da özelden falan yolla almak isteyenlere bence bu şekilde zor.bilgisayar taş devrinden kalma bunuda göz önünde bulundur tabi :)

Hocam taş devri diyorsun ama ramlerini satsam para eder hemde iyi para eder öyle çok ucuz bir şeye satacağıma hiç satmam

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

p4 3.0 775 pin, 1 gb tek slot ddr2 ram, asus core2duo'yu dahil destekleyen anakart, dvd-rw, cd-rw, 250w temiz kasa, onboard ses ve ekran kartı. 150'ye sahibindene koydum 1-2 hafta içinde sattım.

der die das
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

günceldir

Toplam Hit: 7169 Toplam Mesaj: 53