folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç

"Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

Öpüşen yok sakin ol şampiyon kol kolalarmış. Gençlerin haremlik selamlık oturmamalarına sinirlenmiş şöferrr.

yok aga olayı genç haklı çıkmak için kesinlikle ufaltmıştır, el ele kol kola durmak şimdiki devrin en sıradan şeyleri hangi adam kol kola duran kimseyi pataklamış şşimdiye kadar, kolu omzunda diye bunlar yapılır mı hiç, İllaki vardır bi yanlış hareketi..

@xzxz

Sen ne diyon yau?_

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Bir an da herkes aynı moda girebiliyor ya hasta oluyorum. Ekşisözlük'te kim olduğu belirsiz biri olay yanımda gerçekleşti diyerek yazmış bişeyler, direk referans alınmış. Yok sen yanmazsan, ben yanmazsam diye şiirler dökülmüş ortaya hemen. Ülke elden gitti nârâları atmaya hasta oluyoruz resmen. 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yuh arkadaş ya şu güzelim, demokrat tahribatta bile ne geri kafalı adam varmış.Değişmedi diyorlar bide.

Ulan kol kola oturdukları otobüste ne hakla eleman atraksiyona girebilir.Seks yapıyorlar gibi duruma sokmayın hemen.

Kız gördümü boynunuz kopana kadar bakıp, yetmeyip eve gidip onu düşünerek 31 çekip burda anamız var bacımız var muhabbetine de hiç girmeyin.

Tabi bi sizin ananız bacınız var, diğerleri topraktan üredi, evrimleşti insan oldu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

arkadaşlar basit bi gazete haberi .ama.buna bakıp da yoruml yapılmaz..şimdi milliyet perspektifinden bakarsınız suçlu otobüs şöförüdür...zaman perspektifinden bakarsınız suçlu gençlerdir...klasik gazetecilik işte..gazeteler olayı aktarmak için vardır ama günümüz gazeteler olayları kendi ideolojilerine göre yorumlayarak aktırlar...olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmam ben ..

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

yuh amk şerefsizine bak kimsin lan sen köpek soyu, el ele tutuşuyo diye verilen tepkiye bak, amk yobaz köpeği yaa

memlekete bak ne hale geldi

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

merak ettim de türkiyede açıkalanda sex yapmayı yada cinsel münasebeti sınırlayan bir yasa / uygulama  gibi bişiy varmı ? daha önce bukonuda mahkeme kararı var mı, bende bilmiyorum gerçi ama eğer böyle bir yasa kural fln konulmuşsa vatandaşların kamusal alanda sex yapmaması yada cinselmünasebeti çağrıştırır tavırlara girmemeleri boyunlarının borcudur. şöför efendi de kahramanca suçu engellemiş oluyor. 

bildiğim kadarıyla devlet evli olmayan +18 insanların münasebetlerine yasal olarak karışmıyor tamamen kayıtsız kalıyor. evli olanları ve evlilerle münasebeti olanları cezalandırıyor gerekçesi "aile kavramını korumak" ama belki esmiştir biyerden bi tüzüğe ekleme fln yapmışlardır 

@bosporus , sen nasıl şakirtsin anlamadım bilader bayaa bi üst model çıktın 

Direk sex cezası yokta kamuya açık alanda uygunsuz hareketten 62 tl cezası var , eğer yanındaki hatuna değicekse sorun değil tabiki.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bilader madem geriyor yiyişen çiftler, ananızı bacınınızı alın gidin. Zaten Tayyip değil mi bunu söyleyen?

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

çift katlılarda neler yaşanıyo neler :E 145tde kendim biliyorum cenabet otobüsleri :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

boyle isguzarlar ya sofor yada ego genel muduru mu oluyo ne ? hos artik heryerde rastlamak mumkun olduda !

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Vakti zamanında sinemadan ve internet kafeden aynı sebeple kovuşulumuz geldi gözümün önüne

o zaman böyle şeyler için kullanabileceğim evim yoktu..

Şimdi ben çektim gençler çekmesin diye mümkün olduğu kadar yardım ediyorum, sevaba giriyorum.

Toplam Hit: 23548 Toplam Mesaj: 152