folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç

"Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Toplu taşıma araçlarında şahit olduğumuz, rahatsız edici, itici davranışlar aklıma geliyorda...

İyi olmuş diyesim var...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Şakirtler, sobelendiniz :) Tahribat bozuldu vb. diye konular açılıyor bozulmanın tek sebebi bunlar. Böyle geri kafalı cahil insanlar olduğu sürece o konuların sonu gelmez

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

şakirtlerle dalga geçiyorsun da, bu olaya müdahil olan herkesi şakirt diye yaftalaman seni şakirtlerin lord'u yapıyor farkında deilsin:) ne kadar şakirt varsa aq

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

O hayvanoğlu hayvanı işten atmazlarsa adam değiller...

Polis desen aman bana bulaşma modunda...

Rezillikler ötesi türkiye...

bu gene iyiymiş beni cengelkoydeki cınaraltı kafe var pastanenın yanından gırıyorsun aşağıda sahile sıfır olan yer işte. her neyse herıf ıcerde otururken kız arkadaşım omzuma kafasını yasladı dıye " gardaş burası aıle mekanı duzgun oturun" dedıydı 

iyicene bok ettiler herşeyi sokakta el ele dolaşsan suç kız arkadaşını geç nişanlını öpsen suç anasını sikiyim anlamıyorum yanı ne bu ahlak müdürlüğü kendileri sokakta iki karı gördüklerinde pantolonlarında delik acılır orospu nıyetıne koyarlar mılletın karısını kızını kendı kızları karılarına laf oldumu erkek kesılıyorlar.

anlaşılması güç olan canım memleketimin insanları :)

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

götünü maddi olarak duvara yaslayan adam oluyo bu ülkede.

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

opensource2009 bunu yazdı:

Lan ben ki kendini varoluşçuluğa adamış adamdım senin yüzünden internet sitelerinde millet bana ne laf sokmaya çalışıyor diye kontrol eden adam oldum.

Sana naptım ben be ya? Kime ne zararım var, gayet mülayim bir adamım. Alo Adana, çık aradan.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    TBT bunu yazdı:

Geçen bi gün metro'da kart dolduruyom adam hatunu emiyo gömüyo kimsede aldırış etmiyo İzmir gibi yermi var eshot'ta metro da dolmuşta her yerde emişip gömüşüyolar :D

Geçen yıl güzelyalı taraflarında sahilde yürüryorum 16-17 yaşlarında gençler etleri ne butları ne dudak dudağa otobana karşı poz vermişler ee şimdi bu şoför gibi ele ele tutuşanları seks yapıyor gözüyle bakan var bide benim bu gençlere olan bakış açımı sırf her bi boka muhalefet olsun diye eleştiren var ege üniversitesi kampüsünde ne naneler yeniyor orda okuyan bilir ha bunlara bişey diyen yok ama kamuya açık yerlerde benim anamın babamın gözü önünde yiyişen gençleri çıktığı yere sokarım buna laf getiren adamıda yanına.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İstanbul'daki İETT söförü görmüş geçirmiştir abi kol kola olan adamla kıza bişey diyip bu kadar olayı büyütmez diye düşünüyorum.

Diğer taraftan düşünmek gerekirse  bence çocuk saçma sapan davranışlarda bulunmuş olabilir. Koluna girilmiş bir kız kardeşim olabilir kuzenım olabilir Dudagından öpüldüğü anda Seks lafını kullanma olasılığı %100 diyorum. İfadede çocuk kol kola demiş bence eksik. 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Çıkarıp skmemiş ki aq öpmüştür sadece, dudağından da öper yanağından da sana ne. Öpücük lan millet öpücükle çoğalmıyo. Kaldı ki eleman sarıldığını iddia ediyor. Her durumda da şöförü ilgilendirmez. Ha baktın çıkardı skiyo çekersin kenara ararsın polisi, sen polismisin yaprağım şöförlük yap diye para alıyosun, namus bekçisi ol diye değil.

Polisin bana dokunma hikayesi de ayrı bi çarpık.

5 tane zibidi binse gürültü patırtı çıkarsa, millete laf atsa gtü yemez bişe demeye. Gücü üniversite bebelerine yetmiş yprağımın namus bekçisi

Blue Screen of Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

trabs0n bunu yazdı:

İstanbul'daki İETT söförü görmüş geçirmiştir abi kol kola olan adamla kıza bişey diyip bu kadar olayı büyütmez diye düşünüyorum.

Diğer taraftan düşünmek gerekirse  bence çocuk saçma sapan davranışlarda bulunmuş olabilir. Koluna girilmiş bir kız kardeşim olabilir kuzenım olabilir Dudagından öpüldüğü anda Seks lafını kullanma olasılığı %100 diyorum. İfadede çocuk kol kola demiş bence eksik. 

Bencede Hocam Kol Atmayla Olucak İşe değil o

Toplam Hit: 23552 Toplam Mesaj: 152