Burs Kredi Sonuçları Açıklandı
-
-
Twitter adresinden baktığım kadarıyla "kayıp yıl" sorunu yaşayanlar okulundan öğrenim durumunu yıl/sınıf filan biçiminde açıklayıcı şekilde gösteren bir belge alıp kyk'ya dilekçe ile göndermesi gerekiyormuş.
Aynı şekilde kayıtlı yapıpda kaydı gözükmeyenlerde ekran görüntüsünün çıktısını alıp dilekçe atarlarsa bir dönüş alırlar büyük ihtimalle.
-
TeRRoR bunu yazdı
Twitter adresinden baktığım kadarıyla "kayıp yıl" sorunu yaşayanlar okulundan öğrenim durumunu yıl/sınıf filan biçiminde açıklayıcı şekilde gösteren bir belge alıp kyk'ya dilekçe ile göndermesi gerekiyormuş.
Aynı şekilde kayıtlı yapıpda kaydı gözükmeyenlerde ekran görüntüsünün çıktısını alıp dilekçe atarlarsa bir dönüş alırlar büyük ihtimalle.
Ekran görüntüsünün çıktısı derken nasıl yani hocam :/
-
Sserkan bunu yazdıTeRRoR bunu yazdı
Ekran görüntüsünün çıktısı derken nasıl yani hocam :/
hacım kayıt sırasında yada sonrasında uyarıyor ekran görüntüsü filan alıp kaydedein sorun olursa diye. yanlış hatırlamıyorsam pdf çıktısına imkan veriyordu sistem.
-
Sayın muridler konuy dısı bıraz sankı ama sızlere bırsey sorayım
sımdı bıze yanı burs değilde kredi alan arkadslara 3 aylıkmı burs yatacak yoksa sadece ılk ay 300 TL mı ?
-
Bana da kredi çıktı da onu bi şekilde bursa çevirdim. :))
Ben normalde kredi almıyacaktım ama peder dedi ki olsun sen al parasını ben öderim.
Burs gibi geldi.Aylık 300 TL oh mis.
"Peder Sağolsun."
-
WildWamqire bunu yazdı
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU (YÖK) TARAFINDAN VERİLEN ARAŞTIRMA BURSU ALDIĞINIZDAN DOLAYI BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACATINIZ İŞLEME ALINMAMIŞTIR.
bu nedir anlamadım gitti :))
üniv bitmiş , prof olmuşsun ve çok önemli bir araştırmaya katılmışsın ve yök te sana bunun için geri ödemesiz burs vermiş :) ondan bahsediyor :))) -
e devlete girip tahattütnameyi onayladım, şimdi başka bir iş yapcak mıyız? Notere gidip 50 tl verip bişeyler felan yapılıyormuş var mı aslı?
-
Tengri bunu yazdı
e devlete girip tahattütnameyi onayladım, şimdi başka bir iş yapcak mıyız? Notere gidip 50 tl verip bişeyler felan yapılıyormuş var mı aslı?
yok diye biliyorum
-
Bir arkadaşım kredi kazandı fakat iptal etmek istiyor almak istemiyor. Nedir bunun oluru ya da yapılması gerekeni