Burs Kredi Sonuçları Açıklandı
-
noter falan diyorlar
varmı bilgisi olan arkadaş?
edit: tamamdır edevletten yapılıyomuş. saolun
torf tarafından 17/Ara/13 21:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Kredisi çıkıpta kullanmıycak arkadaşlar hakkını bana devretsin 2 yıllık kredi tutarı + bi miktar komisyona senet yapalım okul bitince her ay ödemek şartı ile :)
Not: Her yıl ocak ayının ödemesi komisyon olarak verilcek :D Düşünen arkadaşlar pm atsın :)
-
The_Cure bunu yazdı
Bir arkadaşım kredi kazandı fakat iptal etmek istiyor almak istemiyor. Nedir bunun oluru ya da yapılması gerekeni
Sanırım e-devlet e girip onaylama işlemini yapmaması yeterli oluyor. Yani e-devletten onaylamicak. Kendi kendine iptal oluyor diye biliyorum o zaman.
-
e-devletten ne zamana kadar yapıyoruz
-
cuneyd bunu yazdıThe_Cure bunu yazdı
Bir arkadaşım kredi kazandı fakat iptal etmek istiyor almak istemiyor. Nedir bunun oluru ya da yapılması gerekeni
Sanırım e-devlet e girip onaylama işlemini yapmaması yeterli oluyor. Yani e-devletten onaylamicak. Kendi kendine iptal oluyor diye biliyorum o zaman.
Ya da e-devlet'e girsin.Kyk'nın bölümü var orada ve seçenekler var.En alttaki seçenek olması lazım,kredi onaylama gibi bişeydi.Ona girip tahütnameyi onaylasın.Sonra da tekrar oraya girdiğinde tahütnameyi iptal et seçeneğinden yapsın.Hocanın dediği de doğrudur,maksat arkadaşının içi rahat etsin :D
Edit: Şu noter konusunda bilgisi olan arkadaşlar bi yardım edebilir mi?Şimdi e-devletten onayladım fakat eskiden 50 tl falan veriliyordu noter işleri falan vardı.Ona gerek kalmadı mı?
Poet tarafından 18/Ara/13 03:22 tarihinde düzenlenmiştir -
-
ben daha hiç burs alan görmedim.
-
şimdi geçen 4 ayı ocakta toplu olarakmı alacagız?
torf tarafından 20/Ara/13 21:01 tarihinde düzenlenmiştir -
torf bunu yazdı
hayır hacı ocakta 300 tl ile başlayacak
-
torf bunu yazdı
Yok hocam sadece Ocak ayına ait olanı alacaksın