Burs Kredi Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

noter falan diyorlar

varmı bilgisi olan arkadaş?

edit: tamamdır edevletten yapılıyomuş. saolun

torf tarafından 17/Ara/13 21:09 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Kredisi çıkıpta kullanmıycak arkadaşlar hakkını bana devretsin 2 yıllık kredi tutarı + bi miktar komisyona senet yapalım okul bitince her ay ödemek şartı ile :) 

Not: Her yıl ocak ayının ödemesi komisyon olarak verilcek :D Düşünen arkadaşlar pm atsın :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Bir arkadaşım kredi kazandı fakat iptal etmek istiyor almak istemiyor. Nedir bunun oluru ya da yapılması gerekeni

Sanırım e-devlet e girip onaylama işlemini yapmaması yeterli oluyor. Yani e-devletten onaylamicak. Kendi kendine iptal oluyor diye biliyorum o zaman.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

e-devletten ne zamana kadar yapıyoruz

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    The_Cure bunu yazdı

Bir arkadaşım kredi kazandı fakat iptal etmek istiyor almak istemiyor. Nedir bunun oluru ya da yapılması gerekeni

Sanırım e-devlet e girip onaylama işlemini yapmaması yeterli oluyor. Yani e-devletten onaylamicak. Kendi kendine iptal oluyor diye biliyorum o zaman.

Ya da e-devlet'e girsin.Kyk'nın bölümü var orada ve seçenekler var.En alttaki seçenek olması lazım,kredi onaylama gibi bişeydi.Ona girip tahütnameyi onaylasın.Sonra da tekrar oraya girdiğinde tahütnameyi iptal et seçeneğinden yapsın.Hocanın dediği de doğrudur,maksat arkadaşının içi rahat etsin :D

Edit: Şu noter konusunda bilgisi olan arkadaşlar bi yardım edebilir mi?Şimdi e-devletten onayladım fakat eskiden 50 tl falan veriliyordu noter işleri falan vardı.Ona gerek kalmadı mı?

Poet tarafından 18/Ara/13 03:22 tarihinde düzenlenmiştir

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

BÜTÜN soruların cevabı burda :

https://twitter.com/GSByurtkur

Sorun, çok ilgililer.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

ben daha hiç burs alan görmedim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

şimdi geçen 4 ayı ocakta toplu olarakmı alacagız?

torf tarafından 20/Ara/13 21:01 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    torf bunu yazdı

hayır hacı ocakta 300 tl ile başlayacak

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    torf bunu yazdı

Yok hocam sadece Ocak ayına ait olanı alacaksın

Toplam Hit: 7325 Toplam Mesaj: 72