Call Of Duty Mobile (Ön Kayıt) - Data Ve APK Linki 2. Sayfada
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.activision.callofduty.shooter
PUBG tarzı. Android için ön kayıtlar başlamış. PUBG'ye göre grafikleri daha gelişmiş gibi gözüküyor.
Yüzbaşı Price'ı özlemiştik.
https://www.youtube.com/watch?v=ugz5J87T0Bw
mkyb tarafından 20/May/19 23:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Tutar mı sence?
-
Tutar tutmasınada ücretlimi olacak acaba ?
-
Beyin kalmayınca malesef pubg dinamiklerini kullanmaya başladılar burada görüyoruz ki pubg bu konuda devrim yapmış.
-
fıri tu pley diyor vidyo başlarında
-
ios yokmu :((
-
HoLyCat bunu yazdı
Bence biraz gelir yapsın android'de uygulama içi satın alma yoluyla, o da gelir çünkü daha fazla gelir kazanmalarını yeni bir mecra sağlar.
-
Dark_Lord bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Bence biraz gelir yapsın android'de uygulama içi satın alma yoluyla, o da gelir çünkü daha fazla gelir kazanmalarını yeni bir mecra sağlar.
ön kayıt yaptım.
İos a gelirse, Papji delete..
-
HoLyCat bunu yazdıDark_Lord bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
ön kayıt yaptım.
Hocam alternatifi olması açısından bir şey soracaktım izinle;
Pubg hiç oyanamadım pvp ile aram olmaması nedeniyle, call of duty gelene kadar pubg mobile tavsiye eder misin? Çok sinir eder mi acaba?
-
Dark_Lord bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDark_Lord bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
ön kayıt yaptım.
Hocam alternatifi olması açısından bir şey soracaktım izinle;
Pubg hiç oyanamadım pvp ile aram olmaması nedeniyle, call of duty gelene kadar pubg mobile tavsiye eder misin? Çok sinir eder mi acaba?
Valla hocam,
Pubg bu konuda gerçekten devrim yarattı.
Pubg den önce ROS ( Rules Of Survival ) oynuyordum, baya zevkliydi.
Pubg ile tanıştıktan sonrai ROS u sildim.Pubg de en uyuz olduğum olay, çok pusu atıyorlar. Adam çimlere yatıyor, bi bakıyorsun yatmışsın..
Oynanırmı ? Tabiki oynanır..
-
:D