folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Call Of Duty Mobile (Ön Kayıt) - Data Ve APK Linki 2. Sayfada

Call Of Duty Mobile (Ön Kayıt) - Data Ve APK Linki 2. Sayfada

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    Dark_Lord bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

ios yokmu :((

Bence biraz gelir yapsın android'de uygulama içi satın alma yoluyla, o da gelir çünkü daha fazla gelir kazanmalarını yeni bir mecra sağlar.

ön kayıt yaptım. 

İos a gelirse, Papji delete.. 

Hocam alternatifi olması açısından bir şey soracaktım izinle;

Pubg hiç oyanamadım pvp ile aram olmaması nedeniyle, call of duty gelene kadar pubg mobile tavsiye eder misin? Çok sinir eder mi acaba?

söyle anlatayım olayı, mobil oyun literatürü candy crush olan ablam, yengem bile oynuyor günün en az 3 4 saati gerisini sen düşün..

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

PUBG mobileı kör birisi bile oynasa kill alır. Zira ilk zamanlarda karşınıza hep bot çıkıyor. Level atlayınca karşınıza gerçek oyuncular çıkıyor ve sizi anında harcıyor.

Ek olarak pusu yememek için oyunun grafik ayarlarını düşürün. Böylece çimen gibi gizlenecek yerlerin grafikleri az olacak. Hem telefonun şarjı daha uzun gider hemde ısınma azalır.

mkyb tarafından 21/Mar/19 22:32 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Pubg de vuracak adamları nasıl görüyorlar bilmiyorum twiç yada youtube izliyorum durdurup geri sarıp tekrar izliyorum göremediğim adama ateş ediyor öldürüyor 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Pubg de vuracak adamları nasıl görüyorlar bilmiyorum twiç yada youtube izliyorum durdurup geri sarıp tekrar izliyorum göremediğim adama ateş ediyor öldürüyor 

Bir gözün sürekli radarda olacak. Mermi veya ayak sesi gelince geldiği yönü gösteriyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

abi video izlerken görülmüyorda oynarken bi bakıyon taa nikahında görüyon adammı lan o diyon dürbünle bakıyom güm :D

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

APK'sı nete düşmüş :

https://cloud.mail.ru/public/MwfT/2SeLi3KYq

Data : https://cloud.mail.ru/public/3YZg/3VGoog5xX

mkyb tarafından 20/May/19 23:38 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

ne zaman çıkıyor play e net bir tarih var mı ??

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Pubg de, suriye topraklarından çok suriyeli var amk. 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

pubg biterse hileden bitecek. iyice artık sıkmaya başladı hileciler yüzünden. önlem almazsa çok kan kaybeder.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi kurulum nasıl sabah cynageon öyle bir yerden indirdim apk kurdum datayı obbye attım oyuna giriyorum error veriyor

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
Toplam Hit: 3883 Toplam Mesaj: 27
call of duty captain price