Cemaatçiler Orduya Mı Sızıyor?
-
masonların sağcısı solcusu dindarı dinsizi olmaz, dindar gibi görünen masonlar, dinsiz gibi görünen masonlar, sağcı gibi görünen masonlar, solcu gibi görünen masonlar vardır :) ayrıca samanyolu, kanal7, hürriyet vs hepsinin sahiplerini masonlar yönetmiyor mu? ülkeyi yeniden şekillendirenler dindar hükümeti işbaşına getirenler yine masonlar değil mi? büyük ortadoğu projesinin eşbaşkanı başkanımız değil mi? bırakın hoja kavga etmeyi, kendinize birer ip arayıp durmayın işinize ekmeğinize bakın.
-
elimiz kolumuz uzun mübarek elhamdülillah :D:D:D bir örgümcek agı gibim yayılıyoruz :D
-
svs bunu yazdı:
-----------------------------
elimiz kolumuz uzun mübarek elhamdülillah :D:D:D bir örgümcek agı gibim yayılıyoruz :D
-----------------------------Yürü be kim tutar seni :D
-
kpss yi kazanamayanların, fen edebiyat okuyanların,üni bitirip bi baltaya sap olamayanların gelir kapısı bi nevi... mutualizm felsefesi :D
-
Konuyu açan müridime katılıyorum . Hatta ve hatta şahit oldum Cemaat'den Bir arkadaş vardı . Aynı ilkokulu beraber okumuştuk. çocuk Uz.Jan.Kom Okuluna Girmiş e demekki oluyormuş. Git gide karanlıklar ülkesine yaklaşıyoruz madem Ordu kendi bünyesinde böle adamlar var neden elemiyor neden ince elekten geçirmiyor. Yanlış anlaşılmasın Ordumuz En kıymetli kurumumuzdur en dürüst kurum orası ondan başka hiç bişeyimiz yok. evet çamur atan pislik atan olur ama bu bünye böyle şahısları kaldırmaz . Heleki şu zamanlarda çok dikkatli olunması gerekli olduğunun kanaatın'dayım.
Saygılarımla Teşekkürler
-
66albay bunu yazdı:
bugüne kadar masonlar cirit atmış orduda. asıl onları dert edinmeliyiz. örnek:
http://www.samanyoluhaber.com/h_336434_mason-ustadi-generale-buyuk-tepki.html
-----------------------------doğru tespit.
-
Asosyal bunu yazdı:
66albay bunu yazdı:
bugüne kadar masonlar cirit atmış orduda. asıl onları dert edinmeliyiz. örnek:
http://www.samanyoluhaber.com/h_336434_mason-ustadi-generale-buyuk-tepki.html
-----------------------------doğru tespit.
-----------------------------alıntı yaptıgı haber sitesine bakın:) cemaat kanalı, gündemi sadece bu kanallar(atv,samanyolu,kanal 7,24 tv,zaman,taraf...) ile takip edenlerin at gözlügü takmış bir attan hiçbir farkı yok...
bu arada konuyu açan arkadaş akp propagandacılıgı yapıp yapıp sonra böyle bir konu açman komik...
-
o mason işini geçeceksiniz. bi de kaynağa bak "samanyolu" :D
hayvan, ordu eğer cemaat bağı çok bariz şekilde belli değilse dokunmaz ilk girişte. Hem belki yıllar içinde adam ederim onu diye de düşünüyo olabilirler.
ama ileride kilit noktalarda çok geniş bi araştırma yapıyolar, gotundeki dona kadar hem sivil istihbarat hem askeri istihbarat araştırıyo. Ben şahidim, benim komşum aynı zamanda çok iyi bi dostum mke'de işe başlayacaktı, amcası albay olmasına rağmen, dayısının zamanında örgüt bağlantısı olmuş, içerde yatmış bi süre çıkmış. Herifi elediler. Daha sonra itiraz ettiler, amcası da araya girdi, çocuğun dayısıyla bi ilişkisi olmadığı vs baya bi fikir alışverişinden sonra 3.5 ayda girdi işe.
10 gün seçilmesi 3.5 ay incelenmesi sürdü.
Emin ol ki, eğer sen biliyosan o çocuğun cemaat bağını, onlar da mutlaka biliyodur ya da öğreneceklerdir.
Ordunun içine cemaatçi sızıyo diye sevinenler, şekerliğe elini batırıp avuçlarını yalasınlar :) öyle kolay değil o işler..
hani demiş ya biri elimiz kolumuz uzun elhamdülillah diye, o eli kolu budarlar hiç merak etme sen :)
ayrıca samanyolu'na ait herhangi bi yayında eğer TSK aleyhine bir yazı varsa itibar gösterilmez. bun hepimiz biliyoruz
-
şu anda harp okullarında çok büyük cemaatleşmelerin olduğunu garantiederim size..
-
cemaatle bi alakası yok arkan sağlam olduktan sonra ateist te olsan girersin merak etme :)