Dekolte Giyen Bayanlar
-
iyi de şimdi mini etek giydi diyelim bilmem kaç derece havada o giydi diye senin bakman mı lazım :| yada o mini etek giydi diye iç çamaşırını memesini orasını burasını sana göstermek zorunda mı ? şöyle ifade edeyim ben şimdi bi bayan giyer giyer ee herkesede göstermek zorunda değil tam olarak şunu söylemeye çalışıyorum her mini etek giyen kendini teşhir etmek için giymez bacakları düzgünse neden giymesin ki :| çok karışık be kamil..
-
bazıları gerçekten abartılı derecede açıyor mini eteğin minisini giyiyorlar ama normal bi etek görüp de hormonlarınız depreşiyorsa kusura bakmayın nefisinize hakim olamıyorsunuz demektir, bileğe kadar örtülcekmiş yaz yaz isterseniz pişsinler dışarda :)
ama toplum olarak cinselliğe aç olduğumuz için ufak bi harekette millet avına bakan çakal gibi oluyor.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------bazıları gerçekten abartılı derecede açıyor mini eteğin minisini giyiyorlar ama normal bi etek görüp de hormonlarınız depreşiyorsa kusura bakmayın nefisinize hakim olamıyorsunuz demektir, bileğe kadar örtülcekmiş yaz yaz isterseniz pişsinler dışarda :)
ama toplum olarak cinselliğe aç olduğumuz için ufak bi harekette millet avına bakan çakal gibi oluyor.
-----------------------------evet mini etek giysinler ama bir şeylik yapmasınlar .. =)
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
iyi de şimdi mini etek giydi diyelim bilmem kaç derece havada o giydi diye senin bakman mı lazım :| yada o mini etek giydi diye iç çamaşırını memesini orasını burasını sana göstermek zorunda mı ? şöyle ifade edeyim ben şimdi bi bayan giyer giyer ee herkesede göstermek zorunda değil tam olarak şunu söylemeye çalışıyorum her mini etek giyen kendini teşhir etmek için giymez bacakları düzgünse neden giymesin ki :| çok karışık be kamil..
-----------------------------bacakları düzgünse sergiler, bizde bakarız . iş mi bu? hanımsa hanımlığını bilecek arkadaş
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------ülkede bu kadar abaza nüfusu varsa götü duvara dayayıp yürümek lazım
mazallah aynı mantıkla kendilerine götü döndüğümüzde ''aha iş atıyo,verecek galiba'' diyip götürebilir.
işte biz bu yüzden ''barışın gelini'' gibi insanlık namına dünyayı dolaşanları ''lan yolda ne işi var bu garının?'' diye sikip öldüren bi milletiz.
gerçekten çok acı hocam düşün kadın dünyayı dolaşıyo bişey olmuo ülkemizde anında tecavüz acaba açıkmı giyiniodu :S -
Sıcak havadan bahsedenler olmuş da..
Afedersiniz onlara sıcak da bize sıcak değil mi? Bizim bi dez avantajımız daha var ki vücudumuzda fazla oranda kıl bulunması.. Ama kimse çıkıp sokakta boxer ile gezmio.. Mini etek seviyesi bi boxerdan çok da aşağıda sayılmaz...
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------behemoth bunu yazdı:
açana bakarlar verene sokarlar hoja böledir olay. :)
-----------------------------Hahahaha hoca sende uçtun ha :D
-----------------------------Aynen Koptum. :)
Kısacası Dekolte Saldırı yapılıyorsa, Bakarak Karşı Saldırı Taktiği Uygular Erkek Milleti. :)
-----------------------------Shockman bir gün seninle aynı fikirde olacağım hiç aklıma gelmezdi :))
-----------------------------Evet Enteresan, yeni farkettim, Hemen hemen Tüm konularda Biribirimize Tam Zıt Taraftayız. :)
-
Ben kız olsam açardım ama ölçülü açardım bokunu çıkarmazdım herhalde :) Sıcakla ilişki kuranlara sadece gülüyorum. Erkeklerin de hepsi şortla gezsin o zaman. Askılı tişört giyelim kısacık şort giyelim. Kadınlarınki can da bizim ki değil mi. Biz sıcaktan yanmıyor muyuz.
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Sıcak havadan bahsedenler olmuş da..
Afedersiniz onlara sıcak da bize sıcak değil mi? Bizim bi dez avantajımız daha var ki vücudumuzda fazla oranda kıl bulunması.. Ama kimse çıkıp sokakta boxer ile gezmio.. Mini etek seviyesi bi boxerdan çok da aşağıda sayılmaz...
-----------------------------basket şortları var haci bol ve dizin biraz üstünde felan değişiyor onları giyiyoruz ? yani isteyen istediğini giyer sizin yargılamaya hakkınız yok
-
XpertVision bunu yazdı:
basket şortları var haci bol ve dizin biraz üstünde felan değişiyor onları giyiyoruz ? yani isteyen istediğini giyer sizin yargılamaya hakkınız yok
-----------------------------Kızların açık giyme oranı ile erkekleri karşılaştır bakalım. Kaç erkek kısa şortla geziyor. İsteyen istediğini giyer tabi isterlerse donla dolaşsınlar.