Dekolte Giyen Bayanlar
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------bırag ya burda karı çıplak dolaşıor kimsenin baktıgı yokk şehirin terbiyesine gore deişior :F yada bunlara doymuşluuna gore deişior :W ( Antalya)
-----------------------------Heee Antalyada Öyledir, Orada Ayrıca Bol Nataşa var. :)
-
Giyim tarzi ile kasarlik olculmez hacilar.Kafasinda turban olup cuk delisi olanda var , gotunu basini acip namuslu olanda var her gordugune atlayanda var.Ha isin aslina gelince dekolte giymis hatun oturup kalkarken orasini burasini cekistirdiginde bende kil olurum.Acilacagini bile bile niye giydin , madem giydin birak gorelim.Yalniz birde okuz gibi dekolteye bakanlar vardir onlarda ayri mesele.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Giyim tarzi ile kasarlik olculmez hacilar.Kafasinda turban olup cuk delisi olanda var , gotunu basini acip namuslu olanda var her gordugune atlayanda var.Ha isin aslina gelince dekolte giymis hatun oturup kalkarken orasini burasini cekistirdiginde bende kil olurum.Acilacagini bile bile niye giydin , madem giydin birak gorelim.Yalniz birde okuz gibi dekolteye bakanlar vardir onlarda ayri mesele.
-----------------------------Koyu sekilde yazilmis olan yeri anlamadim.
-
Seks bir matematiğe benzer,önce elbiseleri çıkar,bacakları böl+topla,sora çarpmaya başla ..
Yoruma gelince Herzaman öyledir :) bayanlara sormak lazım..
-
Güneş gözlüğü kullanın sizde ben kullanıyorum gayet mutluyum gözler nereye bakıo belli olmuo (H)
-
Esconda , anlasilmayacak birsey yok aslinda , kiz oldukca fazla dekolte giyebilir , bu ona direk kasar oldugunuda gostermez yani.Yani katrani kaynatsan olurmu seker , cinsini optugum cinsine ceker , hesabi , icindeki neyse o dur hacim , bedenini ortugu seyle namus olculmez.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Esconda , anlasilmayacak birsey yok aslinda , kiz oldukca fazla dekolte giyebilir , bu ona direk kasar oldugunuda gostermez yani.Yani katrani kaynatsan olurmu seker , cinsini optugum cinsine ceker , hesabi , icindeki neyse o dur hacim , bedenini ortugu seyle namus olculmez.
-----------------------------adam haklı yani öleleride çok bizim turan meteye ayarlamaya çalıştığımız bi kız vardı kışın ortasında mini etek giyer dedim şunla biraz takılayım kaşarla falan diodum ana bi bakım hayvan gibi muhabeti ve namusu var . ama geçen 10 cm lik şortuda giymiş orasıda ayrı :D
-
örnek resim koyarmısınız arkadaşlar :|
-
Fazlasıyla abartılmış sanırım bazı şeyler.. Bir insanın salt giyimine kuşamına bakarak ne olduğu yahut olmadığı yargısına gidebilecek kadar abartılmış hem de.. Dekolte giyen her hatuna orospu tanısı koymak ile gördüğün her sakallıyı deden sanmak arasında bir fark göremiyorum ben.. Ayrıca dekolteden dekolteye , hatundan hatuna , ortamdan ortama , gözden göze , çevreden çevreye de oldukça fark olduğu aşikar iken , diğer insanlara göre açık giyinmiş olan bir bayanın iyi niyetini sorgulamak pek doğru gelmiyor bana..
Üstelik birkaç kişiden yola çıkarak genellemeye gidilmesi de ayrı mevzu zaten .. Giyim kimi için bir ifade biçimi , kimi için bir özgürlük aracı , kimi için bir karşı duruş , kimi için de hiç bir şeydir.. Bir insan için oldukça kişisel ve özel olan bir tercihin böylesine sığ bir biçimde o kişi hakkında bir yargı aracı olması kötü bir durum kanaatimce.. Bir de tercih hakkı elinden alınmış olan hatunlarımız var tabii , neyse..
Giyim konusunda ayrıca göz ardı edilmemesi gereken bir canavar var ki ; o da , moda dır.. Bilinçsiz bir halde sürü psikolojisi ile ne giydiğinin bile farkında olmayanlara karşı ne şekilde tepki gösteriyorsanız gösterin.. Ancak tepkinin boyutu karşı tarafı farkında kılmaktan çok rahatsız etme boyutuna geliyorsa bişeyler ters işliyor demek olabilir..
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Fazlasıyla abartılmış sanırım bazı şeyler.. Bir insanın salt giyimine kuşamına bakarak ne olduğu yahut olmadığı yargısına gidebilecek kadar abartılmış hem de.. Dekolte giyen her hatuna orospu tanısı koymak ile gördüğün her sakallıyı deden sanmak arasında bir fark göremiyorum ben.. Ayrıca dekolteden dekolteye , hatundan hatuna , ortamdan ortama , gözden göze , çevreden çevreye de oldukça fark olduğu aşikar iken , diğer insanlara göre açık giyinmiş olan bir bayanın iyi niyetini sorgulamak pek doğru gelmiyor bana..
Üstelik birkaç kişiden yola çıkarak genellemeye gidilmesi de ayrı mevzu zaten .. Giyim kimi için bir ifade biçimi , kimi için bir özgürlük aracı , kimi için bir karşı duruş , kimi için de hiç bir şeydir.. Bir insan için oldukça kişisel ve özel olan bir tercihin böylesine sığ bir biçimde o kişi hakkında bir yargı aracı olması kötü bir durum kanaatimce.. Bir de tercih hakkı elinden alınmış olan hatunlarımız var tabii , neyse..
Giyim konusunda ayrıca göz ardı edilmemesi gereken bir canavar var ki ; o da , moda dır.. Bilinçsiz bir halde sürü psikolojisi ile ne giydiğinin bile farkında olmayanlara karşı ne şekilde tepki gösteriyorsanız gösterin.. Ancak tepkinin boyutu karşı tarafı farkında kılmaktan çok rahatsız etme boyutuna geliyorsa bişeyler ters işliyor demek olabilir..
sonuna kadar katılıyorum....diyceklerimin hepsini demişsin