folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

Deniz Feneri Dosyası-900 Milyon Euro Toplanmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Bak arkadaşım. Bana aynen şunu yazdın; '' .bir seçim daha yapılmış yine akp'ye vermiş.bir daha yapılmış yine akp.bunun siniri ve hıncını saçma sapan konuşmalarınızla çıkarmaya çalışıyorsunuz'' Bende diyorum ki bana ıspatlıcaksın nerden bu fikre kapıldığını. Mesajında yazdığın sallayıp savurma fiillerini sen mi yapıyorsun ben mi o zaman göricez. Diyorsun ya eski postların vs. Benim hangi eski postumu açıp araştırdın burda bana göstermek zorundasın bu bir.

İkincisi; Mavi önlüklü çocukların taklidini yaparak, yazdığın çocukluğun gençliğin vs. içerikli mesajın zaten taklit mekanizmanın kimleri örnek aldığını ortaya koyuyor. O hususta bi şüphem yok. Madem kabullenmek istemiyorsun gerçekleri daha ben ne yapabilirim ki. Dikkat et bak gerçek izafi değildir. Lafın tamamını istiyorsun üstümüze farz oldu artık, alınmak gücenmek yok.

Üçüncüsü; Senin kişiliğine saldırmışım :). Yahu sende birinci dereceden kişilik bozukluğu var ki '' Ben herkese cevap veririm '' mantığınla bunu su yüzüne çıkarmaktasın. Sen nasıl bir insan olasın ki herkese cevap veresin ? Aklın mantığın bunu alıyorsa bi söz dememe gerek var mı ?

Kusura bakma ama hakikaten boşsun. Zaman kaybısın başkada bişey değilsin. Gevezelik ehlisin o kadar. Sana bunları demek istemiyorum ama gerçekten bi kere ne yaptığına göz gezdir. 

Not: Dakika başı postunu editleyip durma. Konu kilitlendikten sonra editlediğin mesajlarına benziyor bu iş.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    sondan başlayalım.

mesajımı sadece bir kere editledim.o da bana ilk sen saldırdın yazmıştım, ispatı görünsün diye senin attığın ilk mesajın linkini koydum.ve bunlar mesajı attığımdan sonraki 2 dk içinde oluşan şeyler.sen bana 1 saat sonra cevap yazıyorsun.yani postumu editlememin senin nazarında bir sorun yaratacağını sanmıyorum.

hakarete devam ediyorsun.dediğim gibi ben sana hakaret etmeyeceğim.senden rica ettim, hakaret etme dedim.hala kişilik bozukluğu diyorsun, gevezesin diyorsun vs.vs.neyse.sağlık olsun.et sen hakaretini.hep söylediğim gibi ben, asla ve asla hakaret etmeyeceğim.

söylediğim o cümlenin ıspatlanacak bir yanı yok.sonuçta insanların içinde yaşanan şeyler bunlar.nesini belgeleyip ispatlayacağım ? ama nerden bu kanıya vardığımı sorarsanız, akp'ye oy veren insanları sürekli aptal, gerizekalı olarak adledmenizi gösterebilirim.senin belki böyle bir beyanatın olmayabilir, ama genel olarak bu böyle.zaten seni hedef alan falan da yok.ortaya söylenmiş bir laf.

sana sürekli cevap yazmam kişilik bozukluğuysa, sende de kişilik bozukluğu var demektir.insanların kişiliğiyle ilgili konuşmak istemem, hatta bu durumdan rahatsızım da, ama sonuçta sende bana cevap veriyorsun.ben senin bana cevap vermenden rahatsız değilim.sonuçta burası forum ortamı.hakaret etmeden insanlar uzun süre tartışabilir.

ama hakaret ederek bir yere varılmıyor arkadaşım.

aklın sıra dalga geçtin.tamam.ayar verdim dedin.ona da eyv dedik.hakaretlerini sürdürme dedim, ama hala hakaret ediyorsun.ona da eyv.

bu arada boş ve zaman kaybıysam neden bana cevap veriyorsun sürekli ? bu da çok değişik bir durum.satırlarca cevap yaz.sonra sen boşsun : )
    o da güzel diyelim..

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------

hüseyin üzmez olayına katılıyorum.şu an içerde olmalıydı.

bunu söyleyen senmisin. ? :l 

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ulan niye hortlattınız şu konuyu, bugün tbt de tartışma olmasın, kardeş kardeş takılalım :P =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

sana birşey demedim neden böyle yazma geregi duyuyorsun?:) verdigin örnekleri alakasız bulan sensin bende gerçekten alakasız oldugunu savundum ve hala savunuyorum... sen kendin ne yazdıgını bilmiyorsan ben seni nasıl anlayıyım?

bu gibi şeylerde isim önüne ne gelirse gelsin isim hakkı vardır ve amaçta aynı ise gerisini sen düşün?(tabi düşünebilirsen?) ayrıca birbirlerine bağlı oldugu belgelerle kanıtlanmış...  senin verdigin örnekler ne? birde yazarkasa demiş peki sen nesin?

ayrıca senin şu adamdan bir farkın yokk gerçi akplilerin cogu aynı

iki dernek arasındaki bağ olmadığını iddia eden yok zaten.önceki mesajlarımda bu bağın nasıl olduğunu anlattım.ama dönüp okumaktan aciz olduğun için, tekrarlayıp tekrarlayıp ben sanki aksini söylüyormuşum gibi ''iki dernek arasında bağ var, kanıtlanmış ! ! !'' demen çok komik oluyor.

ayrıca isim hakkı konusundaki derin bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkürler.önüne ne gelirse gelsin isim hakkı varmış.vay be.

resminle ilgili yorum yapmıyorum bile.10 milyon dolarlık villada oturan adamın nesini kendine yakın görüp de, bana karşı savunuyorsun, onu örnek gösteriyorsun.ilginç..

tabi sonradan komiklik yapmaya başlarsın..

fatihack bunu yazdı:

içinde islamiyet, din, iman olan şeylere karşı nasıl da hırçınsınız böyle.hiç araştırayım yok.bulmuşsunuz ordan burdan iki saçmalık, insanların tüm zamanlarını harcayıp yaptığı iyi şeyleri hemen yok sayıyorsunuz.

deniz feneri mevzusu belgelerle kanıtlanmıştır.

bugün nasıl çarşı grubuyla alakası olmamasına rağmen insanlar kendi kendine çarşı denizli, çarşı berlin vs.vs. gruplar kurup polar vs. yaptırıyorsa, deniz feneri'nin durumu da buna benzer.alakasız bir örnek gibi görünse de gayet alakalıdır.

türkiye'de ki gerçek deniz feneri zaten almanya'dakinden yardım almadım diye birşey demiyorki.nasıl ki kendi imkanlarıyla kurulmuş olan diğer ülkedeki derneklerden yardım aldılarsa, almanya deniz feneri'nden de 5-6 milyon euro'ya yakın para alınmış.bunların hepsi belgelerle sabit.

türkan saylan okuttuğu öğrencilerin seceresini nerden bilsin ??? diye soranlar, deniz feneri'nin almanya'daki derneğin gerçek yüzünü nerden bilebileceğini bana söyleyebilirler mi acaba ?

bırakın bu boş muhabbeti.okumanıza çalışmanıza bakın.sabah kalkıp akşama kadar kafanızı böyle şeylerle yormayın.

bide boş boş sloganlarınız yokmu.3.sınıfvari...Allahım diyorum kimler kimleri eleştiriyor.gerçi klavuzu tuncay özkan olanın...

böyle konuların bir kaç baş mimarı var.gözleri var görmezler diyen eleman.senin bu site için ne kadar gereksiz olduğunu hepimiz biliyoruz.hele senin kalkıp böyle şeyler hakkında yorum yapman çok komik olmuş.sen git geyik bölümüne dinle imanla insanların değerleriyle dalga geçsene.

neyse daha fazla konuşmayayım.

fatihack bunu yazdı:
    olivetti

örnekler alakasız falan değil.anlayabilmek zor da değil.ama nasıl olduysa sen anlayamamışsın.neyse herkesde anlama kapasitesi olmasını beklemiyoruz.
    deniz feneri'nin zaten şubesi yok.ama dünyada bir çok dernek var.
    çarşı'nın da şubesi yok.ama bir çok beşiktaş adı altında oluşmuş gruplar var.bazen çarşı adı altında, bazen asya kartalları bazen bilmem ne vs.vs. almanya'dakinin adının deniz feneri olduğu gibi.
    anlayabilmen için bir daha yazdım bunu.daha fazla bunlarla gelmezsen sevinirim.artık anlayabilmen dileklerimle sevgili yazarkasa.

verdigin örnekleri sana gösterdim umarım ne demek istedigimi anlarsın.

verdigim resim içinde o resmi cizen adam seni tanımıyor ama akplililerin komik savunmalarını tespit etmiş onu gösterdim. anlayabilmen için açıklayarak yazdım.

bir cok konuda hakaret etmeyin şunu yapmayın bunu söylemeyin gibi cümleler kullanıp duruyorsun peki sana ne demeli? hem hakarete ediyorsun, hemde hakarete karşısın?  bu nasıl bir çelişkidir? aynı celişkilerle dolu cevapların gibi ..

fatihack bunu yazdı:

hüseyin üzmez olayına katılıyorum.şu an içerde olmalıydı.

katılıyorsun ama içeri atılmaması için elinden geleni yapanlara laf söyletmiyorsun. ee tabi onlar ilah ilahhh.. onlar bunu yapmışsa vardır bir bildikleri.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    şu karmakarışık, ne yaptığın, ne amaçladığın belli olmayan mesajından ne anlamalıyız ? alıntı yapmışsın altına ne yazdığın belli değil falan.mesaj yazıcam diye nasıl kasıyorsun böyle şaşıyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

eğer ben kasıyor gibi görünüyorsam seninkine ne denilir? sayfaca yazılar yazıyorsun görende birşey yazdıgını sanır okumaya üşendiginden direk geçiyor ama okusa alakasız şeyler yazdıgını ve boş bir mesaj oldugunu görecek.

ayrıca bundan önceki mesajımda anlaşılmayacak birşey yok her alıntı yaptıgımın altını okuman yeterli. eger okuyupta anlayamıyorsan yapacak birşey yok.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    konumuzla ilgili birşey göremedim.her zaman yaptığınız gibi konu saptırmanın belirtileri görülür son mesajlarda zaten.komiklik yapıyormuşum vs.vs.
    ayrıca bunu da anlamıyorum.madem yazdıklarım boş, neden takip edip cevaplıyorsunuz.bir mesaj atıyorum, 10 kişi birden cevaplıyor.sonra yazdığım boş oluyor : ) boş şeye insanlar neden cevap verir anlamam.egomu tatmin ediyorsunuz napıyorsunuz bilmemki.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    sana vermiş oldugun cevaplar ile ilgili soru soruyorum alakasız cevaplar alıyorum(haydi sadece ben alsam bana karşı böyle derim) ama yok şu saydıgın 10 kişiye aynısını yapıyorsun bir kez olsun adam akıllı cevap versede ha diyim harbiden doğru diyor diyim ama yok işin gücün demagoji yapmak..

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    herkesin yazdığına cevap verdim.bırakın bu cevap veremedin triplerini.dön bak.ben tek başına yazıyorum.karşımda bana karşı 10 kişi yazıyor.hepinize de tek tek cevap verdim.bu kadar çok adama cevap verirken, arada bir bölüm kaçtıysa, göster cevabını biliyorsam onuda cevaplayayım.sorun yok.
    beni kendinizle karıştırmayın.

demin boş mesaj atıyorduk, şimdi demogoji yapıyor olduk.demogoji'nin anlamını bildiğinden de pek emin değilim.nerde yapmışsam o demogojiyi..işin komiği, demin de söylediğim gibi sürekli bu tip suçlamalar yapan insanlar, her mesajıma atlayıp cevabıda veriyorlar.madem bu kadar kötü meziyetler barındırıyorum neden benimle tartışıyorsunuz ? komik olmayın yahu : )

Toplam Hit: 10191 Toplam Mesaj: 95