folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Din Ve Demokrasi Adı Altında Medya Destekli Cemaat Faşizmi

Din Ve Demokrasi Adı Altında Medya Destekli Cemaat Faşizmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

66albay bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

kalemlik bunu yazdı:

bu ülkede cemaat ve tarikatlar için yüzlerce dava binlerce soruşturma açıldı. erzincandaki savcı suç bulamadığı için dava bile açmadı. neden onu hedef seçtiler? bu kadar insan hapishanede ve ergenekon diye bişey yok. bu erzurumlu savcıların yetkisini alan güc bu sucsuz insanları neden çıkaramıyor? Neden hala içerdeler sizin ulusalcı suçsuz kahramanlarınız?

Madem mantığın bu sana aynı mantıkla cevap veriyorum israil bir sürü filistinliyi içeri tıkıyor demekki onlarda suçlu bu kadar kişi boşa mı içerde  ? , Irakta insanlara işkence ediliyor ama demekki bu kadar çok kişi içerdeyse vardır bi sebebi adamlar boşa mı işkence edecek ? , Guantanamoda bir sürü müslüman haybeden eziyet çekiyor ama bu kadar çoksa onlarında bi sebebi vardır boşa guantanamoya atmazlar dimi ?

arkadaşın mantığına katılmamak elde değil.

bu kadar insan boşu boşuna,hiçbi suçları yokken içeri tıkıldı. mesela arkadaşın dediği gibi dünyada herhangi bi ülkede her içeri tıkılan suçlumu yani.

zaten ergenekondan tutuklanan insanlar tanklara taş attıkları için tutuklanıyo.

şimdi bu mantıkla filistinli çocuklar suçlu çıkıyo. demekki ergenekoncular masum!!!!!!!!

mesela bizdeki ergenekon benzeri soruşturma İTALYAda da oldu. bisürü kişi içeri alındı.

-akademisyenler tutuklandı

-generaller tutuklandı

-gazeteciler tutuklandı

-sıradan insanlar tutuklandı

-bakan ve milletvekilleri tutuklandı,hatta cumhurbaşkanının da gladio cu olduğunu iddia eden kendini bilmez, yobaz italyan hakim ve savcılar çıktı.  

cık cık cık. bak öyle her gladio dan tutuklanan suçlu olmuyomuş. italyada ki gladio soruşturması da bu katolik cemaatlerin oyunu. yobaz katolikler yav. 

bu italyadaki katolik yandaş medya yokmu; neler çektirdi italyanlara.

HEM ZATEN SAVAŞ SIRASINDA VUKU BULAN TUTUKLAMA OLAYLARI İLE ERGENEKON-GLADİO-MASON VS TÜRÜ ÖRGÜTLENMELERE UYGULANAN TUTUKLAMA AYNI KATEGORİDEDİR.

gladio mu? yok yoook, kedidir kedi.......

Ben filistindekiler vs. suçlu diye bir şey demedim içeri atılan insanların sayısının çok olması suçlu olduklarını göstermez demek istedim ama bunu cemaatin zombisi olmuş insanların anlamalarını beklemek zor.

ben de filistinliler suçlu demedim,o bi benzetmeydi...

ayrıca zaten kimse suçlu değil. hepimiz masumuz. o gladio dedikleri de olsa olsa kedidir. değilse faredir. değilse......

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Polat Alemdar ve Adamları gerçekmiş :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

1903 bunu yazdı:

yahu bu ergenekon mevzusunda, suçluluğu kanıtlanana kadar sanık masumdur diye bık bık konuşanlar Fethullah Gülen ve cemaati konusunda neden aynı hassasiyeti göstermiyor anlamıyorum.sürekli bi cemaat düşmanlığı.tamam eleştir de bu düşmanlık neden ? madem resmi yargılara bu kadar düşkünsün, aynı hassasiyeti cemaate de göster.nerde sabit suçu var cemaatin ?

1-hangi yargi ?

2-fg nin bu Cumhuriyeti yikacagiz diyen onlarca kaseti var,

3-hakimleri nasil satin alinacagini soyleyen kasetleri var

4-sonra sen gelmis hakimler niye dava acmiyor diyorsun

5-fg ile gercek muslumanlari karistirma. fg ve cemaatina dava acildiginda cikip "muslumanlara zulm var" diye ortalik ayaga kaldirilir

/>-----------------------------

@underzero hocam, numaralandırdım ve kurduğun mantıkla cevap vereyim.

1- başbakanı bi şiir yüzünden hapse atan da o YARGI, iktidardaki partiye kapatma davası açabilende o YARGI.

2-ergenekoncularında bi ton kaseti var. 

3-hakimleri ,genelde tüm kilit bürokrasiyi elde etmek gerektiğini anlatan ergenekon sanığı kişilerin ses kayıtları var. şahitleri var. elde edemediklerini tehditle yola getirdiklerine dair.....

4-soruşturmayı bildiğim kadarı ile savcı açar. ve fg cilerin desteklediği şemdinli soruşturmasını açan savcı meslekten atıldı. avukatlık bile yapamaz durumda. kimler etkin, kimler baskı altında.....

5-kimin gerçek müslüman olduğunu Allah bilir(bu benim fikrim). bu konuda değerlendirme yapmak, bi müslüman için sakat durumlar ortaya çıkarabilir. ilgili hadis var....

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

"Tarikatlara dokundurmam" diyen Erzurum Özel Yetkili Savcısı Osman Şanal’ın, Erzincan Başsavcısı Cihaner’i sorgulaması 10.5 saat sürdü. Sorgu saat 06.00’da tamamlandı. 

Bu saate lütfen dikkat edin: Saat 06.00

Adalet Bakanlığı ise tarihinde ilk kez sabah karanlığında açıklama yaptı. Basın açıklaması başlıklı metne son nokta hangi saatte konuldu, tam bilemiyoruz. İlginç olan Anadolu Ajansı’nın açıklama haberini saat 05.57’de geçmesiydi.

Bu ne tesadüf?

Cihaner’in sorgusu saat 06.00’da bitiyor. Ajans haberi sorgunun tamamlanmasından 3 dakika önce servise konuluyor.

:) selam ve dua ile.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

ee nereye varıyoruz bu değerli bilgilerden ?

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

under iret ne diye nefesinizi tüketiyorsunuz hocam? değer mi bunlar için? adamların allahı feto peygamberi tayyip olmuş tapınıyorlar hangi fikri değiştirmeye calışıyorsunuz? zamanı gelince herşey ortaya cıkacak tayyip ve saz arkadaşları bu ülkeyi terk edecek millet acından ölecek... yaşanacak bunlar başka yolu yok hocam! ülkede ne eğitim kaldı ne ekonomi kaldı ne yargı kaldı ne asker kaldı hepsinin anasını bellediler... bu günler daha ii günlerimiz... 1-2 yıl sonra göreceğiz herşeyi sabırla bekleyin...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

ee nereye varıyoruz bu değerli bilgilerden ?

sorgulama bittikten sonra tutanakların okunup açıklama metninin oluşturulması takribi 4 saat sürer, allah büyük zaman kayması olmuş -3 dakikada herşeyi hazırlayıp haber ajansına vermişler :) zaman kavramına sahip her beyin aynı sonuca varacaktır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

dövüşmeyin evladım...

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GreyAloneWolf
    GreyAloneWolf's avatar
    Erkek

Crafty'e katılıyorum. Ayrıca son zamanlarda günde 5 defa okuduğum bir yazı ile yukarıda arkadaşların yazdıklarına cevap vermek istiyorum;

"Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

Kemal ATATÜRK"

http://bizdahaolmedik.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

66albay bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

1903 bunu yazdı:

yahu bu ergenekon mevzusunda, suçluluğu kanıtlanana kadar sanık masumdur diye bık bık konuşanlar Fethullah Gülen ve cemaati konusunda neden aynı hassasiyeti göstermiyor anlamıyorum.sürekli bi cemaat düşmanlığı.tamam eleştir de bu düşmanlık neden ? madem resmi yargılara bu kadar düşkünsün, aynı hassasiyeti cemaate de göster.nerde sabit suçu var cemaatin ?

1-hangi yargi ?

2-fg nin bu Cumhuriyeti yikacagiz diyen onlarca kaseti var,

3-hakimleri nasil satin alinacagini soyleyen kasetleri var

4-sonra sen gelmis hakimler niye dava acmiyor diyorsun

5-fg ile gercek muslumanlari karistirma. fg ve cemaatina dava acildiginda cikip "muslumanlara zulm var" diye ortalik ayaga kaldirilir

/>-----------------------------

@underzero hocam, numaralandırdım ve kurduğun mantıkla cevap vereyim.

1- başbakanı bi şiir yüzünden hapse atan da o YARGI, iktidardaki partiye kapatma davası açabilende o YARGI.

2-ergenekoncularında bi ton kaseti var. 

3-hakimleri ,genelde tüm kilit bürokrasiyi elde etmek gerektiğini anlatan ergenekon sanığı kişilerin ses kayıtları var. şahitleri var. elde edemediklerini tehditle yola getirdiklerine dair.....

4-soruşturmayı bildiğim kadarı ile savcı açar. ve fg cilerin desteklediği şemdinli soruşturmasını açan savcı meslekten atıldı. avukatlık bile yapamaz durumda. kimler etkin, kimler baskı altında.....

5-kimin gerçek müslüman olduğunu Allah bilir(bu benim fikrim). bu konuda değerlendirme yapmak, bi müslüman için sakat durumlar ortaya çıkarabilir. ilgili hadis var....

Hocam fg ci deme ya fgci de neymiş cemaat de geç.

Toplam Hit: 7591 Toplam Mesaj: 62