Din Ve Demokrasi Adı Altında Medya Destekli Cemaat Faşizmi
-
Şimdi ben tutup "Atatürk ve Laiklik Adı Altında Medya Destekli Amerikan Faşizmi" diye bir başlık açıp daha dayanaklı açıklamalar sunsam; hayvansın, cahilsin, sana tahamül edemiyoruz diye 50 farklı ses çıkar.
Onun için hiç sesimi çıkarmadan köşeme çekiliyorum :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi ben tutup "Atatürk ve Laiklik Adı Altında Medya Destekli Amerikan Faşizmi" diye bir başlık açıp daha dayanaklı açıklamalar sunsam; hayvansın, cahilsin, sana tahamül edemiyoruz diye 50 farklı ses çıkar.
-----------------------------Hayvan kardeşim boş durma hazreti tayyip için şükür namazı kıl :) öteki dünya da seni o kurtaracak. Bu dünyadan umduğunu bulamıyorsan öteki tarafa çalış.
NOT: Bu demokrasi demokrasi diye bağıran akp neden dokunulmazlıkları kaldırmıyor anlamış değilim? Ucunu dokundururlar bize diye mi korkuyorlar acaba?
-
-
twilight_flame bunu yazdı:
NOT: Bu demokrasi demokrasi diye bağıran akp neden dokunulmazlıkları kaldırmıyor anlamış değilim? Ucunu dokundururlar bize diye mi korkuyorlar acaba?
Mhp Dokunulmazlıkların kaldırılmasından yana chp dokunulmazlıkların kaldırılmasından yana kaldırılmasın diyen pkknın partisi olan bdp birde akp
siz bundan ne anlarsınız
demokrasi demokrasi derler 80 darbecileri yargılansın dendi yine bunlarda tık yok o kadar geçmişte yapılan demokrasi dışı hareketler meşru de gelecekteki mi meşru değil -
66albay bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
yahu bu ergenekon mevzusunda, suçluluğu kanıtlanana kadar sanık masumdur diye bık bık konuşanlar Fethullah Gülen ve cemaati konusunda neden aynı hassasiyeti göstermiyor anlamıyorum.sürekli bi cemaat düşmanlığı.tamam eleştir de bu düşmanlık neden ? madem resmi yargılara bu kadar düşkünsün, aynı hassasiyeti cemaate de göster.nerde sabit suçu var cemaatin ?
-----------------------------1-hangi yargi ?
2-fg nin bu Cumhuriyeti yikacagiz diyen onlarca kaseti var,
3-hakimleri nasil satin alinacagini soyleyen kasetleri var
4-sonra sen gelmis hakimler niye dava acmiyor diyorsun
5-fg ile gercek muslumanlari karistirma. fg ve cemaatina dava acildiginda cikip "muslumanlara zulm var" diye ortalik ayaga kaldirilir
/>-----------------------------
@underzero hocam, numaralandırdım ve kurduğun mantıkla cevap vereyim.
1- başbakanı bi şiir yüzünden hapse atan da o YARGI, iktidardaki partiye kapatma davası açabilende o YARGI.
2-ergenekoncularında bi ton kaseti var.
3-hakimleri ,genelde tüm kilit bürokrasiyi elde etmek gerektiğini anlatan ergenekon sanığı kişilerin ses kayıtları var. şahitleri var. elde edemediklerini tehditle yola getirdiklerine dair.....
4-soruşturmayı bildiğim kadarı ile savcı açar. ve fg cilerin desteklediği şemdinli soruşturmasını açan savcı meslekten atıldı. avukatlık bile yapamaz durumda. kimler etkin, kimler baskı altında.....
5-kimin gerçek müslüman olduğunu Allah bilir(bu benim fikrim). bu konuda değerlendirme yapmak, bi müslüman için sakat durumlar ortaya çıkarabilir. ilgili hadis var....
masum bir siirdi sucsuz yere ceza aldi. muminler asker, minalere sungu, camiler kisla diyerek insanlarin catismasi veya camileri kisla diyerek askeri birlige benzetip ulkeyi yikmak vs algilanmasi cok yanlisti.
hangi ergenekon kasetinde bu ulkeyi yikacagiz bu ulkeyi alasagi edecegiz denilen kaseti var ben gormedim. varsa yoksa nerde hazirlandigi belli olmayan, belgeler, krokiler
tamam iste kim yapiyorsa bu sekilde ceksin cezasini, polis yoluyla, kolluk kuvveti yoluyla yargiya baski yapilmasin, meclis yoluyla, basin yoluyla yargiya baski yapilmasin. yargiyi hangi gazetelerin hedef gosterdigini kimlerin bitirmeye calistigini gayet iyi biliyorsun.
sen tutup kimin bomba attigi belli degilken pkk lilara atilan bombadan orduyu suclu tutup, pkk lilari sorusturmak yerine orduya ceza kesmeye kalkarsan sana dur bakalim derler. o savcinin nasil olmasi gerekiyorsa yavas yavas oluyor iste; teroristler davullarla zurnalarla Turkiye ye giriyor, bunun icin pazarliklar yapildigi ortaya cikiyor, teroristler sehirlerde teror estirirken, sehit ailelerine basin aciklamasi bile yapilmasina izin verilmiyor. savci bunlari neden gormuyor ?
e tabi gormez emir gelmedigi icin birsey yapmaz.
-
madem fg bu kadar iyi bir insan;
vatikanla neden bu kadar icli dislidir ? neden irakta, filistinde, parkistanda muslumanlari acimasizca katleden amerikada yasamaktadir ? neden irakta parkistanda yapilan hacli seferlerini destekleyen klisilere yardim yapmaktadir ?
sizinde istediginiz irakta ki amerika demokrasisi midir ?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------evet Ataturkculugu Laikligi kullanan insanlar maalesef var.
biz bunlari goruyoruz kiniyoruz ve kesinlikle destek vermiyoruz.
ama sen dini kullanan insanlari gordugun halde sifr yandaslik olsun diye sesini cikartmiyorsun
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Dostum sana katılıyorum .Ama geri çekilmene gerek yok.Çünkü tayyip peygamber,fethullah Allah(töbe estafurullah) bizden çıkmıyor onların ağzından çıkıyor.Günahıda onlar işliyor bol bol günahlarımızı alsınlarda tertemiz gidelim öbür tarafa.
-
madem demokrasi fln bitmiş memlekette , ne diye TBT de bu fetocular konuşup duruyor ki ? hangi fetocu/akpci sitede , forumda , toplantıda vb mualif bir görüş böyle istediği gibi atıp tutabiliyor , bütün görüşlere eşit uzaklıktayız görüşüne sahip site yöneticileri , bu görüşünü bile fetocu bir forumda dile getirebiliyor mu ?
bu hödükler mide bulandırmaktan boşyere bandwidth işgal etmekten öte ne halta yarıyorlar,sallayın gitsin anasını satayım ne yararları olacakki TBT ye ? fuzuli yere tartışıyoz "hayvan" larla
@esconda , kardeşim yeter ki gitte nasıl gidersen artık sen bilirsin
-
ALLAH BELANIZI VERSİN DİNCİ ŞEREFSİZLER.
-
underzero bunu yazdı:
66albay bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
yahu bu ergenekon mevzusunda, suçluluğu kanıtlanana kadar sanık masumdur diye bık bık konuşanlar Fethullah Gülen ve cemaati konusunda neden aynı hassasiyeti göstermiyor anlamıyorum.sürekli bi cemaat düşmanlığı.tamam eleştir de bu düşmanlık neden ? madem resmi yargılara bu kadar düşkünsün, aynı hassasiyeti cemaate de göster.nerde sabit suçu var cemaatin ?
-----------------------------1-hangi yargi ?
2-fg nin bu Cumhuriyeti yikacagiz diyen onlarca kaseti var,
3-hakimleri nasil satin alinacagini soyleyen kasetleri var
4-sonra sen gelmis hakiml < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> er niye dava acmiyor diyorsun
5-fg ile gercek muslumanlari karistirma. fg ve cemaatina dava acildiginda cikip "muslumanlara zulm var" diye ortalik ayaga kaldirilir
/>-----------------------------
@underzero hocam, numaralandırdım ve kurduğun mantıkla cevap vereyim.
1- başbakanı bi şiir yüzünden hapse atan da o YARGI, iktidardaki partiye kapatma davası açabilende o YARGI.
2-ergenekoncularında bi ton kaseti var.
3-hakimleri ,genelde tüm kilit bürokrasiyi elde etmek gerektiğini anlatan ergenekon sanığı kişilerin ses kayıtları var. şahitleri var. elde edemediklerini tehditle yola getirdiklerine dair.....
4-soruşturmayı bildiğim kadarı ile savcı açar. ve fg cilerin desteklediği şemdinli soruşturmasını açan savcı meslekten atıldı. avukatlık bile yapamaz durumda. kimler etkin, kimler baskı altında.....
5-kimin gerçek müslüman olduğunu Allah bilir(bu benim fikrim). bu konuda değerlendirme yapmak, bi müslüman için sakat durumlar ortaya çıkarabilir. ilgili hadis var....
masum bir siirdi sucsuz yere ceza aldi. muminler asker, minalere sungu, camiler kisla diyerek insanlarin catismasi veya camileri kisla diyerek askeri birlige benzetip ulkeyi yikmak vs algilanmasi cok yanlisti.
hangi ergenekon kasetinde bu ulkeyi yikacagiz bu ulkeyi alasagi edecegiz denilen kaseti var ben gormedim. varsa yoksa nerde hazirlandigi belli olmayan, belgeler, krokiler
tamam iste kim yapiyorsa bu sekilde ceksin cezasini, polis yoluyla, kolluk kuvveti yoluyla yargiya baski yapilmasin, meclis yoluyla, basin yoluyla yargiya baski yapilmasin. yargiyi hangi gazetelerin hedef gosterdigini kimlerin bitirmeye calistigini gayet iyi biliyorsun.
sen tutup kimin bomba attigi belli degilken pkk lilara atilan bombadan orduyu suclu tutup, pkk lilari sorusturmak yerine orduya ceza kesmeye kalkarsan sana dur bakalim derler. o savcinin nasil olmasi gerekiyorsa yavas yavas oluyor iste; teroristler davullarla zurnalarla Turkiye ye giriyor, bunun icin pazarliklar yapildigi ortaya cikiyor, teroristler sehirlerde teror estirirken, sehit ailelerine basin aciklamasi bile yapilmasina izin verilmiyor. savci bunlari neden gormuyor ?
e tabi gormez emir gelmedigi icin birsey yapmaz.
-
madem fg bu kadar iyi bir insan;
vatikanla neden bu kadar icli dislidir ? neden irakta, filistinde, parkistanda muslumanlari acimasizca katleden amerikada yasamaktadir ? neden irakta parkistanda yapilan hacli seferlerini destekleyen klisilere yardim yapmaktadir ?
sizinde istediginiz irakta ki amerika demokrasisi midir ?
-----------------------------under hocam, ben yazdıklarına muhalefet edince akpnin yaptığı her icraata imzamı atmış olmuyorum. yani ben sana veya birbaşka kişiye muhalefet ettiğimde teröristlerin davulla karşılanmasını onaylamış mı oluyorum???? bu siz-biz mevzusuda hoş değil. bişeyin fanatiği değilim.
şu an iktidarda chp olsaydi ve ekonomiyi 2001 deki halinden buralara getirseydi, özelleştirmeleri filan yapsaydı; chp ye oyumu verirdim. beğendiğim uygulamalarını da sonuna kadar savunurdum....
not: ekonominin durumu ile ilgili fikrim; kişisel fikrimdir. mesela sen beğenmiyo olabilirsin. özelleştirme vatanı satmaktır diye düşünebilirsin. ülke borç batağında diyebilirsin. ama ben böyle düşünmüyorum.