folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doktorlar Ve Doktor Tanıdığı Olanlardan Çok Acil Yardım

Doktorlar Ve Doktor Tanıdığı Olanlardan Çok Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

kız para sızdırmaya çalışıyo çok belli tutun kolundan işetin çubuğa bakım işicekmi

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Vakit kaybetmesinler hacı 7 ay sonra bebeyi severler kucaklarında.Eleman parayı bayılacak adam gibi bir hastaneye gidecekler çaresine bakacaklar tabi 2 ay için varsa..Ben hep diyorum geneleve gitmek en iyisi diye verirsin paranı başın ağrımaz kafanda soru işareti kalmaz :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Arkadasin mi var derdin mi var ya

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

En iyisi oncesi için ilaçlar var ondan içireceksin sonrası şafak sezerin de degiği gibi et ete değecek...:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Şu doğum kontrol hapımı diyolar , ertesi gün hapımı diyolar ikiside aynı isimdemiydi şu an kafam karıştı şunu bi kullanmayı öğrenemedik :|

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------
    İki gündür manyak manyak konular açıyorum ama arkadaş çevremden kaynaklanıyor. Arkadaşımın beraber olduğu bir kız şapkanın azizliğine uğrayıp gebe kalmış. 2 aylık olmuş sanırım ve 2.5 aydan sonra tehlikeli bir operasyon haline geliyormuş. Ankara'da güvenilir bir hastanede tanıdık doktor tanıdığı olan var mı parasal olarak yardım edebilecek? Bu gidişle açtığım konulardan ötürü avrupa birliği yiyeceğim. Ama durum ciddi :/

Hastanelerin ve doktorların hepsi güvenilirdir.Hangisine gittiğinin pek bir önemi yok.

Para olayınıda kredi kartıyla hallediversin. Sağlık harcamalarında çeşitli taksitlendirmeler var.

Ne tesadüfler var şu dünyada insanlar çocukları olsun diye deste dolusu para döküyorlar bizim yağız gençlerimizin yırtık kondomdan gebe bırakabilitesi var :) Onu da geçtim o kadar doğurgan kızlarımız var ki üstüne çeket atsanız gebe kalıyor :)

Ertesi gün hapından bi habersiz mi yaşıyorsunuz ? Yoksa 15-16 liranıza mı acıyorsunuz?

Yoksa pazara denk geliyor nöbetçi eczanelerde mi bulamıyorsunuz :) Dayayın 7-8 doğum kontrol hapını olsun bitsin o zamanda :)

Ne diyim komiksiniz vesselam...

Solak Cerrah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Gecement bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:
    İki gündür manyak manyak konular açıyorum ama arkadaş çevremden kaynaklanıyor. Arkadaşımın beraber olduğu bir kız şapkanın azizliğine uğrayıp gebe kalmış. 2 aylık olmuş sanırım ve 2.5 aydan sonra tehlikeli bir operasyon haline geliyormuş. Ankara'da güvenilir bir hastanede tanıdık doktor tanıdığı olan var mı parasal olarak yardım edebilecek? Bu gidişle açtığım konulardan ötürü avrupa birliği yiyeceğim. Ama durum ciddi :/

Hastanelerin ve doktorların hepsi güvenilirdir.Hangisine gittiğinin pek bir önemi yok.

Para olayınıda kredi kartıyla hallediversin. Sağlık harcamalarında çeşitli taksitlendirmeler var.

Ne tesadüfler var şu dünyada insanlar çocukları olsun diye deste dolusu para döküyorlar bizim yağız gençlerimizin yırtık kondomdan gebe bırakabilitesi var :) Onu da geçtim o kadar doğurgan kızlarımız var ki üstüne çeket atsanız gebe kalıyor :)

Ertesi gün hapından bi habersiz mi yaşıyorsunuz ? Yoksa 15-16 liranıza mı acıyorsunuz?

Yoksa pazara denk geliyor nöbetçi eczanelerde mi bulamıyorsunuz :) Dayayın 7-8 doğum kontrol hapını olsun bitsin o zamanda :)

Derdim de bişey..

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:

Tecavüze uğrayanlara veriyorlar o hapı ayrıca çok zararlı ve ömrün boyunca sadece 2 kere kullanabiliyorsun... Bir defa almak nasip oldu bir daha olmasın

mümkünse. Uzvuna sahip çıkamıyorsan başına çok iş gelir :l

Edit : Satın aldım yanlış anlaşılmasın ... Kullanan kız arkadaşımdı..

İndia İndia !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Abi boyle konularda yardim isteyince haydar dümen kesilmeyin basimiza yardim edebilecekseniz ilk iki sayfadaki yorumlar gibi yazin

since 2005 // tbt
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    Abi boyle konularda yardim isteyince haydar dümen kesilmeyin basimiza yardim edebilecekseniz ilk iki sayfadaki yorumlar gibi yazin

Kardeşim yorum yaparak konuyu upluyprumm... Ayrıca yapılması gereken basit . Gideceksiniz jinekoloğa anlatacaksınız durumu , yapacak adam ameliyatı takside

böleceksiniz... Benim tanıdığım doktor arkadaşının zevkine bedava ameliyat mı yapacak sana...? 

İndia İndia !
Toplam Hit: 7989 Toplam Mesaj: 79