Doktorlar Ve Doktor Tanıdığı Olanlardan Çok Acil Yardım
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
gumusservi bunu yazdı:
yine aynı mesele şu forumda daha neler görcem acaba :)) arkadaşın 2 aydır napıyordu çok merak ettim..tanıdık doktor veya hastane aramayı bırakında yasal süre geçmeden bi hastaneye gidip derdinizi anlatın ne bu ya...hayatın daha başlarında yaşadığı şeye bak daha 19 yaşında yaa yuhh diyorum..
aileniz sizi okumaya gönderiyor oralara sizin yaptığınıza bakın çok ayıp..
-----------------------------Ailesinin hayatta olduğundan eminsin yani ? Bu işler 18inden sonra yaşanmıcaksa ne zaman yaşancak hocam 50 yaşında kuş ötmeyince mi?
-----------------------------ben tam anlamadım sizin paranız mı yok..
ailesi hayatta olmaması neyi değiştirir..19 yaş bu tür atraksiyonlar için biraz erken değilmi ? bilmiyorum belki ben tuhafım.. neyse, hayat bu herşey olabiliyor..
-
gumusservi bunu yazdı:
yine aynı mesele şu forumda daha neler görcem acaba :)) arkadaşın 2 aydır napıyordu çok merak ettim..tanıdık doktor veya hastane aramayı bırakında yasal süre geçmeden bi hastaneye gidip derdinizi anlatın ne bu ya...hayatın daha başlarında yaşadığı şeye bak daha 19 yaşında yaa yuhh diyorum..
aileniz sizi okumaya gönderiyor oralara sizin yaptığınıza bakın çok ayıp..
-----------------------------sanane?
Konuya bak tanıdığınız doktor varmı diyor hemen herkes yargılıyor adamı. adam size akıl mı danışmış adamın arkadaşının kendi zevki hemen tü ayıp pis kaka.
-
gençler şapkanın azizliğine uğramış arkadaşlar. adamların hayatlarını nasıl yaşayacağını yargılamayalım.
-
ben kimseyi yargılamıyorum asla..sadece biraz isyan ettim o kadar.hayatta herşey olabilir olmuş çaresine bakın diyorum , acele edin diyorum...tepki verecek yer arama..
-
kizlarin tipik erkegi kendine baglama hareketi veya para koparma (kurtaj olacagim su kadar paraya ihtiyacim var) gibi bir konu olmasin
boylesine cok defalar sahit oldugum icin soyluyorum.
mutlaka testi beraber yapin.
eger sonuc degismiyorsa ya kurtaj ya nikah masasi.
-
underzero bunu yazdı:
kizlarin tipik erkegi kendine baglama hareketi veya para koparma (kurtaj olacagim su kadar paraya ihtiyacim var) gibi bir konu olmasin
boylesine cok defalar sahit oldugum icin soyluyorum.
mutlaka testi beraber yapin.
eger sonuc degismiyorsa ya kurtaj ya nikah masasi.
-----------------------------Hocam doktora bizzat götürceğimiz için sorun olcağını sanmıyoruz.
-
havadır hava (aynı konu daha önce de açılmıştı)
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Tecrübeyle sabit; kızlar bu tarz konularda erkeklerden çok daha rahattırlar.
-----------------------------+1
-
nası paramparça lan o ne şehvet öyle :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
Şimdi tahribatta bile bu kadar çok kaza durumları konuşuluyor. Bir de başka siteler de var. İlişkilerde gebe kalma olasılığının düşük olduğunu düşünürsek ki bu kadar çok gebelik olayı varsa gençliğimiz gerçekten çok iyi yerlere gidiyor.
-----------------------------sanane hocam milletin uçkurundan. yoksa taşlayıp öldürmek mi geliyor içinden?
-----------------------------şii alo ne oluyoz bak bakem o adama kim kefil olmuş ona göre :)))
adam farklı bakış açısı belirtmiş sorun yapmayın
-----------------------------olmaz efendim uçkuruma bakış açısı bilem olamaz :D