Dost Kazığı Nasıl Olur Varmı Bilen ??
-
ewt arkadaşlar herşeyden üstün tuttuğunuz inanılmaz değer verdiğiniz birisinden kazık yeseniz
yüzüstü bırakılsanız ne hissedersiniz merak ettim böle olanlar vardır eminim ...
-
la bende iskabil kağıdıyla oynanan dost kazığından bahsettin sandım başlığı görünce:)kafa kumara çalışıyo aq.hacı çok kötü bişey ben yaşadım.değer verdiğin birinden öle bi yanlış görünce kimseye güvenmiyor artık insan.ben ona şunu şunu yaptım değer verdim diyosun o bana böle yaptı.kısacası geçmişin hesabını çıkarıyosun.
-
gel senle dost olalım sana kazık atiyim anlarsın ? hem uygulama akıldada kalır ...
-
önce bi niye yaptığnı sorarım... sonra bişe olmamış gibi davranıp bende kazık atarım sorada yol veririm ama attğm kazık
onunkinin 269 katı olur ömrü boyunca unutamaz...
-
walla alper bi insan kazık yerse senin gibi olur derdim ama sinirlerini hoplatmıyım sor bakıyım başına gelmeyen kimse var mı tarikatta büyük ihtimal yoktur yada haberi yoktur garibimin...acı gercekler
-
çıkcağım kızı arkla tanıştırdım 3 gün sonra teklif etmiş pi. :|
-
maganda bunu yazdı:
-----------------------------
çıkcağım kızı arkla tanıştırdım 3 gün sonra teklif etmiş pi. :|
-----------------------------
hocam kusura kalma çok güldüm buna :Dtam piçmiş hani senin eleman da. :D
-
dost kazıgı vardı kagt oyunu :|
edit : sölemşler bn direk bşlıgı okp cvp yazdıydım..
-
dost dedigim bir arkadasin hoslandigi kiz vardi
kiz benden hoslaniyordu
kizla ben cikmaya basladim
sanirim arkadasa attigim dost kazigi oluyor ama su an o kizla ne ben ne o arkadas cikiyor
simdi o arkadasla yine arkadasiz.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------dost dedigim bir arkadasin hoslandigi kiz vardi
kiz benden hoslaniyordu
kizla ben cikmaya basladim
sanirim arkadasa attigim dost kazigi oluyor ama su an o kizla ne ben ne o arkadas cikiyor
simdi o arkadasla yine arkadasiz.
-----------------------------under abi çok kötü bi durum o yaf..Allah yardımcın ola
-----------------------------hoca dostu doğru seçmek lazım benim için bakkala gitmedi şu oldu bu oldu, bu olaylardan bi zikim olmazda kız meselesi felaket..
O yüzden diyorum bütün kızlar layıkıyla boktur diye.. Hertürlü mallıkta başmimardırlar ..
Arkadaş arasına girerler,ne bilim enstante..
Dostumdan kazık yemedim ama onun acısını çok gördüm ben efkardır..ama zikinde bi özellik kapsamaması lazım artık bırak yol ver ona.. kendine kalsın kendin :P -
Bi ara arkadaşın çıkıp ayrıldığı bi hatun vardı benden hoşlanıyodu. Bize yakışmaz arkadaşımızın eski dalgası ayağına yattık. Daha sonra eleman beni olmadık yerde yüz üstü bıraktı.E kızda durmuyo Tabi TxT ' de misilleme olarak hatunuda elemanıda bi yolunu bulup düdükledi :)
Kazık yemek insanı çok hayalkırıklığına uğratır fakat hayatın gerçek yüzünü de görerek tecrube edinilir.
Bu arada "Tecrube Yenilen Kazıkların Bileşkesidir " sözünüde hatırlayalım..