Dost Kazığı Nasıl Olur Varmı Bilen ??
-
walla çok ydm hacu guvenin kalmadı artıkkimseye hemde bunu yapanların hepsi hemşeri olunca artık karar verdim o memleketin adamına guvenmeyecem(isim vermek istemiyorum oralı müritler e ayıp olur müritler ayrı)
-
cebımdekı tum parayı arkadaşla harcamının oldugu zevk ile arkadaşımın telefon edıyorum dıyıp kaçması beni gece 2 de karagumruk organ mafyaları arasında bırakması ve o yolları bilmemem eve gelene kadar 5 bıcak gırtlagıma dayanması gasp edilmem sonunda vericek bişi kalmadıgı ıcın acınıp bi taksici tarafından eve bırakılmam =) işte bu dost kazıgıdır halbuki gelseydi son 20 ytl ondaydı ve yolu bılıyodu
-
abdüleykin a.g. // tamerin a.g. :D
-
dost kazıgı tatlıdır koyar insana oturur.. dost kazıgı çok yedim :S
-
her dönem değişir. bi kac tane kalır . geriye kazık yer , atarsın . :)
-
benim kadarr dost kazığı yiyen varmı..
varan 1: kuzenimi tınlamayan bi kıza yol verdim gider koydum.. kuzenim bana sen nsl öle sölersin onu seviomm senin ağzını yuzunu dağıtcam gel kavga edelim ddi.. (kız ingilterede cocuk turkiyede)
VAran2: yazlık bi arkadş kanka kanka die die gözümü boyadıı. bi gun masaya kız getirdii kız zincirimi istedii gzlmiş takim flnn. taktı yarım saat snra iade etti snra cocuk aldı benden birazda ben takim die .. snra unuttum cocukta kaldıı.. cocuk kıza verdin sandım bende kıza verdim kız bodruma gitti dedii.. snra kızı buldum meğer kızın haberi yokmuş lavuk zinciri çalmş.
bunlar en cok koyanlarıı dahada var ama yeter herhalde:=)
bu devirde kimsye güvenme arkdş.. dost dedğin kötü günde belli olur kötü güün görmedikçe dost deme kimseye.. -
dost kazigini yedik, ustune rifki ile tanistik anlayacagin artik battik,
dost kazagi ana sutunu emerken zehirlenmekle es degerdir bizim icin.
-
allaha şükür tahribatlıyız.DALIMIZI KIRANIN AĞACINI SÖKERİZ:D:D:D:D
-
iyi bok yedin.. sikmek huner, meziyet mi?.. terbiyesiz, yanasta o kirilan dalini ****** .
allah 'a nasil oyle pis bir cumle icinde 'şükür' edebilirsin, senin yaptigin pustluk, godoshluk dupeduz, onunda adabini kacirma.
-
ben yemedim :D