Duckload Yayın Hayatına Son Vermiş Durumdadır. Premium Hesap Sahiplerine Geçmiş Olsun.
-
Geçmiş Olsun.
-
nasıl lan :S bi bakalım
-
bukadar erken mi :) hepsi bi gün bitecek te torrente geçişinizi hızlandırın bare
-
İyiydi ama belliydi :)
-
Zaten kullanmıyordum. Sahibi tutuklanmış.
http://www.wjunction.com/showthread.php?t=86283
-
2 kuruş kazanacağım diye sitede ducload film yayınlayan kerizlere ders olsun :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
2 kuruş kazanacağım diye sitede ducload film yayınlayan kerizlere ders olsun :)
-----------------------------Aynen güzel söyledin :) hala türkiye şartlarında sadece türklere hitaben upload işi yapanlara akıl sır erdiremiyorum.
Artı duckload hızlı girmişti piyasaya ancak hızlı koşan atın boku seyrek düştü :)
Wupload de çok hızlı girdi piyasaya ancak filesonic sahibinin kuzeni olması arkasının biraz sağlam olduğunu gösteriyor. Belki bu sadece paravan bir durum. Yani filesonicte kapanma riskine karşı işi sağlama alıp yedek siteyi kuzenim ayağında açarak yola devam edecek anlayışında olabilir.
-
bu olmamalıydı çok kötü oldu 600 kb/s altına düşmezdi melet ne diyelim hayırlı olsun :D
-
şu torrent nedir ne ayaktır nasıl çalışır bi öğrenemedim gitti :/
-
torrent varken kim uğraşır bi sürü ıvır zıvır premium la falan :)
-
duckload değilde, duckloadın sunucularını barındıran dc iptal durumda. sadece ducklad değil bir çok ufak tefek filehost bitti.
yinede free dostu duckloadu hep iyi hatırlıyacam.
yanlız 200 civarı sadece duckda bulunan filmim ve 12$ içerdeki param yandı bu yüzdende hep iyi andıktan sonra ardından sövecem.
aqmun ördeği