folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Duckload Yayın Hayatına Son Vermiş Durumdadır. Premium Hesap Sahiplerine Geçmiş Olsun.

Duckload Yayın Hayatına Son Vermiş Durumdadır. Premium Hesap Sahiplerine Geçmiş Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

duckload değilde, duckloadın sunucularını barındıran dc iptal durumda. sadece ducklad değil bir çok ufak tefek filehost bitti.

yinede free dostu duckloadu hep iyi hatırlıyacam.

yanlız 200 civarı sadece duckda bulunan filmim ve 12$ içerdeki param yandı bu yüzdende hep iyi andıktan sonra ardından sövecem.

aqmun ördeği

:DD:D:DD:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

bugüne kadar hep duckloaddan indiriyodum çünki felaket hızlı indiriyodu ya adi şerepsizlerrr kapattılar gül gibi siteyi popolarına lale diksinler :(

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

rapidshare gibisi gelmiycek herhalde hiz icerik olarak hicbirzaman. uploaderlar haliyle para kazanmak icin daldan dala ucucaklar. son kullanicilara patlicak yine. 

kino.to sitesinin sahibiymis adam vay be almanca film izleyenler bilir kino.to gibi site yoktur hatta artik harbiden yok hehe nese.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

http://www.wupload.com/folder/67826

Alın Bakalım Buda Hızlı Duckload Gibi  Film Arşivini Dahada Büyiticem Hepsi TR

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuRaT55
    MuRaT55's avatar
    Erkek

kino.to ile alakasi olabilir..

almanyada stream film isinde en cok hit alan site.. bunlarin bircok filmide duckload barindiriyordu.. 13 kisi yakalanmisti gecen günlerde.. bunuda almislardir böylece..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

torrent sitesi açalım!

www.yesilgrow.com - Growshop
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

rapidshare yakında oda iflasın eşiğindeymiş beyler..uplarınızı başka sitelere yapın

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Sharp bunu yazdı:

torrent sitesi açalım!

no radio :P

hayallerdeyiz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

torrent iyide ratio olmasa seed iöçin makina haftalarca acık kalıyor ducload iyiydi neden kapattılar amıklar

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

İmkanınız varsa torrent sitelerinin üyeliklerini kaçırmayın gün gelir torrent download alemin kralı olur ki bu gibi sitelerin kapanmasıyla gidişat hızlandı..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 6622 Toplam Mesaj: 41