Dünya Tanımış Ama Biz Yabancı Kalmışız
-
-
Kadının sesi Atatürkten soğuttu lan beni nerdeyse nasıl sestir o?
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Kadının sesi Atatürkten soğuttu lan beni nerdeyse nasıl sestir o?
-----------------------------+1 başım şişti
bide arada atlıyor bazı cümleleri...
-
olaya konsantre olun.sesi berbat ama konu inanılmaz...
-
ben askerken bizim üsse geldiydi bu. almaya gitçez diye çiğnemediğimiz kural kalmamıştı :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
ben askerken bizim üsse geldiydi bu. almaya gitçez diye çiğnemediğimiz kural kalmamıştı :D
-----------------------------bu kadına değer..kadının emeğine saygı duydum.araştırmış okumuş.bilmediğim şeyler öğrendim.bunu liselerde yayınlamak isterdim.
-
Korktum ben
-
katılıyorum sana . sıkılmadan takip etmiştim tüm anlattıklarını. çok farklı bi hitap tarzı var
-
Konuşan eli öpülesi insan Araştırmacı Yazar Prof.İlknur GÜNTÜRKÜN KALIPÇI, yer Kara Harp Okulu konferans salonu hocalar Mustafa Kemal hakkında bu kadar pis iftira ve yalanların uçuştuğu bu dönemde halen böyle insanların bulunması ve kendi kuşağımıza denk geldiği için kendimizi şanslı görmemiz gerekir. Kadının sesi böyle ama önemli olan zihninden geçenler. Riçırd havkins'e bakıp iğrenmeyen var mı? Adamın sesi bile yok ama kitapları eserleri fikirleri araştırmaları uzun süre kalır okunur.
KONUŞMASININ TAM METNİ;
İÇİMİZDEN BİRİ ATATÜRK: http://www.bayar.edu.tr/ataturk/MustafaKemal.pdf -
generaller dizilmiş karşısına, coşturuyo :)
-
Anlattıkları doğru , Atatürk lider bir dehadır da.. Kadının anlatım tarzına bende takıldım . Bence bu kadın menopoza girmiş :)
Kalkıpta yanlışlıkla hayır hocam orası öyle değil böyle desen ayağından terliği çıkarıp dövecek gibi anlatıyor. Sıkıyorsa itiraz et .