folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Düz Lise 10. Sınıf Bölüm Seçimi

Düz Lise 10. Sınıf Bölüm Seçimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

yabancı dile gir bence. az kişi gidiyor zaten. ingilizceni müthiş yap. kursa git gerekirse. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:
    -----------------------------

yabancı dile gir bence. az kişi gidiyor zaten. ingilizceni müthiş yap. kursa git gerekirse. 

Hocam %35 Tm % 65 Dile gidicem anlıyorum ingilizceyide üst düzeyde olmasada amcamın acentası var ordada konuşmamı ilerletirim diye düşünüyorum.Öss de Y.dil soruları çok zor olduğunu söylüyorlar bilginiz varmı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Disubev bunu yazdı:

angels_demos bunu yazdı:

Hocam %35 Tm % 65 Dile gidicem anlıyorum ingilizceyide üst düzeyde olmasada amcamın acentası var ordada konuşmamı ilerletirim diye düşünüyorum.Öss de Y.dil soruları çok zor olduğunu söylüyorlar bilginiz varmı

zorda bilmeyene zor be hocam. ing iyin olduktan sonra problem olmaz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

sayisal oku o arada dilini kendi imkanlarinla geli$tir derim. okulda pek bi sik öğrenemedim şu hayatta. okulda öğrendiğim tek şey küfretmek :)

sayisala cali$irsan ba$arirsin. sistem basit zaten, ezberle sinavda yap, gec. yabanci dilide kendin cali$ip geli$tirirsin. turizm mekaniymi$ hem. al bi rusca sozluk, rusca el kitabi ruslarla takil. dil dile dege dege ogrenirsin ruscayi. ;)

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

Disubev bunu yazdı:

angels_demos bunu yazdı:

zorda bilmeyene zor be hocam. ing iyin olduktan sonra problem olmaz.

Hocam belirtiğim gibi dinleyip ingilizceden anlamıycağım konu yok.Yarın hocaylarlada konuşayım orda kararımı veririm.Sana ve tavsiyede bulunan muridlere çok teşekkür ederim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:

sayisal oku o arada dilini kendi imkanlarinla geli$tir derim. okulda pek bi sik öğrenemedim şu hayatta. okulda öğrendiğim tek şey küfretmek :)

sayisala cali$irsan ba$arirsin. sistem basit zaten, ezberle sinavda yap, gec. yabanci dilide kendin cali$ip geli$tirirsin. turizm mekaniymi$ hem. al bi rusca sozluk, rusca el kitabi ruslarla takil. dil dile dege dege ogrenirsin ruscayi. ;)

Hocam sayısal zekam olsa düşünmem.Rusçayıda kesin öğrenirim diye düşünüyorum abim rusyada okuyor ve çalışıyor öyle bir imkanımda var grameri burda alıp orda ilerletmek gibi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

tmye gir.matematiğini ne kadar anlamasanda geliştirirsin okul bu elbet yardım edicekler.dil bölümü az olur zevkli geçer fakat meslek bakımından belki sana yetersiz gelebilir.tm deki meslekler gayet güzel matematik dışında zorlancağın pek ders yok ondada kalmassın geçersin.sayısal zordur valla affalayabilirsin bana göre tmyi seçmende yarar var. yaz zamanları ingilizceni ilerletirsin dahada geliştirirsin oyalancak şeylerin olur.yinede karar senın hocam

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Sayısalcıyım.

İş alanı çok; ama ağzına sıçıyolar. Hele bi de f tipi lise felansa..

Tm'ci arkadaşlarım var; şu anda hayatlarını yaşıyor ibneler.. Rahatlar. Ama iş alanları da türkiyede belli :).

Sözelci eleman yok etrafta onları bilmiyom :S :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

The_Cure bunu yazdı:

Sayısalcıyım.

Tm'ci arkadaşlarım var; şu anda hayatlarını yaşıyor ibneler.. Rahatlar. Ama iş alanları da türkiyede belli :).

Hocam sözlden zaten ne çıkabilir.Matematikten ve geometriden özel ders alarak yapabilrim sanırım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Disubev bunu yazdı:

The_Cure bunu yazdı:

Sayısalcıyım.

Hocam sözlden zaten ne çıkabilir.Matematikten ve geometriden özel ders alarak yapabilrim sanırım

Deme öyle; bu ülkenin fen bilimlerine olduğu kadar; sosyal bilimlere de ihtiyacı var. Gerekli önemi veriyo yetkili ibneler sosyal bilimlere..

Toplam Hit: 5281 Toplam Mesaj: 32