folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder E-Devletten Alt- Üst Soy Görüntüleme Hizmete Girdi Sonunda

E-Devletten Alt- Üst Soy Görüntüleme Hizmete Girdi Sonunda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    SSH bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

sorun bilgisayar mühendisi adamı kpss ile memur yapmakta hocam.

Sınıfımda bildiğim ne kadar işe yaramaz mesleki bilgisi 0 olan arkadaşım varsa, şuan hepsi önemli kamu kurumlarında memur. okul bitmeden oturup kpss çalışıp benden daha hızlı iş bulan adamlar :D 

Rezaleti direk özetlemiş. sebebi tam olarak budur. Bildiklerimi gördüklerimi yazsam mideniz kaldırmaz.

Allahını seversen yaz... Zaten kazanmaya kazanamayacaz da işte en azından olani biteni bilelim...

bak ben bir tane yazayım (:

Toaddan connection string değiştirip başka db ye bağlayınca, çalışan uygulamanın da o db ye bağlanacağını sanan bir iş  arkadaşım vardı (: 

bir tanede ben ekleyim. detayları arkadaşa yazdım zatende :) excelde filtreleme yapamayan bir emine vardı kulakları çınlasın. 
    dayı sağlam olduğu için telekomda IPMPLS birimine geçmişti. ordaki vukuatları sebebiyle atılmadan kaçar gibi gitmişti. Şimdi çok önemli bir kurumda :) bilişim uzmanı olup 15 k koparıyor aylık.

sırıtma la.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    SSH bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı
    SSH bunu yazdı
    sLeymN bunu yazdı

sorun bilgisayar mühendisi adamı kpss ile memur yapmakta hocam.

Sınıfımda bildiğim ne kadar işe yaramaz mesleki bilgisi 0 olan arkadaşım varsa, şuan hepsi önemli kamu kurumlarında memur. okul bitmeden oturup kpss çalışıp benden daha hızlı iş bulan adamlar :D 

Rezaleti direk özetlemiş. sebebi tam olarak budur. Bildiklerimi gördüklerimi yazsam mideniz kaldırmaz.

Allahını seversen yaz... Zaten kazanmaya kazanamayacaz da işte en azından olani biteni bilelim...

bak ben bir tane yazayım (:

Toaddan connection string değiştirip başka db ye bağlayınca, çalışan uygulamanın da o db ye bağlanacağını sanan bir iş  arkadaşım vardı (: 

bir tanede ben ekleyim. detayları arkadaşa yazdım zatende :) excelde filtreleme yapamayan bir emine vardı kulakları çınlasın. 
    dayı sağlam olduğu için telekomda IPMPLS birimine geçmişti. ordaki vukuatları sebebiyle atılmadan kaçar gibi gitmişti. Şimdi çok önemli bir kurumda :) bilişim uzmanı olup 15 k koparıyor aylık.

kurumda :) bilişim uzmanı olup 15 k yok daha neler. ciddi misin kurum adı nedir merak ettim pm :-)

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ve beklenen haber..

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre:
    08.02.2018 tarihinde saat 14:00’da E-Devlet üzerinden hizmete açılmış olan Alt-Üst Soy Raporu 09.02.2018 tarihi saat 02:00’e kadar yaklaşık olarak 200.000 adet üretilmiştir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği hizmette asıl yoğunluk ise gece 02:00- 04:00 arasında (yaklaşık 110.000 Alt-Üst Soy Raporu) yaşanmıştır. Saat 04:00 dan itibaren ise aşırı talep olmasından dolayı verilen hizmette gecikmelerin oluşmasına ve vatandaşların bekleme sürelerinde artış yaşanmaya başlamasından dolayı Alt-Üst Soy Raporunun E-Devlet üzerinden paylaşımı geçici olarak durdurulmuştur. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından E-Devlet üzerinden sunulmakta olan Nüfus Kayıt Örneği ve Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi hizmeti sunulmaya devam etmekte olup, yoğunluğun azalmasından sonra Alt-Üst Soy Raporu hizmeti en kısa sürede vatandaşların kullanımına açılacaktır. Ancak vatandaşların yoğun talebi ile orantılı olarak Alt-Üst Soy Raporunun gecikmeli veya kesintili hizmet vermesi ihtimali bulunmaktadır. 
    Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

...

RotKerim tarafından 09/Şub/18 15:44 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hellaven
    Hellaven's avatar
    Erkek

1800 lerden daha öncesine niye gidilemiyor acaba  Osmanlı belgeleri filan hikayemi acaba

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

ve beklenen haber..

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre:
    08.02.2018 tarihinde saat 14:00’da E-Devlet üzerinden hizmete açılmış olan Alt-Üst Soy Raporu 09.02.2018 tarihi saat 02:00’e kadar yaklaşık olarak 200.000 adet üretilmiştir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği hizmette asıl yoğunluk ise gece 02:00- 04:00 arasında (yaklaşık 110.000 Alt-Üst Soy Raporu) yaşanmıştır. Saat 04:00 dan itibaren ise aşırı talep olmasından dolayı verilen hizmette gecikmelerin oluşmasına ve vatandaşların bekleme sürelerinde artış yaşanmaya başlamasından dolayı Alt-Üst Soy Raporunun E-Devlet üzerinden paylaşımı geçici olarak durdurulmuştur. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından E-Devlet üzerinden sunulmakta olan Nüfus Kayıt Örneği ve Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi hizmeti sunulmaya devam etmekte olup, yoğunluğun azalmasından sonra Alt-Üst Soy Raporu hizmeti en kısa sürede vatandaşların kullanımına açılacaktır. Ancak vatandaşların yoğun talebi ile orantılı olarak Alt-Üst Soy Raporunun gecikmeli veya kesintili hizmet vermesi ihtimali bulunmaktadır. 
    Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

ne soy meraklısı adammışsınız. gece 3 e alarm kurmuş lan adamlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Devlet sitelerine laf atmayın. Çok eğlenceli oluyor. 

Hangi siteydi unuttum. Ekran görüntüsü alacaktım vazgeçtim."  Şifremi unuttum"  diyorum giriş yaptıktan sonra menüden değiştirin mi ne yazmıştı

Salak giriş yapabilsrm şifremi unuttum dermiyim :)))

İbret almak isteyen, sabrına güvenen herkesi şuraya üyee olmaya davet ediyorum . yalniz mobil gezinsin :)

Birde unutmadan Allah kimseyi işkurla imtihan etmesin :) 

futurist tarafından 09/Şub/18 16:17 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

e devlet tekrar bu imkanı sununca biri bana pm atabilir mi müridler

No way out
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Sabah 04-06 arasi sayfa rahatliyor.

Degisik birsey yok bizimkiler hep ayni tarla icinde birbirini kovalamis, birinin de 1836 dogumlu hâla SAG gozukuyor hortlak gibi aramizda dolasiyor haberimiz yok.

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek
    COURAGE_x bunu yazdı

Sabah 04-06 arasi sayfa rahatliyor.

Degisik birsey yok bizimkiler hep ayni tarla icinde birbirini kovalamis, birinin de 1836 dogumlu hâla SAG gozukuyor hortlak gibi aramizda dolasiyor haberimiz yok.

hocam sağ gözükenlerin erkekse şayet askere gidip dönmediğini bu yüzden sağ göründüğünü biliyorum. ölü olarak gözükmesi için mahkeme kararı olması lazım diye biliyorum

Toplam Hit: 191639 Toplam Mesaj: 339
nüfus