E-Devletten Alt- Üst Soy Görüntüleme Hizmete Girdi Sonunda
-
sLeymN bunu yazdıilteris bunu yazdıSSH bunu yazdısLeymN bunu yazdı
sorun bilgisayar mühendisi adamı kpss ile memur yapmakta hocam.
Sınıfımda bildiğim ne kadar işe yaramaz mesleki bilgisi 0 olan arkadaşım varsa, şuan hepsi önemli kamu kurumlarında memur. okul bitmeden oturup kpss çalışıp benden daha hızlı iş bulan adamlar :D
Rezaleti direk özetlemiş. sebebi tam olarak budur. Bildiklerimi gördüklerimi yazsam mideniz kaldırmaz.
Allahını seversen yaz... Zaten kazanmaya kazanamayacaz da işte en azından olani biteni bilelim...
bak ben bir tane yazayım (:
Toaddan connection string değiştirip başka db ye bağlayınca, çalışan uygulamanın da o db ye bağlanacağını sanan bir iş arkadaşım vardı (:
bir tanede ben ekleyim. detayları arkadaşa yazdım zatende :) excelde filtreleme yapamayan bir emine vardı kulakları çınlasın.
dayı sağlam olduğu için telekomda IPMPLS birimine geçmişti. ordaki vukuatları sebebiyle atılmadan kaçar gibi gitmişti. Şimdi çok önemli bir kurumda :) bilişim uzmanı olup 15 k koparıyor aylık. -
SSH bunu yazdısLeymN bunu yazdıilteris bunu yazdıSSH bunu yazdısLeymN bunu yazdı
sorun bilgisayar mühendisi adamı kpss ile memur yapmakta hocam.
Sınıfımda bildiğim ne kadar işe yaramaz mesleki bilgisi 0 olan arkadaşım varsa, şuan hepsi önemli kamu kurumlarında memur. okul bitmeden oturup kpss çalışıp benden daha hızlı iş bulan adamlar :D
Rezaleti direk özetlemiş. sebebi tam olarak budur. Bildiklerimi gördüklerimi yazsam mideniz kaldırmaz.
Allahını seversen yaz... Zaten kazanmaya kazanamayacaz da işte en azından olani biteni bilelim...
bak ben bir tane yazayım (:
Toaddan connection string değiştirip başka db ye bağlayınca, çalışan uygulamanın da o db ye bağlanacağını sanan bir iş arkadaşım vardı (:
bir tanede ben ekleyim. detayları arkadaşa yazdım zatende :) excelde filtreleme yapamayan bir emine vardı kulakları çınlasın.
dayı sağlam olduğu için telekomda IPMPLS birimine geçmişti. ordaki vukuatları sebebiyle atılmadan kaçar gibi gitmişti. Şimdi çok önemli bir kurumda :) bilişim uzmanı olup 15 k koparıyor aylık.kurumda :) bilişim uzmanı olup 15 k yok daha neler. ciddi misin kurum adı nedir merak ettim pm :-)
-
ve beklenen haber..
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre:
08.02.2018 tarihinde saat 14:00’da E-Devlet üzerinden hizmete açılmış olan Alt-Üst Soy Raporu 09.02.2018 tarihi saat 02:00’e kadar yaklaşık olarak 200.000 adet üretilmiştir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği hizmette asıl yoğunluk ise gece 02:00- 04:00 arasında (yaklaşık 110.000 Alt-Üst Soy Raporu) yaşanmıştır. Saat 04:00 dan itibaren ise aşırı talep olmasından dolayı verilen hizmette gecikmelerin oluşmasına ve vatandaşların bekleme sürelerinde artış yaşanmaya başlamasından dolayı Alt-Üst Soy Raporunun E-Devlet üzerinden paylaşımı geçici olarak durdurulmuştur. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından E-Devlet üzerinden sunulmakta olan Nüfus Kayıt Örneği ve Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi hizmeti sunulmaya devam etmekte olup, yoğunluğun azalmasından sonra Alt-Üst Soy Raporu hizmeti en kısa sürede vatandaşların kullanımına açılacaktır. Ancak vatandaşların yoğun talebi ile orantılı olarak Alt-Üst Soy Raporunun gecikmeli veya kesintili hizmet vermesi ihtimali bulunmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla arz ederiz. -
...
RotKerim tarafından 09/Şub/18 15:44 tarihinde düzenlenmiştir -
1800 lerden daha öncesine niye gidilemiyor acaba Osmanlı belgeleri filan hikayemi acaba
-
yunusdogan bunu yazdı
ve beklenen haber..
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre:
08.02.2018 tarihinde saat 14:00’da E-Devlet üzerinden hizmete açılmış olan Alt-Üst Soy Raporu 09.02.2018 tarihi saat 02:00’e kadar yaklaşık olarak 200.000 adet üretilmiştir. Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği hizmette asıl yoğunluk ise gece 02:00- 04:00 arasında (yaklaşık 110.000 Alt-Üst Soy Raporu) yaşanmıştır. Saat 04:00 dan itibaren ise aşırı talep olmasından dolayı verilen hizmette gecikmelerin oluşmasına ve vatandaşların bekleme sürelerinde artış yaşanmaya başlamasından dolayı Alt-Üst Soy Raporunun E-Devlet üzerinden paylaşımı geçici olarak durdurulmuştur. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından E-Devlet üzerinden sunulmakta olan Nüfus Kayıt Örneği ve Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi hizmeti sunulmaya devam etmekte olup, yoğunluğun azalmasından sonra Alt-Üst Soy Raporu hizmeti en kısa sürede vatandaşların kullanımına açılacaktır. Ancak vatandaşların yoğun talebi ile orantılı olarak Alt-Üst Soy Raporunun gecikmeli veya kesintili hizmet vermesi ihtimali bulunmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.ne soy meraklısı adammışsınız. gece 3 e alarm kurmuş lan adamlar.
-
Devlet sitelerine laf atmayın. Çok eğlenceli oluyor.
Hangi siteydi unuttum. Ekran görüntüsü alacaktım vazgeçtim." Şifremi unuttum" diyorum giriş yaptıktan sonra menüden değiştirin mi ne yazmıştı
Salak giriş yapabilsrm şifremi unuttum dermiyim :)))
İbret almak isteyen, sabrına güvenen herkesi şuraya üyee olmaya davet ediyorum . yalniz mobil gezinsin :)
Birde unutmadan Allah kimseyi işkurla imtihan etmesin :) -
e devlet tekrar bu imkanı sununca biri bana pm atabilir mi müridler
-
Sabah 04-06 arasi sayfa rahatliyor.
Degisik birsey yok bizimkiler hep ayni tarla icinde birbirini kovalamis, birinin de 1836 dogumlu hâla SAG gozukuyor hortlak gibi aramizda dolasiyor haberimiz yok.
-
COURAGE_x bunu yazdı
Sabah 04-06 arasi sayfa rahatliyor.
Degisik birsey yok bizimkiler hep ayni tarla icinde birbirini kovalamis, birinin de 1836 dogumlu hâla SAG gozukuyor hortlak gibi aramizda dolasiyor haberimiz yok.
hocam sağ gözükenlerin erkekse şayet askere gidip dönmediğini bu yüzden sağ göründüğünü biliyorum. ölü olarak gözükmesi için mahkeme kararı olması lazım diye biliyorum