E-Devletten Alt- Üst Soy Görüntüleme Hizmete Girdi Sonunda
-
saka maka saat 3 ten beri ugrasiyorum
-
diplomali-issiz bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
osmanlı torunuyum deyip ermeni görünenler şokta
gece gece sesli güldüm hacı :D cidden boşalan çıksın ya bende çok merak ediyorum :D dedemin anlattığına göre 200 yıl önce iran taraflarından gelmişiz, 90 yıl öncede muş'tan mardin'e göçmüşüz :D
la twitter da malatya'lıların çoğunun ermeni çıktığını iddia edenler var. :d Zaten twitter espirilerle yıkılıyor saatlerdir.
-
Twitterda 2 kürt, biri faşisttim kürt çıktım yazmış diğeride malatyalı milliyetçiler bakmasın ermeni çıktılar yazmış profilde önceki paylaştıklarına bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Gerçekten şu Kürt milletine anlam veremiyorum insan soy kütüğüne bakar çıkar niye yalan yanlış şeyler yazarlar üşenmeden :)
-
yalnizturk bunu yazdı
Twitterda 2 kürt, biri faşisttim kürt çıktım yazmış diğeride malatyalı milliyetçiler bakmasın ermeni çıktılar yazmış profilde önceki paylaştıklarına bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Gerçekten şu Kürt milletine anlam veremiyorum insan soy kütüğüne bakar çıkar niye yalan yanlış şeyler yazarlar üşenmeden :)
yav arkadaş bir günde konuyu siyasete çekmeyin, Kürt'lüğe çekmeyin yav yeter artık yav :)
-
la meraktan çatlicam bende giremiyorum ki bir türlü
-
deja-vu bunu yazdı
la meraktan çatlicam bende giremiyorum ki bir türlü
Ben bir kaç gün sabredecem sonrada paşalar gibi girip rahat rahat işlemlere bakacam. :)
-
Direk buradan girin :
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-alt-ust-soy-bilgisi-sorgulama?belge=goster&file=download
-
pdf dökümanı yüklenemedi diyor D
-
gece yarısına doğru rahatlar bence, dizi film bişi açim de oyalasın yoksa duramam :D
insanlığın en merak ettiği soru bu; nerden geliyoruz :D
-
Ulan okadar bekledik kürt çıkmasak bari :D Şaka lan şaka :D