Elektronik Sigara Macerası (E-Sigara İşe Yarıyor Mu ?)
-
@tahta ben yurtdışından getirtiyorum hocam TR de pazarda bildiklerim bi Esigara.us üyelerinden e-mehmet var .
http://www.esigara.us/kategori/elektronik-sigara-sat%C4%B1%C5%9F-forumu.111/
Burda ki satıcılarla bi görüş ellerindeki makineler günceldir sana öneride bulunurlar.
-
Ben az önce ego aio aldım da direk kullanılır halde mi coil moil anlamam şimdi likit alıcam içine koyup direk içebilir miyim
-
Atorgani bunu yazdı
Ben az önce ego aio aldım da direk kullanılır halde mi coil moil anlamam şimdi likit alıcam içine koyup direk içebilir miyim
Evet direk içersin ama sigarayı bırakırsan yarı yolda kalıp tekrar sigaraya dönmemek adına 5 tane yedek coil al.
Ego aiolarda rba coil oluyor mu bilmiyorum @tayga daha iyi bilir. Rba coil oluyorsa bu süre zarfında rba ne demek, rba nasıl sarılır, hangi teller kullanılır bunları araştır ki sürekli yedek coile para vermeyesin.
Gerçi her hatfa yedek coil alsan bile e-sigaraya harcanan para sigaraya harcanan paranın yanından bile geçemez ama rba coil yapmayı öğrenirsen neredeyse hiç masrafın olmaz.
Hem de sürekli kargo, eft falan uğraşmazsın.
Hayırlı olsun.
-
DadasAdam bunu yazdıAtorgani bunu yazdı
Evet direk içersin ama sigarayı bırakırsan yarı yolda kalıp tekrar sigaraya dönmemek adına 5 tane yedek coil al.
Ego aiolarda rba coil oluyor mu bilmiyorum @tayga daha iyi bilir. Rba coil oluyorsa bu süre zarfında rba ne demek, rba nasıl sarılır, hangi teller kullanılır bunları araştır ki sürekli yedek coile para vermeyesin.
Gerçi her hatfa yedek coil alsan bile e-sigaraya harcanan para sigaraya harcanan paranın yanından bile geçemez ama rba coil yapmayı öğrenirsen neredeyse hiç masrafın olmaz.
Hem de sürekli kargo, eft falan uğraşmazsın.
Hayırlı olsun.
çok teşekkür ederim ama coil nedir şuan onu araştırıyorum :) iki tane birşey ıktı kutunun içinden ama pil mi başka birşey mi bilemedim
edit : Buharlı Lokomotif diye bir abi buldum herşeyi güzel güzel anlatıyor :D
biri internette 3 liraya likit satılıyor demişti bi türlü bulamadım
Atorgani tarafından 01/Tem/16 20:46 tarihinde düzenlenmiştir -
@Atorgani
Ego Aio da cubis rba coiller var ama bulabilirsen .)
Rba head önemli değil elinde bi tane normal ego aio coil olsun yeter onlara da sarım yapılabilir.
Burdan nasıl yapıldığına bakabilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=mFM105pconI
-
Iki haftadir kullaniyorum toplamda yarim paket sigara ictim. Diyebilecegim su ki eger birakmak istiyorsaniz kesinliklr birakiliyor. Hele biraz pro bi aletle super bisi. 6mg likitle basladim oyle devam ediyorum yaz sonuna kadsr komple nikotini birakirim duman cikmasi ve lezzeti vermesi kafi :F
Ijust2 ile basladim kit olarak. Baslangic icin oneririm beklentinizi karsilar ama soyle bi olay var sevdiginiz anda daha yuksek bisi ariyorsunuz.
-
3 liralık likit olması imkansız hocam. Varsa bile kesinlikle ama kesinlikle kullanma.
Ucuz likit arıyorsan natura ve dekang marka likitlere bakabilirsin. Veya smokehunter gibi yerli likit üreticilerinden, içinde 5-6 bazen 10 ayrı likit bulunan deneme paketlerinden alabilirsin. Gerçekten çok kârlı oluyor :)
-
takipteyim terimleri ve işleyişi çözmeye çalışıyorum amma cok cihaz modeli ve bunlara bağlı olarakta aparatları mevcut
birşekilde öğrenmek lazım
-
DadasAdam bunu yazdı
3 liralık likit olması imkansız
hocam. Varsa bile kesinlikle ama kesinlikle kullanma.
Ucuz likit arıyorsan natura ve dekang marka likitlere bakabilirsin. Veya smokehunter gibi yerli likit üreticilerinden, içinde 5-6 bazen 10 ayrı likit bulunan deneme paketlerinden alabilirsin. Gerçekten çok kârlı oluyor :)
dekang var bizim burda tütüncüde fakat onun da çakması var mıdır bana öyle geliyor ki 3 liralık likit benim aldığım dekang vardı aromalı değildi kavunlu aldım şuan üstünde birşey yok etiket felan yani
şimdi netten bunu nasıl kurucam nasıl kullancam ona bakıyorum kutunun içinden çıkanların fotsunu atarım birazdan
-
kurtcobani bunu yazdı
takipteyim terimleri ve işleyişi çözmeye çalışıyorum amma cok cihaz modeli ve bunlara bağlı olarakta aparatları mevcut
birşekilde öğrenmek lazım
sorma ya kendimi çok değişik hissediyorum cahil hibi kaldım millet şekil şekil konuşuyor :(
elektronik sigara e-sigara sigara bırakma yolları sigaranın zararları