Elinde Hdd,Ekran Kartı,Ram Fazla Olan Var Mı ? (Hayır İçin)
-
yaf bizim burda bi komsu var durumları pek iç acıcı deil 2-3 tane cocukları var epeydir bi pc istiyorlardı
babası borc felan edip almış 300milyona bişi ama pc'yi görsez 35dk anca açılıyor az önce gittim bakmaya
içim parcalandı cocuklara nasılda hevesliler o durumdaki pc'ye bile şükür ediyorlardı eski bi yazıcı vardı bende
verdim onlara ama driveri yükleyemedim kasıyordu ilerleme yoktu dedim eğer elinizde varsa ram ekran kartı
hdd felan verebilir misiniz ? en azından sevinirler garipler
-
Acıdım lan vallahi :S Compüyle anlasırsam yollarım bendeki ekran kartını...
-
onu bile kazıklamışlar desene 300 liraya kral toplardık be :/ keşke sana sorsalardı iönceden adama de geri verebiliyosa versin yazık la msnde böle anlatömamıştın sen acıdım :(
-
lifeview tv kartı
128+64 mb ekran kartları
20 gb hdd
256mb sd ram
850 mhz celereon işlemci
bi tane anakart
kargo sana ait
-
sorma yaf zaten adam borc almış satan adam diyor bi kere tıklayın bekleyin
adamda utanıyor geri versin a.q işte böle yavşaklarda var satan adam bizim asansore bakıyor
babam yönetici adama yol verdi yazık deil mi böle yapıon gariplere die ama burun yokki adamda almasaydı diyor
4 parca eklersek en azından kendine gelir heralde pc hdd baktım 15gb a.q :W
hdd ekran kartı sürücü ram çok yüksek olmasa da olur bi nfs undergrand bi gta oynasalar yüzü gülse yeter neti ben verdim zaten
-
bende fasladan birşeyler olacaktı.. Bursa'ya döneyim gönderirim..
düseltme ; 512 ram gönderirim.. diğer parçalara bakarım uygun olanları gönderirim..
-
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------
bende fasladan birşeyler olacaktı.. Bursa'ya döneyim gönderirim..
-----------------------------tamam hokkabaz haber bekliyorum benim eşyalarla yollarsın
-
olm yalnız her parça olmaz o anakarta :/
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
olm yalnız her parça olmaz o anakarta :/
-----------------------------Gerekirse anakart ve işlemcide gönderirim (=
-
sende haklısın yaf bakalım bölük pörcük bişiler çıkarsa iyi olur
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------lifeview tv kartı
-----------------------------hocam lifeview tv kartı nı bana yollasan ne sevinirim :)