Elinde Hdd,Ekran Kartı,Ram Fazla Olan Var Mı ? (Hayır İçin)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------lifeview tv kartı
-----------------------------hocam lifeview tv kartı nı bana yollasan ne sevinirim :)
-----------------------------Baslıgı okumadın heralde :|
-
lan yazdımya zaten yollarım farketmez :D
ula nerdeyse bi sistem yazdım kimse irtibata geçmedi he :D
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------lan yazdımya zaten yollarım farketmez :D
-----------------------------kreysi :| bu adama ulaş.. malları başkası almadan adresini ver :| al..
-
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------lan yazdımya zaten yollarım farketmez :D
-----------------------------kreysi :| bu adama ulaş.. malları başkası almadan adresini ver :| al..
-----------------------------alıcaz Allah'ın izniyle ama bekliyorum en azından 2-3 kişiden alayım sağlam olsun
örenciyim burda 30zulam var kargoya harcayacam bide içimin yandığı bi nokta daha
bi bilgisayarcı tutup sözde format atmış içine kasacak bütün programları kurmuş
-
128 mb ekran kartı yatıyo ,512 ram 'de var ama ona pek güvenmiyorum.pm leşelim.
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------
128 mb ekran kartı yatıyo ,512 ram 'de var ama ona pek güvenmiyorum.pm leşelim.
-----------------------------ekran kartı andrie'den haber bekliyorum ram'i bi dene iletişime gecelim
-
valla hoca bende öğrenciyim yoksa kargo falan no problem yani parçalar evde yatıyo isterseniz mesaj atarsınız
-
Hacim bi liste cikarin , eksigi gudugu nedir belirleyelim.Evin ici malzeme dolu zaten.Guzel bir makine cikaralim elimizden geldigince. 2yil once bizim komsu ilede ayni olayi ben yasadim.Adam zar zor hayatini idame ettiriyor , cocuklarini okutuyor.Bilgisayar almislar 300ytl ye , via islemci var lan uzerinde,dedim bunu satan serefsizde nasil bir vicdan varmis.Bendeki parcalari topladim falan guzel bir makine yaptim.Encokta o cocuklarin heyecani,sevinci yarim kalmasin diye boyle insan daha bi istekli oluyor birsey yapmaya.
Dedigim gibi soyle adam akilli bir liste falan cikarin,toplayalim hacilar.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hacim bi liste cikarin , eksigi gudugu nedir belirleyelim.Evin ici malzeme dolu zaten.Guzel bir makine cikaralim elimizden geldigince. 2yil once bizim komsu ilede ayni olayi ben yasadim.Adam zar zor hayatini idame ettiriyor , cocuklarini okutuyor.Bilgisayar almislar 300ytl ye , via islemci var lan uzerinde,dedim bunu satan serefsizde nasil bir vicdan varmis.Bendeki parcalari topladim falan guzel bir makine yaptim.Encokta o cocuklarin heyecani,sevinci yarim kalmasin diye boyle insan daha bi istekli oluyor birsey yapmaya.
Dedigim gibi soyle adam akilli bir liste falan cikarin,toplayalim hacilar.
-----------------------------tamam o zaman compi yarın kasayı getireyim eve bakayım ne var ne yok ki tahminimce hiç bişi yok
ona göre bişiler yapalım
-
inca marka bi tv kartı var bnde kullanmıyorum. ihtiyaç olursa bursadan kargo gönderecek müride elden verebilirm.