En Caydırıcı Ve Korkutucu Aletler
-
HoRbY bunu yazdı
En caydırıcı etken caz yapmaktır. Alıcan eline usturayı onları kesmeden kendine 2 tane çentik atıcan üstünü yırtıcan geri adım atmazlarsa onları kesersin :) Yani anlıcağın o iş emanetle çartla çurtla olmaz. Caydırıcı olan sen olucaksın o aparatlar degil.
hocam maksat adami oldurmeden caydirma. elektrosok baya bir sarsiyor, kendimde test etmis birisi olarak inanilmaz bir agri veriyor kaslara. dayanilir gibi degil. ben daha cok hafiza kaybina ugratacak birseyler bakiyorum. internette biraz arayinca Microwave Gun isimli bir cihaz buldum. gecici hafiza kaybi ve bayginlik yasatiyormus.
-
HoRbY bunu yazdı
En caydırıcı etken caz yapmaktır. Alıcan eline usturayı onları kesmeden kendine 2 tane çentik atıcan üstünü yırtıcan geri adım atmazlarsa onları kesersin :) Yani anlıcağın o iş emanetle çartla çurtla olmaz. Caydırıcı olan sen olucaksın o aparatlar degil.
2 yıldır ustura taşırım
birazda büzük olacak adamda. senin anan ağlayacağına onun ki ağlasın. çek çizgini geç... -
bir tane taser herşeye yeter fakat biber gazıda güzel özellikle şu polisin kullandıklarından büyük kutulu haşere sprayi gibi olanlardan onun dışında bu caydırıcı olur
http://www.youtube.com/watch?v=Z_jPlq6oZVQ -
Dayi musta al o zaman silahla ugrasma el memleketi basini cok agritirlar, baktin ters yapan var saglamina dagit suratini.
Zaten tek yumrukla elmacik kemigini ensesinden cikartirsin adamin.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Dayi musta al o zaman silahla ugrasma el memleketi basini cok agritirlar, baktin ters yapan var saglamina dagit suratini.
Allah bealadan uzak tutsun, umarim zorunda kalmam.
-
Dj_DooM3 bunu yazdıGusFring bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdı
her cesit it var kodumun dunyasinda. utanmasam yeni silah gelistirecem amk
hocam konuya açmadan önce bir şey yaşamışın onun hışımıyla açmışın konuyu sakıncası yoksa mevzuyu anlatsana merak ettim
haklisin hocam, bulgaristanda turklerin az yasadigi bir bolgedeiym is geregi. buradaki cingeneler okadar igrencler ki sevdiklerme laf atip duruyorlar. birgun birini oldurecem diye korkuyorum. okadar sinir oldum ki uzerine atlayip oldursem arkada tonlarca adamlari var :S
hocam iş gereği bulgaristandayım diyosun bitene kadar biraz sabırlı ol bence taşıdığın cihazlar sana yeterde artar çok daha fazlası lazım diye düşünüyosan al bi muşta at cebe ama unutma gurbette olan sensin hadi gaza geldin birine bişey yaptın o laf attıkları sevdiklerini görmen mümkün olmaya bilir çünkü kaybetçek bişeyleri yok ve onların yaşadığı yerdesin.
onlar zaten seni tahrik etmek istiyolar hocam sakin kal bi hışımla bişeyler yapma yurtdışında başına bi iş gelirse çingene fakir zengin farketmez önce vatandaşarını kolluyolar
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Şu sahne geldi aklıma
http://www.youtube.com/watch?v=G06qRyE_n1o&feature
-
-
elektroşok
-
Bahsettiğiniz tüm ekipmanlar (bibergazı dahil) bıçak gibi öldürücülüğü olan ekipmanlar sınıfında yargılanıyor diye biliyorum. Bu iş yüzyıllardır aynıdır. Şöyle bir bakarsın, indirebileceksen dalarsın, indiremeyeceksen kaçarsın. Bu kadar basit yani. Kahramanlık yapacaksan, evden çıkmadan önce tayt giyeceksin.