En Caydırıcı Ve Korkutucu Aletler
-
Walla hocam işini bildiğin sürece kalemtraş bıçağıda işe yarıyor hocam artık o anki baskı ve psikolojiye göre değişiyor ne yapacağın tecrübeyle sabittir :))
-
-
Elektro şok cıhazını malafata tutarsan 15 sn hadım edersın kalbe 15 sn kalbi durdurur 20 sn beyin e tutarsan buyuk ihtimalle felç olur
-
Dj_DooM3 bunu yazdıGusFring bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdı
her cesit it var kodumun dunyasinda. utanmasam yeni silah gelistirecem amk
hocam konuya açmadan önce bir şey yaşamışın onun hışımıyla açmışın konuyu sakıncası yoksa mevzuyu anlatsana merak ettim
haklisin hocam, bulgaristanda turklerin az yasadigi bir bolgedeiym is geregi. buradaki cingeneler okadar igrencler ki sevdiklerme laf atip duruyorlar. birgun birini oldurecem diye korkuyorum. okadar sinir oldum ki uzerine atlayip oldursem arkada tonlarca adamlari var :S
Anladım hocam şerefsizlik işte..
Bana kalırsa en caydırıcısı silahtır. Silah çıkınca erkeklik susar.
Bknz. Dakika 4:24
https://www.youtube.com/watch?v=IuCX5MlGBv0
GusFring tarafından 10/Oca/14 20:14 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam elektroşok cihazı çöp aldık bi ara şakasına birbirimizi şokluyoduk. uzun sure tutulursa ıs yapar kalbe boyna vs ama o kadar zamanda hasat ederler adamı.
bıber gazıda hatun ısı bıraz
sen tak belıne bı sallama bısey oldumu tersını salla boynuna sıyırsa yeter alayına zaten :)
-
Easx bunu yazdı
hocam elektroşok cihazı çöp aldık bi ara şakasına birbirimizi şokluyoduk. uzun sure tutulursa ıs yapar kalbe boyna vs ama o kadar zamanda hasat ederler adamı.
bıber gazıda hatun ısı bıraz
sen tak belıne bı sallama bısey oldumu tersını salla boynuna sıyırsa yeter alayına zaten :)
tamda senden cevap bekliyordum hocam bu adamın önerilerini dikkate al önemli bir zaat,mühendis kısacası en iyi dost :)
-
en etkilisi bu hacı abi. :F
bunun üstüne hafıza silende yok hem.. tamamen siliyor :|
yani ben öyle biliyorum..
-
muşta al ama kan davası çıkartacak pislik bir araçtır muşta olay çığırından çıkana kadar kesinlikle kullanma doğru kullanırsan adamın surat şeklini kalıcı olarak değiştirirsin
-
wing chun
-
Kırbaçta olabilir gibi