folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Caydırıcı Ve Korkutucu Aletler

En Caydırıcı Ve Korkutucu Aletler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Walla hocam işini bildiğin sürece kalemtraş bıçağıda işe yarıyor hocam artık o anki baskı ve psikolojiye göre değişiyor ne yapacağın tecrübeyle sabittir :))

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    Elektro şok cıhazını malafata tutarsan 15 sn hadım edersın kalbe 15 sn kalbi durdurur 20 sn beyin e tutarsan buyuk ihtimalle felç olur

Yav he he
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı
    Dj_DooM3 bunu yazdı

her cesit it var kodumun dunyasinda. utanmasam yeni silah gelistirecem amk

hocam konuya açmadan önce bir şey yaşamışın onun hışımıyla açmışın konuyu sakıncası yoksa mevzuyu anlatsana merak ettim

haklisin hocam, bulgaristanda turklerin az yasadigi bir bolgedeiym is geregi. buradaki cingeneler okadar igrencler ki sevdiklerme laf atip duruyorlar. birgun birini oldurecem diye korkuyorum. okadar sinir oldum ki uzerine atlayip oldursem arkada tonlarca adamlari var :S 

Anladım hocam şerefsizlik işte..

Bana kalırsa en caydırıcısı silahtır. Silah çıkınca erkeklik susar.

Bknz. Dakika 4:24

https://www.youtube.com/watch?v=IuCX5MlGBv0

GusFring tarafından 10/Oca/14 20:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

hocam elektroşok cihazı çöp aldık bi ara şakasına birbirimizi şokluyoduk. uzun sure tutulursa ıs yapar kalbe boyna vs ama o kadar zamanda hasat ederler adamı.

bıber gazıda hatun ısı bıraz 

sen tak belıne bı sallama bısey oldumu tersını salla boynuna sıyırsa yeter alayına zaten :)

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

hocam elektroşok cihazı çöp aldık bi ara şakasına birbirimizi şokluyoduk. uzun sure tutulursa ıs yapar kalbe boyna vs ama o kadar zamanda hasat ederler adamı.

bıber gazıda hatun ısı bıraz 

sen tak belıne bı sallama bısey oldumu tersını salla boynuna sıyırsa yeter alayına zaten :)

tamda senden cevap bekliyordum hocam bu adamın önerilerini dikkate al önemli bir zaat,mühendis kısacası en iyi dost :)

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

en etkilisi bu hacı abi. :F

bunun üstüne hafıza silende yok hem.. tamamen siliyor :|

yani ben öyle biliyorum..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

muşta al ama kan davası çıkartacak pislik bir araçtır muşta olay çığırından çıkana kadar kesinlikle kullanma doğru kullanırsan adamın surat şeklini kalıcı olarak değiştirirsin 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

wing chun

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Kırbaçta olabilir gibi

Toplam Hit: 5918 Toplam Mesaj: 58