Fazla Telefonu Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

müridler elinde kullanmadığı bir kenarıda boş boş bekleyen telefonu olan kimse varmı? sahibinden.com'da filan baktım da bok püsür telefonlara bile 30 tl istiyolar. Telefonculara gittim onu hiç söylemiyim zaten. E mesajlaşıcaz konuşucaz filan nokia 1112 tarzı bişey lazım. Elinde bulunan ama ihtiyacı olmayan birileri vardır diye düşündüm konu açayım dedim.  Malum biz öğrenci stayla :D

Kargo parası benden tabiki de. Ha illa 3-5 bişey at diyen olursa elimden geleni yaparım. Düzcedeyim. 

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İstanbul'da isen Nokia 1110i var.Arada bi aklına esince Contact Service falan yazıyor ekranda. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

İstanbul'da isen Nokia 1110i var.Arada bi aklına esince Contact Service falan yazıyor ekranda. :)

bakalım eğer sorunu olmayan bir cihaz bulamazsam sana yazarım hocam. Yardımın için teşekkür ederim eksik olma

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Samsung SHG-D900i var. Ücretli almayı düşünürsen ne kadar çıkabileceğini yaz bana haberleşelim.

<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-374836/img_1142.jpg">view image</a>

<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-374835/img_1144.jpg">view image</a>

<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-374834/img_1145.jpg">view image</a>

<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-374833/img_1143.jpg">view image</a>

<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-374832/img_1141.jpg">view image</a>

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı

Samsung SHG-D900i var. Ücretli almayı düşünürsen ne kadar çıkabileceğini yaz bana haberleşelim.

view image

view image

view image

view image

view image

bu beni aşar hocam. internetten baktım 100 tlye satıyolar 2.ellerini. Ben daha 30 lira veremiyorum :) ama ilgilendiğin için teşekkür ederim eksik olma

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla Bir Philips Var Elimde Bir İşimede Yaramayan.. Kullansan İşinide Görür, Bataryasında Felan Bir Sorun Yok.. Zili Çok Yüksek Değil, Birde Görüşürken Sesi Çok Az Geliyor, O Yüzden Hoparlörü Dışarı Vererek Konuşma Durumun Oluşuyor..

Böyle Bir Alet Var İstersen Şarjı İlen Yollarım Sana, İşini Görürse Sevinirim.

Renkli Ekran Minik Bişey.. Cebinede Koyabilirsin Yani... Titreşimi Çalışıyomu Bakmadım. Bence Çalışıyo.

ShockMan tarafından 28/Kas/12 16:30 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

HP Pocket PC var elimde ama ekranının değişmesi gerek onun dışındaki tüm aksesuarları var ve çalışıyor sadece ekran değişecek bulamazsan bende bu cihazı verebilirim.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Valla Bir Philips Var Elimde Bir İşimede Yaramayan.. Kullansan İşinide Görür, Bataryasında Felan Bir Sorun Yok.. Zili Çok Yüksek Değil, Birde Görüşürken Sesi Çok Az Geliyor, O Yüzden Hoparlörü Dışarı Vererek Konuşma Durumun Oluşuyor..

Böyle Bir Alet Var İstersen Şarjı İlen Yollarım Sana, İşini Görürse Sevinirim.

Renkli Ekran Minik Bişey.. Cebinede Koyabilirsin Yani... Titreşimi Çalışıyomu Bakmadım. Bence Çalışıyo.

hocam onda mesajlaşılmazki ben mesajlaşıyorum malum arkadaşlar filan onda zor olur. Çok sağol düşünmen yeterli kardeşim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

HP Pocket PC var elimde ama ekranının değişmesi gerek onun dışındaki tüm aksesuarları var ve çalışıyor sadece ekran değişecek bulamazsan bende bu cihazı verebilirim.

düzcede parçasını bulamam da İstanbulda yaptırsam ne kadar masrafı olur acaba bilgin varmı ?

DrKeworks tarafından 28/Kas/12 16:49 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bende istersen s3 var hocam hiç birşey beğenmiyon la sende :D evde xpressmusic var nokia bakim vermemişlerse gönderim hocam

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

bende istersen s3 var hocam hiç birşey beğenmiyon la sende :D evde xpressmusic var nokia bakim vermemişlerse gönderim hocam

hocam inan bende postlara cevap verirken bunlar geçiyodu içimnden. Şimdi hiçbişeyi beğenmiyon sende diyecekler diyodum :D ama tek istediğim mesajlaşılabilen alo diyeceğim bir telefon. nokia 3310 olur 1110i olur samsung e250 olur vs filan. Sadece iş görsün yani istediğim tek şey bu. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bak sen eve vermemişlerdir bence ya :P :))

Toplam Hit: 2845 Toplam Mesaj: 31