Fazla Telefonu Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

Arızası yok, şarj aleti var, garantisi yok. Resimlerde görüldüğü gibi cihaz.

tamam hocam get ilan aç taksitle alayım. Kargoyu da yarın verirsin. Telefonum olmadığı için kimseyle görüşemiyorum o yüzden yarın kesin kargoya verirsen sevinirim. geldiğinde cihazı inceler onayı veririm. İl olarak nerdeydin?

İstanbul

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    VideoJockey bunu yazdı

Arızası yok, şarj aleti var, garantisi yok. Resimlerde görüldüğü gibi cihaz.

tamam hocam get ilan aç taksitle alayım. Kargoyu da yarın verirsin. Telefonum olmadığı için kimseyle görüşemiyorum o yüzden yarın kesin kargoya verirsen sevinirim. geldiğinde cihazı inceler onayı veririm. İl olarak nerdeydin?

İstanbul

tamam kardeşim ilanı ver link yolla pm ile

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Taksit Seçenekleri < id="installment0" ="" name="installment0" value="" ="" ="" />    < id="installment3" ="" name="installment3" value="3" />    < id="installment6" ="" name="installment6" value="6" />    < id="installment12" ="" name="installment12" value="12" /> 
    Hizmet Tutarı ve Oranı 1,75 TL ( %7 )   2,50 TL ( %10 )   3,25 TL ( %13 )   4,00 TL ( %16 )
    Elinize Geçecek Tutar 23,25 TL   22,50 TL   21,75 TL   21,00 TL

Hocam 25 olmaz bu şekildeyken taksite girince hizmet bedeli kesiyor + peşin ödemede de kesiyormuş zaten onu bilmiyordum ?

30 TL  ye açtım ilanı onay sürecinde.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-satilik-sgh-d900i-106675913/detay/

Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı
    Taksit Seçenekleri < id="installment0" ="" name="installment0" value="" ="" ="" />    < id="installment3" ="" name="installment3" value="3" />    < id="installment6" ="" name="installment6" value="6" />    < id="installment12" ="" name="installment12" value="12" /> 
    Hizmet Tutarı ve Oranı 1,75 TL ( %7 )   2,50 TL ( %10 )   3,25 TL ( %13 )   4,00 TL ( %16 )
    Elinize Geçecek Tutar 23,25 TL   22,50 TL   21,75 TL   21,00 TL

Hocam 25 olmaz bu şekildeyken taksite girince hizmet bedeli kesiyor + peşin ödemede de kesiyormuş zaten onu bilmiyordum ?

30 TL  ye açtım ilanı onay sürecinde.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-satilik-sgh-d900i-106675913/detay/

Kardeşim ürünü aldım. Sana pm ile adresi yolliycam o adrese yarın verirsen kargoyu sevinirim. Geldiğinde inceler bir sıkıntısı yoksa veririm onayı alırsın paranı. Görüşmek üzere

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

up olsn. Halen bulamadım tel

DrKeworks tarafından 29/Kas/12 18:00 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

up ^

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

tahribat seferber olmuş, seviyorum sizi :)

elimde yok malesef hocam, amma velakin yazasım geldi.. inş tez zamanda bulursun

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

elimde kullanmadıgım fazladan i phone 4 s 32 gb var ..demeyi o kadar isterdim ki :) ki mantık olarak elimde kullanmadıgım fazladan bi i phone olması demek benimde parayı bulmuş olmam demek .zaten oyle olsa hediye ederdim müridin işi görülsün beaa. ammada alçak gönüllüyüm

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

up ^

dün sahibinden den almamışmışydın sen VideoJockey' den ?

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

ben aç millet benden aç :D:D

Ama herkes yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. Herkese teşekkür ederim millet. Telefon işini hallettim. Bir arkadaşım kredi kartıyla 93TL'ye 6 taksite samsung c3010s aldı. Ayda 15-15 ödiycem.Başka ihtiyacı olan varsa burdan devam etsin konu kirliliği yapmayak :W

Toplam Hit: 2844 Toplam Mesaj: 31