Fazla Telefonu Olan?
-
DrKeworks bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı
Arızası yok, şarj aleti var, garantisi yok. Resimlerde görüldüğü gibi cihaz.
tamam hocam get ilan aç taksitle alayım. Kargoyu da yarın verirsin. Telefonum olmadığı için kimseyle görüşemiyorum o yüzden yarın kesin kargoya verirsen sevinirim. geldiğinde cihazı inceler onayı veririm. İl olarak nerdeydin?
İstanbul
-
VideoJockey bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıVideoJockey bunu yazdı
Arızası yok, şarj aleti var, garantisi yok. Resimlerde görüldüğü gibi cihaz.
tamam hocam get ilan aç taksitle alayım. Kargoyu da yarın verirsin. Telefonum olmadığı için kimseyle görüşemiyorum o yüzden yarın kesin kargoya verirsen sevinirim. geldiğinde cihazı inceler onayı veririm. İl olarak nerdeydin?
İstanbul
tamam kardeşim ilanı ver link yolla pm ile
-
Taksit Seçenekleri < id="installment0" ="" name="installment0" value="" ="" ="" /> < id="installment3" ="" name="installment3" value="3" /> < id="installment6" ="" name="installment6" value="6" /> < id="installment12" ="" name="installment12" value="12" /> Hizmet Tutarı ve Oranı 1,75 TL ( %7 ) 2,50 TL ( %10 ) 3,25 TL ( %13 ) 4,00 TL ( %16 ) Elinize Geçecek Tutar 23,25 TL 22,50 TL 21,75 TL 21,00 TL Hocam 25 olmaz bu şekildeyken taksite girince hizmet bedeli kesiyor + peşin ödemede de kesiyormuş zaten onu bilmiyordum ?
30 TL ye açtım ilanı onay sürecinde.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-satilik-sgh-d900i-106675913/detay/
-
VideoJockey bunu yazdı
Taksit Seçenekleri < id="installment0" ="" name="installment0" value="" ="" ="" /> < id="installment3" ="" name="installment3" value="3" /> < id="installment6" ="" name="installment6" value="6" /> < id="installment12" ="" name="installment12" value="12" /> Hizmet Tutarı ve Oranı 1,75 TL ( %7 ) 2,50 TL ( %10 ) 3,25 TL ( %13 ) 4,00 TL ( %16 ) Elinize Geçecek Tutar 23,25 TL 22,50 TL 21,75 TL 21,00 TL Hocam 25 olmaz bu şekildeyken taksite girince hizmet bedeli kesiyor + peşin ödemede de kesiyormuş zaten onu bilmiyordum ?
30 TL ye açtım ilanı onay sürecinde.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-satilik-sgh-d900i-106675913/detay/
Kardeşim ürünü aldım. Sana pm ile adresi yolliycam o adrese yarın verirsen kargoyu sevinirim. Geldiğinde inceler bir sıkıntısı yoksa veririm onayı alırsın paranı. Görüşmek üzere
-
up olsn. Halen bulamadım tel
DrKeworks tarafından 29/Kas/12 18:00 tarihinde düzenlenmiştir -
up ^
-
tahribat seferber olmuş, seviyorum sizi :)
elimde yok malesef hocam, amma velakin yazasım geldi.. inş tez zamanda bulursun
-
elimde kullanmadıgım fazladan i phone 4 s 32 gb var ..demeyi o kadar isterdim ki :) ki mantık olarak elimde kullanmadıgım fazladan bi i phone olması demek benimde parayı bulmuş olmam demek .zaten oyle olsa hediye ederdim müridin işi görülsün beaa. ammada alçak gönüllüyüm
-
DrKeworks bunu yazdı
up ^
dün sahibinden den almamışmışydın sen VideoJockey' den ?
-
ben aç millet benden aç :D:D
Ama herkes yardımcı olmaya çalıştı sağolsun. Herkese teşekkür ederim millet. Telefon işini hallettim. Bir arkadaşım kredi kartıyla 93TL'ye 6 taksite samsung c3010s aldı. Ayda 15-15 ödiycem.Başka ihtiyacı olan varsa burdan devam etsin konu kirliliği yapmayak :W