Fişliyormusunuz
-
Kurtlar Vadisi izlemekten millet iyice kafayı yemiş. Psikoloğa git hoca.
-
fişlenen mal :)
-
Hocam hatta altta ki sosyal paylaşım butonları arasında son 2 yıl içerisinde üye olamayan kişilerin göremediği bir gizli buton var.
-
bu koca foruma 4-5 admin bakamaz :|
niye bizi normal admin sanıyosun ki hocam,
jitemin 3. katında ofisimiz var oradan yönetiyoruz siteyi :D
-
ben burda yerine göre mantığa göre karşıt tarafları zaman zaman savunuyorum. hatta haksız yere konum silinince açıyorum sitemimi ediyorum. şu ana kadar forum kurallarıdır yada ne bilim görüş yüzünden banlanmadım. bi kere banlandım onunda sebebi güvenlik açısındandı ben gelince banım kalktı profilimde izi dahi yoktur. Ben burada hem sağ hem sol hem kürt hakkını savunurken bana kimse bir şey demiyorda sana mı diyorlar? herkesin aklı fikri vardır. burası objektif bir yerdir. her dinden her görüşten insan var. herkese göre kendi bildigi haklıdır. Sen burada pkk denen piçleri savunmadığın sürece (ki BDP alenen pkk ya hizmet eden bir partidir) kimse banlanmaz. burada bir çok kürt te var memnun olan. ama burada bir çok kürt var ki pkk forumu sanıp anasına bacısına sövülüp gönderilen. arada ki farkı sen belirle hoca. Fişleme yok. Kurallar var. işine geliyorsa.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
bu koca foruma 4-5 admin bakamaz :|
niye bizi normal admin sanıyosun ki hocam,
jitemin 3. katında ofisimiz var oradan yönetiyoruz siteyi :D
-----------------------------tiiye alma hocam adamı. ciddi sanacak kafasına göre konuşcak başın ağricak. deme di deme bu kapasitede ki adamdan beklenir bunlar.
-
http://www.tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar/Genel-Kurallar-1/Kural-101
Genel Kurallar
Site genelinde uyulması gerekli olan genel kurallardır. (Link)
Tahribat.Com Forumlarında, Türkiye Cumhuriyeti‘nin bekasına kasteden herhangi bir bölücü örgüt propogandası, gizli yada açık terör örgütü sempazitanlığı ve Atatürk İlke ve İnkilaplarına karşıt herhangi bir görüşe yer verilemez. Aksi taktirde "Birinci Sınıf Ceza" ve "Dokuzucu Sınıf Ceza" uygulanır.(Link)Senin işine gelmemiş heralde :D
Ben bu sitede alevilerle ilgili çirkin yakıştırmalar yapan adamların siteden atıldığını cok net hatırlıyorum, sen 1,5-2 aydır kıcınla izliyodun sanırım siteyi :)
-
fişleniyorsak iyi devlete kdv çıkar :D
-
burdan tarikat şeyhi bordo bereli holivan'a sesleniyorum gerçek yüzünü göster artık :F
cebitteki de senin dublörünmüş biliyoruz artık zuhahahaha
-
nasıl yakaladın hocam nerede fire verdik :|
evet kabul ediyoruz. baş fişleyici aşşağıda hatta. o siyah ekranda fişlenenler var