Fişliyormusunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatkaros
    zatkaros's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:
    -----------------------------

Tamam laa tamam deşifre ettin bizi en sonunda en büyük bdp li sensin

ben Mossad ajanı rappermcs

rene yi tam olarak şuraya bağlı diyemeyiz her operasyonda karşılaşıyoruz. bence son tufandan önce dünya üzerindeki yaşam kaybolmadan önce de yaşıyordu rene ve uzayda yaşamayı keşfetti ve tufandan kurtuldu. aslında insan üstü bir gücü var fakat daha hepsini keşfedebilmiş değil. keşfettiği gün deccal dünyaya geldi diyeceğiz:):):) hepimiz kaçacak bi köşe arıycaz ama o iyi niyetli olarak gelecek dünyaya ve senin gibileri itin götüne sokacak:):):):)

rene kızma ama bu saçma adama böyle saçma bi hikaye yazılırdı:):)

Benim Bdp li olduğumu nerden  tahmin etin
     ön yargılı davranman hoş değil hoca   göt möt biraz edepli ol  / ban olayın fişlemeyle süsledim sadece siz hala fişlemeyi devlet işin arasına sokyorsunuz yaa

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zatkaros
    zatkaros's avatar
    Erkek

zatkaros bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

Tamam laa tamam deşifre ettin bizi en sonunda en büyük bdp li sensin

ben Mossad ajanı rappermcs

rene yi tam olarak şuraya bağlı diyemeyiz her operasyonda karşılaşıyoruz. bence son tufandan önce dünya üzerindeki yaşam kaybolmadan önce de yaşıyordu rene ve uzayda yaşamayı keşfetti ve tufandan kurtuldu. aslında insan üstü bir gücü var fakat daha hepsini keşfedebilmiş değil. keşfettiği gün deccal dünyaya geldi diyeceğiz:):):) hepimiz kaçacak bi köşe arıycaz ama o iyi niyetli olarak gelecek dünyaya ve senin gibileri itin götüne sokacak:):):):)

rene kızma ama bu saçma adama böyle saçma bi hikaye yazılırdı:):)

Benim Bdp li olduğumu nerden  tahmin etin
     ön yargılı davranman hoş değil hoca   göt möt biraz edepli ol  / ban olayın fişlemeyle süsledim sadece siz hala fişlemeyi devlet işin arasına sokyorsunuz yaa

artık yorum yapmam kusura bakmayın kime ne dersen desin  küfür  hala yorumların içinde  siyasete

kolay gelsin size  normal user moduna tekrar dönüyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Arkadaş konu içinde bdp sempatizanlığı yaparsan sadece benim gözümde değil kendini Türk hisseden herkesin gözünde pkk köpeğisin.

Saymışsın orada yok mhp böyle chp böyle EVET hiç biri doğru parti değil(şahsi görüşüm) ama senin bdp dediğin terörist köpekler bunların arasına dahi giremez anladın mı.. özrünü dile ve asıl derdin olan düşünce özgürlüğüne yoğunlaş..

Ayrıca Böyle bir konu açan birinin ajanlığından şüphelenirim ortalığı nasıl karıştırıyor terör örgütü elemanları senin de aynı amaca hizmet ettiğini düşünürüm..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zatkaros bunu yazdı:

artık yorum yapmam kusura bakmayın kime ne dersen desin  küfür  hala yorumların içinde  siyasete

kolay gelsin size  normal user moduna tekrar dönüyorum

Hangi moddaydın ki hacı sen :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

yalnız adma fişlenen kullanıcı oldu :) la hani bunu herkese vermiyodunuz :) rene hocam sana bişi demiyorum :)))

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

tamam la fazla gitmeyin üstüne :) . kardeş 8 senedir tbt deyim öyle bişey olmadı olmayacakta. için rahat olsun ;)

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

burada fişleme olmaz merak etme kim kimi neden fişlesin ?

ama bir husus dikkatimi çekmedi değil.. nedir o

özellikle hükümet karşıtı insan sayısı çok fazla öyle ki sadece muhalefet etmekle kalınmıyor içerlerindeki tüm öfkeyi kini dışarı pervasızca saçmaya çekinmiyorlar. kim olduklarını söylemeyeceğim herkes biliyor.

haa bu arada karl marx hayranının da çokluğu başka bir husus tabi.. Allah ıslah eylesin..

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

fişeklemeyin ortalığı la ..
    kendi kafasına göre teori, kimine uyar uymaz :D ( uyan varmı oda bilinmez )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

zatkaros bunu yazdı:

Free_Mans bunu yazdı:

renegadealien bunu yazdı:

bu koca foruma 4-5 admin bakamaz :|

niye bizi normal admin sanıyosun ki hocam,

jitemin 3. katında ofisimiz var oradan yönetiyoruz siteyi :D

tiiye alma hocam adamı. ciddi sanacak kafasına göre konuşcak başın ağricak. deme di deme bu kapasitede ki adamdan beklenir bunlar.

tiye alma hoca   komiksin sen  hocayı ne edecen  tiii ( nerrdeyse cücüg diyeceksin)  biraz saygılı ol

saygıyı senden mi öğrenicem? sen önce bi ne anlatmak istedin onu bi de hele. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Evet konu açısından forumun gidişatı siyasi dini yönlere kayıyor. [kişisel görüşüm] Bazen aşırı durumlarda yönetim bu duruma el atarak konu silerek ortalığı bir süre dindiriyor. Sonra hop eski olaylar zincirlemesine devam.

Bu durum sadece burası için değil, tüm forumlar için geçerli. Gündemi sürekli meşgul eden şeyler adına bokunu çıkardığımız dönemler oluyor.

Geçenlerde bir konu açmıştım, ezel dizisi ile ilgili. Açtığıma pişman eden tbt taşşak furyası anında hücüm etti. Hoca bize ne ondan bundan, yok şudur yok budur vs vs konuyu şey ettiler. Konu o kadar şeylik olmasada işte çoğunluk benim tabirimle veled furyası bunlar.

Forumda kolay kolay konu açamayan kişilerden biriyim mesela ben.

Belki hala açmasını öğrenemedim, belkide konu açacak düzgün konu başlıklarına yer veremiyorum. Her neyse jitemmiş vs bu tür şeylerin bu forumda yer alacağını düşünmüyorum bende.

Gene birçok arkadaş adama kafa yapar düşüncesinde yüklenmiş. Gerçi hocam sende acayip iddaalı bir konu açmışsın. Sonuçlarına katlanmak zorundasın sanırım.

Sende benim gibi uzaktan izleyenler kervanına devam et bence :)

Toplam Hit: 25632 Toplam Mesaj: 149