Galaktik Federasyon Global Anons
-
Sanki anasının pelvisi darda dünyaya gelemiyor bir türlü. Koskoca uzaylı olacak bir de anasını satayım. O.ç.'sun Salusa.
krypt tarafından 05/Ağu/12 01:27 tarihinde düzenlenmiştir -
patron_38 bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıanubisx bunu yazdı
Beyler, geldiler.
Galiba bu sefer harbiden geldiler :(londradan canlı yayın yapan mürid vardı patron_38'di galiba.
noldu hocam varmı oralarda bişey?
hocam hicbirsey yok gokyuzu cok temiz bulutsuz hafif ruzgarli bi hava var:) caps isterseniz atarim :)
edit : yalniz bugun hava cok garipti ruzgar esmesine ragmen bulutlar hareketsizdi ve ovallerdi
londra semalarinda ucak eksik olmazdi bir tane ucak goremedim evimin dibinde cityairport var ordan kalkan ucagin hatti hesabi olmazdi bugun aksamdan sonra sanki ucuslari iptal ettiler birtane ucak kalkmiyor
gelmis olabilir :)
ertelenme olayına bakayım dedim de timetable ı açamadm nedense ?
http://www.londoncityairport.com/travelandbooking/timetables/
gizlilik sözleşmesini kabul ediyorum hatta bilgilerimi de yazdım ama yine aynı sayfaya yönleniyor.. time table de ertelenmeleri görebiliriz eğer dediğin gibi uçaklar yoksa :)
unbalanced tarafından 05/Ağu/12 01:31 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Sanki anasının pelvisi darda dünyaya gelemiyor bir türlü. Koskoca uzaylı olacak bir de anasını satayım. O.ç.'sun Salusa.
hadi gelemiyon niye gelicem diyon? delikanlı olun biraz :D
-
londrada saat 12'yi geçti.Herhangi birşey olmadı.
Yarın youtube'da 2 mp'lik kameralarla çekilmiş 3-5 video görücez,işte geldiler diyede bi açıklama.
-
yaklasik 3 saat once galata civarlarinda basimin hemen uzerinde olusan isik huzmesi sonrasi kisa sureli bilinc kaybi yasadim kendime geldigimde salusanin gemisimde oldugumu fark ettim ... Detaylar birazdan!
-
buna inanan herkesin gerizekali oldugu icin banlanmasini talep edicem ama ins sonunda ben banlanmam. 5 yasinda kiz cocugu gibisiniz ak peri masallarina inaniyorsunuz.
-
AMpul bunu yazdıbuna inanan herkesin gerizekali oldugu icin banlanmasini talep edicem ama ins sonunda ben banlanmam. 5 yasinda kiz cocugu gibisiniz ak peri masallarina inaniyorsunuz.
Ben eminim ki seninde salak gibi inandığın ve bizede son derece saçma gelicek şeyler var ama fikirlerimizi buraya açmıyoruz.
İnanmıyorsan gidebilirsin.. Çıkış butonu orda.
Herkes istediğine inanmakta özgür.
Nick AMpul ya. harbi ampulsün.
angelofhope tarafından 05/Ağu/12 03:23 tarihinde düzenlenmiştir -
angelofhope bunu yazdıAMpul bunu yazdıbuna inanan herkesin gerizekali oldugu icin banlanmasini talep edicem ama ins sonunda ben banlanmam. 5 yasinda kiz cocugu gibisiniz ak peri masallarina inaniyorsunuz.
Ben eminim ki seninde salak gibi inandığın ve bizede son derece saçma gelicek şeyler var ama fikirlerimizi buraya açmıyoruz.
hemen atarlandi bebe iq su kisa dili uzun. -
AMpul bunu yazdıangelofhope bunu yazdıAMpul bunu yazdıbuna inanan herkesin gerizekali oldugu icin banlanmasini talep edicem ama ins sonunda ben banlanmam. 5 yasinda kiz cocugu gibisiniz ak peri masallarina inaniyorsunuz.
hemen atarlandi bebe iq su kisa dili uzun.yoo atarlandığım yok. sadece fikirlerimi belirttim ben.
iq su kısa demişsin ama benim hangi niyetle yazdığımı anlayamayacak kadar iq su kısa olan sensin gibime geldin.
angelofhope tarafından 05/Ağu/12 03:53 tarihinde düzenlenmiştir -
beyler cnn ve ntv yi açın. son dakika haberleri var. olimpiyat meşalesi henüz belirlenemeyen bir nedenle sönmüş. çabuk olun. lan bu olaya yormak istemiyorum ama şu an harbi tutuştum.