folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Galaktik Federasyon Global Anons

Galaktik Federasyon Global Anons

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Melik bunu yazdı:
    -----------------------------

3-4 yıllık tbt hayatımda hiçbir konuyu bu kadar görmek istemediğimi hatırlamıyorum.
    Boş hoca boş. Önceki konularınıda takip ettim ben, Şu zaman içinde şu olucak bu zaman içinde bu olucak dedin.
    Olduysa bi konu açta bakın ben size şunu şunu demiştim bakın oldu dersin eyvallah derizde.
    Hep şu tarihte şu olucakmış bu tarihte bu olucakmış.
    Sıktı yani. 

katıla katıla, güldüm.

hep destek tam destek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

belkide salusa astrale çıkıpta geri gelemeyenlerden

4 gun daha dayanın arkadaslar yine gelmezlerse biz gidelim bakalım dertleri neymiş?

Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 21:53'da sittinsene tarafından düzenlendi.

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:

Mehaba arkadaslar, galaktik federasyondan gelen son mesajla beraber bu yeni konuda geri sayimi takip edelim. bakalim neler oalcak.

Galaktik Federasyon 30 temmuz 2012

"I am SaLuSa from Sirius, and many of you will know already that this coming week is one that is a last chance for your leaders to respond to our demands. If we are ignored yet again, we shall go forward ourselves, and make ourselves known in such a way that our presence can no longer be ignored or hidden. Yes, we have the deadline Saturday the 4th. of August in mind and no longer, before we take matters into our own hands. SaLuSa."

"Ben Siriustan SaLusa, cogunuzun da bildigi gibi bu hafta liderlerinizin taleplerimize cevap vermesi icin son sanstir. Birkez daha gormezden gelinirsek bu isi kendimiz yapicaz ve varligimizi kendi yontemlerimizle aciklayacagiz, bu artik hicbirsekilde gormezden gelinemez ve gizlenemez. Evet, isleri elimize almamizdan once 4 agustos cuamrtesi gunune kadar vakit var. SaLusa"

Ceviri: Shaban Interactive.

"varligimizi kendi yontemlerimizle aciklayacagiz.."  kısmında varligimizi kısmını okurken " Ferdi Tayfur    Sevdalılar Beni Anlar ..mp3" dinliyordum. tam o sıra ferdi baba varlığının tiryakisi yokluğunun demezmi :D

lan sonrası kaçtı bende :D müziğin ritmiyle okumaya başladım yazıyı sonrası iyice boka sardı :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Arkadaşlarla iftar yapcaz o gün :| Baltalamasalar bari...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

o değilde konuyu açan müridin sabrına hayranım, bunca insan çıkıp hep ona yükleniyo dalga geçiyo filan ama bu adam kalkıpta kimsenin kalbini kırmadı yada ters tek bi kelime etmedi, vallahi helal :)

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

NoToLeRaNcE bunu yazdı:

o değilde konuyu açan müridin sabrına hayranım, bunca insan çıkıp hep ona yükleniyo dalga geçiyo filan ama bu adam kalkıpta kimsenin kalbini kırmadı yada ters tek bi kelime etmedi, vallahi helal :)

o konuda bende hayranım hocam.

insan evladı gibi yazmayı bilmeyen o kadar kişi varken..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

NoToLeRaNcE bunu yazdı:

Dj_DooM3'ü sevmeyen ölsün be:)

Mesaj 1 Agustos 2012 (Carsamba) Saat: 00:18'da god tarafından düzenlendi.

All is well
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    5 agustosta gelmezlerse amk ankara ekibi iftarda olacak hepsini siradan geceriz... ayrica astralda ne gordun anlat artik amk bu astral yapanlarin havasndan gecilmiyo ben de yaptim astral ama o kadar da ustunluk degil yani

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

Anlamıyorum neden böyle düşmanca tavırlar sergileniyor. Adam kimseye birşeyi dayatmaya çalışmıyor sadece yıllar önce bir şey başlattı tahribatta bunu paylaşarak şimdi de onu devam ettiriyor. Takip eden var etmeyen var. 

Mümkün olduğunca kendi yorumunu katmadan sadece mesajalrı çevirip paylaşılıyor bu yüzden kişiye yönelik alaycı yorumlar şaçma geliyor bana.

Geçen bir kitap da bir paragraf vardı güzel bu konuya da uyuyor.

Kitapdan bulup yazıyorum,

"Bir tek şunu söyle bana, sadece gördüğün ve hissettiğin şeylerle mi ilgilenirsin? Dünyanın sadece bunlarla sınırlı olduğuna gerçekten inanmıyorsun, değil mi?

Örneğin bir köstebek hiçbir şey görmez, doğuştan kördür. Ama köstebek görmüyor diye bütün bu şeyler yok diyemezsin."

Kitapda dünya diyor ama biz bunu evren için de kullanabiliriz. Bende icraat beklerim sadece laflarla hareket etmem ama yani sonuçta var olma olasılığı olan şeyler. Bir anda kesin yoktur deli şaçması diyerek kestirip atılması da ayrıca şaçma geliyor.

Birşeyler saçmaladım ama neyse hadi ben kaçtım.

Mesaj 31 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 15:58'da RaAmLis tarafından düzenlendi.

Aynen katılıyorum

Saygısızlık yapmayın arkadaşlar hiç yakışmıyor size inanmıyorsanız ilgilenmeyin bitsin abi.

Sizin için keşke bukadar kolay olsa dimi :)

Nedense bu tarz ve benzeri konuları hep dikkat etmişimdir forumda en popüler ve tartışılan konu haline gelmiştir.

örnek olarak şöyle diyebilirim

inanç                              :  % 35 / 40

Konunun Popülerliği  :  % 80 / 90 bu dereceye eşit gerçekten :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Sahi birde kelektik federasyon konusu vardı o ne alemde hiti nedir orayada aralıklarla rağbet var mı bilgisi olan yazsın.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 68750 Toplam Mesaj: 491