Gerçek Kadavra Müzesi !
-
Emsalsiz bir ornekleme amaci icin kadavra tesrih edilmek uzere muhafaza edilir. Bunu kor ebemde, sakat dedemde bilir. Sen beni ne kadar taniyorsun'ki bilgisizsin diyorsun? Yukarida'da muzedeki kadavralarin izinli oldugunu yazmissin, ben aksinimi yazmisimda bosuna tekrarliyorsun kuku saat calari gibi? Estetiklik konusuna da ben acilim getirmistim, gitmissin onu da yazmissin, sen'mi topluma faydali olacaksin? Eminmisin?
-
hocam övdürme bana kendimi :) olacağım değil oluyorum.. bana mail adresini at pm olarak, çalışmalarımı göndereyim sana. hem de 15-16 yaşındakileri :) tubitak'tan ödül alanları. şimdi sidik yarıştıramam seninle. asıl kuku saat gibi aynı şeyleri tekrarlayan sensin..
unut beni ya :) sil hayatından. inanamıyorum senin gibi biriyle bu konuyu tartıştığıma. Bir de bilimsel yönünü tartıştığıma. her neyse unut beni :)
-
Olur'mu unutmak canim? Sunun surasinda muridiz :))
Tamam, unuttum.
(Odul alman sevindirici, boylesi bir durumda bana ancak tebrik ve takdir etmek duser).
Bende New Scientist dergisi yazariyim (onhazirligimi tamamliyorum).
Iyi yazismalar.
-
hocam sen böyle yazınca dayanamam ki ben, burukluk oldu şimdi :)
sana da tebrikler başarılar abü. kusura bakma ateşli oldu biraz ama güzel bitirdin helal olsun. -
Bedenlerin Sahibi Ruhlardan İzin Felan almışmı, Bilen varmı.?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Boyle birsey mumkunmus gibi sanki.. sende zaten bunun icin yaziyorsun.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Boyle birsey mumkunmus gibi sanki.. sende zaten bunun icin yaziyorsun.
-----------------------------Mümkün tabiki, Ölmeden Önce İzin almıştır belkide. Yoksa O Bedenlerin Sahiplerinin Sahipleri Kıyameti Koparmıştılar. Kişisel Kanaatim Bu.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Concept bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Mümkün tabiki, Ölmeden Önce İzin almıştır belkide. Yoksa O Bedenlerin Sahiplerinin Sahipleri Kıyameti Koparmıştılar. Kişisel Kanaatim Bu.
-----------------------------ailelerinden izin almışlardır kesin yada sahipsiz cesetlerdir :R
-
penisleride halen yerlerinde duruyo
-
Android bunu yazdı:
penisleride halen yerlerinde duruyo
Direk ilgilendiğin yer ilginç :|