Google İtiraf Etti

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    ne kastınız ya...zaten bazı yerlerde sana soruo bile gönderilsin mi vs vs diye.

    2. sanki pantagonu hacklemeye çalışıyorsunuzda google öğrenirse diye endişe ediyorsunuz.

    3. heryerde mobese var nereye gittiğini herşeyini takip ediyor ona bişi demiyorsunuz google bilgi toplayınca isyan.

    4. google mı toplasa sorun olur hükümet mi ? bence hükümet. o yüzden rahat olun.

     

    filmlerde de hep konu olur herkese çip fln takıp takip etmek gibi..olacak böle şeler..dünyayı canlı izlemek gibi vs vs her ne kadar istemesenizde.


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek

    İnsan yoksa kendini hala daha dağda, bayırda yaşadığı özgür dönemlerinde mi zannediyor? :)

    Bırakın interneti günlük yaşamda yaptığınız herşey kayıt altında. Google kaydetmese devlet kaydediyor. Haydi Google kullanmıyorum, internette her halttan anlıyorum kimliğimi gizliyorum dersen gizlemek için kullandığın yöntemler ve bağlantıların kayıt tutmadığını nereden biliyorsun? Paranoya derecesinde düşünmeye çalışırsak alt başlık alt başlık derken yatağına yatar yorganı kafanıza çekersiniz, her şeyden elinizi eteğinizi çekersiniz. Ama bu sefer de yorganın altında ne var diye düşünürsünüz. 

    Potansiyel suçlu değilseniz ve kendinizi öyle göstermek gibi çocukluklar peşinden koşmuyorsanız korkmanızı gerektiren bir şey yok. İnternette Obama'ya karşı çıktın, ABD karşıtı slogan attın diye FBI adres tespiti yapıp bir gece ansızın sniper ile vurdurmaz. 

    Ayrıca senin ne gibi bir özelliğin var da milyonlarca kişi arasından seni özel olarak tanımlayıp tamamen sana odaklanacaklar? İleride TC başbakanı olmak gibi bir niyetin ve girişimin yoksa (ki varsa internette sağa sola laf atacak kadar boş insan nasıl olur orası ayrı) sana özel bir analiz yapılsa ne yazar? 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2010
    Erkek

    "You are being watched. The government has a secret system: a machine that spies on you every hour of every day. I know, because I built it. I designed the machine to detect acts of terror, but it sees everything. Violent crimes involving ordinary people; people like you. Crimes the government considered 'irrelevant'. They wouldn't act, so I decided I would. But I needed a partner, someone with the skills to intervene. Hunted by the authorities, we work in secret. You'll never find us, but victim or perpetrator, if your number's up... we'll find you".

    :)


    Ha Ha!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayarisi
    babayarisi's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mart/2014
    Erkek

    yandex.ru + mail.ru tek geçerim bilgiler kayınçolara gitsin sıkıntı yok.

    Google girdiğiniz siteleri maillerinizi şunları bunları loglayabilir mesele değilde asıl siz facebook dan korkun 50 60 yaş üstü insanların geçmiş verileri(nerelerde okudu nerelerde çalıştı kimlerle nerelere gitti geldi ) facebookda toplanıyor böyle bir istatistik gücü google da yok ama facebook da var...

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    Amma da kastiniz he.  Her sistem kendi loglarini tutar. Sen kimsin de seni ifşa etsinler amk ya. Bi sike yarasan ne isib var buralarda. Adam da ki tribe bak ya gorende edison sancak amk. 


    Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 3668 Toplam Mesaj: 26