folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Google'dan Rahatsız Olmaya Başlayan Var Mı ?

Google'dan Rahatsız Olmaya Başlayan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yandex en az  google  kadar  kaliteli sonuçlar veriyor bence

Ayet var, ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

ErotikPanda bunu yazdı:

Benim anlamadığım olay şu. ücretsiz hizmetleri kullanıyorsunuz herşeyindden yararlanıyorsunuz bence google az bile yapıyo :)

oldu ücretsiz diye gelsin sülalemizi siksin ?

Google bütün işlerinde linux çekirdeğini kullanıyor. Biz yıllardır linux çekirdeğini, linux dağıtımlarını, açık kaynak ve özgür yazılım dünyasındaki şeyleri kullandık.

Hiç birinin tehdidi bu kadar değildi. Bu kadar büyümedi.

Hizmeti çatır çatır kullanıyosun dimi ? Adam güzelcede loglarda işinide yapar ruhun bile duymaz. duysada bi halt yapamazsın.

Bu yüzden istemiyorsan güzelce bilgisayarın fişini çek kapat ve hayatına devam et :)

Yani buraya konu açmışssın açmamışsın google sahibiyle bu konuyu yüzyüze görüşmüşsün vs.. hiç biri bi halta yaramaz

Bu devran böyle gelişerek gitmeye devam eder.

Açık ve net.

Edit : bu arada uzun süredir yandex kullanıyorum. Bu dediğiniz olaylardan değl ama çok sadece ve güzel sonuç veriyor. En aızndan bana temiz geldi sonuçları.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ErotikPanda bunu yazdı:

Hizmeti çatır çatır kullanıyosun dimi ? Adam güzelcede loglarda işinide yapar ruhun bile duymaz. duysada bi halt yapamazsın.

Bu yüzden istemiyorsan güzelce bilgisayarın fişini çek kapat ve hayatına devam et :)

Yani buraya konu açmışssın açmamışsın google sahibiyle bu konuyu yüzyüze görüşmüşsün vs.. hiç biri bi halta yaramaz

Açık ve net.

Edit : bu arada uzun süredir yandex kullanıyorum. Bu dediğiniz olaylardan değl ama çok sadece ve güzel sonuç veriyor. En aızndan bana temiz geldi sonuçları.

oldu hayatı beğenmiyorsan güzelleştirmek yerine öl demek yani ?

Böyle saçma şey mi olur ? Rahatsız olmaya başlayan var mı diye açtım zaten. Bir halta yaramaz değil. Kaç proje başladı bilyior musun bu şekilde mail gruplarından ordan burdan ? Linux dediğin projede mail gruplarından yayıldı ilk. İncele tarihini.

Hizmeti çatır çatır kullanmıyorum işte. Maili yahoo'ya taşıdım. Google webmastertools yerine kendi araçlarımı yazıyorum. Chrome yerine safari'ye geçtim, yetmediğinde firefox kullanıyorum. Android zaten almam bile. Google'daki hesabımıda kapatıp arattırıyorum.

Hiç birşey vazgeçilmez değil. 

Beğenmiyorsan kullanma düşünceside ancak korkaklara, savaşamayanlara özgüdür. Çok daha iyi sonuçlar, çok daha iyşler bulunur. Teknoloji konusunda zaten milletin önündeyiz.

5-6 seneye kadar insanlar yandex'e geçicek, bşaka işler yapıcak. Eminim buna. Rahatsız olacak onlarda. Şimdiden bir adım atarsak bu işlerden para bile kazanabiliriz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ben de en az senin kadar rahatsızım fakat Bir yandan Apple'ın tekelleşme çabalarını alkışlarken googleın tekkelleşmesini eleştriyosun.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek
    googledan rahatsız oluncak tek bir konu var oda adsense :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

Ben de en az senin kadar rahatsızım fakat Bir yandan Apple'ın tekelleşme çabalarını alkışlarken googleın tekkelleşmesini eleştriyosun.. 

inanç, his meselesi. Steve jobs'un bütün röpörtaj ve sunumlarını inceledim. Google'ın kaydetme konusundaki olayına nasıl baktığını gördüm. 

Apple'ın tekelleşme çabası kontrolden kaynaklanıyordu. Gördük ki haklılar. Harika ürünler ve harika ar-ge için kontrolün elinde olması gerek. Donanımın başka, yazılımın bşaka firmada olması, dağıtımın başka, satışın başka firmada olması bi ton problem çıkartıyor. Admalar bunu engelliyor.

Bu konu biraz karışık. Zen öğretisini araştırdığında steve jobs'un yaşam tarzını göreceksin. Education sunumu vadı. Eğitim için nasıl bir çaba içine girdi apple göreceksin. Ücretsiz kitap yazma aracı, belgeseller şunlar bunlar. iTunes üstünden ücretsiz belgeseller falan indirebilrisin.

kaldı ki google'ın dünyayı değiştirme üstüne ürettiği ürün yok. Olanı iyi bir hale getiriyorlar.

Oysa bu dünyanın yeni ürünlere , yeni soluklara ihtiyacı var. Apple'ın tekelleşme çabalarını değil, google'ın, samsung'un apple'a attığı kazığa rağmen Apple'ın nasıl ar-ge devam ettirdiğini ve dünyayı değiştirdiğini görüp bunu alkışlıyorum.

---

Bu işler eric schmidt'in (eski gogole ceo'su) apple kurulundayken nasıl google'a projelerden haberdar edip android'i aldırttırıp, geliştirdiğini yada samsung'un apple için çip üretirken nasıl kendi işlerinde kullandığını görmemle değişti.

Sonra apple teknoloji düşmanı.Dğeil. Andorid'in ve google'ın yediği bu boku, attığı bu kazığa karşı gayet normal hakkı olan patent hakkını kullandı. Google buna rağmen çiğnedi. Ki salaklar slide unlock olayını bile farklılaştırmaktan aciz.

Apple'ın bu güne kadar böyle problemi oldu mu ? Google'ın gizlilik hakları ve kullanıcı güvenliği konusunda yediği bokları araştır istersen. Apple ile kıyasla sonrasında. 

Konunu ilk mesajının ilk cümlesine bakarsan ;

"

Belirli bir güç için, bazı şeyler tekele geçmeli, otokontrol sağlanmalı hatta diktatörlük yapılmalı. Fakat google bunu fazlasıyla aşmaya başladı.

"

Gördüğün gibi hak veriyorum. Fakat bir alanda olur, bir konuda olur. Bütün hayatı ele geçirmeye, yada sınırları aşmaya başlamamalı.

Neyse şu Apple'ın ar-ge'sini, apple'ın ürün mükemmelliyetçiliğini anlatabileceğimi sanmıyorum. Bazı şeyler anlatılamaz. Buda onlardan biri. Günün birinde fark etmeye başlarsanız, görürsünüz. Göremezsenizde yapabileceğim birşey yok. Benim hayatımı deiştirdi.

Teknoloji konusunda bir çok insandan bir adım öndeyim. Dün insanlara windows'u bırakıp linux'a geçin derken, bu gün insanlar bana android'i savunuyor. Hatta o linux boktan diyen adamlar... HAtta onlara söylediğim nedenleri savunuyor. O yüzden sallamıyorum. Bazı şeyler yaşayarak öğrenilir. Bunu söyleyerek kimseye öğretemem.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Adam yapmışmı yaymışmı piyasaya,kullanılıyormu evet? Adam istediğini yapar ister tekel olur ister dalga geçer.Isterse satar.

Sizde yapın rekabet edin sizde tekel olun.Ne varsa Amerikadan çıkmış zaten.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

ErotikPanda bunu yazdı:

Açık ve net.

oldu hayatı beğenmiyorsan güzelleştirmek yerine öl demek yani ?

Böyle saçma şey mi olur ? Rahatsız olmaya başlayan var mı diye açtım zaten. Bir halta yaramaz değil. Kaç proje başladı bilyior musun bu şekilde mail gruplarından ordan burdan ? Linux dediğin projede mail gruplarından yayıldı ilk. İncele tarihini.

Hizmeti çatır çatır kullanmıyorum işte. Maili yahoo'ya taşıdım. Google webmastertools yerine kendi araçlarımı yazıyorum. Chrome yerine safari'ye geçtim, yetmediğinde firefox kullanıyorum. Android zaten almam bile. Google'daki hesabımıda kapatıp arattırıyorum.

Hiç birşey vazgeçilmez değil. 

Beğenmiyorsan kullanma düşünceside ancak korkaklara, savaşamayanlara özgüdür. Çok daha iyi sonuçlar, çok daha iyşler bulunur. Teknoloji konusunda zaten milletin önündeyiz.

5-6 seneye kadar insanlar yandex'e geçicek, bşaka işler yapıcak. Eminim buna. Rahatsız olacak onlarda. Şimdiden bir adım atarsak bu işlerden para bile kazanabiliriz.

google hesabından logout yapsan bile hala cookieler silinmiyor ve seni takibe devam ediyor. direk olarak cookileri silmen lazım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Sadece Google 'ın yaptığı bir şey değil bu. Kısaca söyle bir şey göstereyim, bu sadece tahribat.com'a girdiğim de beni izlemeye çalışanlar. Google, Facebook vs. de ise rakamlar üç dört kat artıyor.

On at www.tahribat.com

1 social button tracking you: 1 blocked
    No ad networks found here
    1 company tracking you: 1 blocked
    Who's tried to track you?Total # Blocked
    Social Buttons 2,018
    Ad Networks 2
    Tracking Companies 3,306

In total, you've stopped 5,326 attempts to track you.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:

Şartları okuyup kabul ediyorum :)

Adam ince bir mesaj çakmış beyler. Dikkat etmemişsiniz. 

Tebrikler ;) 

ne diyon?
Toplam Hit: 10745 Toplam Mesaj: 89