folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Google'dan Rahatsız Olmaya Başlayan Var Mı ?

Google'dan Rahatsız Olmaya Başlayan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

şahsen gizli saklı birşeylerim olmadığı için, illegal işler yapmadığım için, kaç milyar google kullanıcısnın arasında beni durduk yere izlemiklere için kullanmaya devam ediyorum.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

@zumsuk

Düne kadar google virüs yapsa kuruyordun hocam?

http://www.youtube.com/watch?v=DH2gouqcbzA

İstatistik toplanmasını da normal karşılıyorum, en küçük firma bile müşterisi nelerden hoşlanır ya da ona ne hitap eder bilmek isteyecektir. Bunun iyi yönde pek çok gelişmenin önünü açtığı da aşikar. Bilgiler muhtemelen anonim olarak toplanıyordur ve doğrudan şahsa özel bir takip söz konusu olmayacaktır. Ki olsa bile, kim ne yapsın milyonlarca gereksiz insanın, gereksiz bilgilerini, p.rno tercihlerini(!).

Kullanıcı verileri, hemen hemen her işletim sisteminde, programda vs. de mutlaka ki toplanıyor, ortada google'a özel bir durum yok.

Paranoya boyutu fazlaysa, dağa-taşa çiviyle yazmaya devam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

mühendislik konusunda hala google virüs yapsa kurarım. Mutlaka yeni birşey katmıştır. Israrla farklı boyuttan bakmaya çalışıyorsunuz.

Sadece belli başlı alanlarda değil, her alana, her adıma girdi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osuran_Boga
    Osuran_Boga's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla facebook ve google sen silsende senin bilgilerini silmiyor. Geçenlerde adını hatırlayamadım da adam açıklama yapmıştı facebook ta daha ilk fotoğraflarınız bile duruyor diye sonra elleri ayaklarına dolandı açıklama yaptılar eski server larımız yavaş olduğundan silinmesi 3 yılı buluyor diye. Ben google ın herşeyini kullanıyordum, bende google virüs yapsa kullanırım diyenlerdenim. olaylarını öğrendim kullanmıyım diyorum ama olmuyor yine kullanıyorum. Bi ara yandex kullanıyım dedim babam bile bune olum nerde google diyo bu iyi bunu kullan dedim yok diyo google yap diyor :D, sonra chrome kaldırdım ablam, abim ve yine babam bu yavaş google vardıya onu kur diyore şu anda yine chrome dan yazıyorum ne yapacan bişeyini kullanmasan diğerini mecbur kullanacan elin mecbur... 

naber?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Gören de padişahın sol daşşa sancak. Bilsinler mk nolcak :| Bu kadar önemsemeyin kendinizi

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

az önce bişey oldu burayı okurken  baya baya msjlarınıza takıldım şu yazıyordu chrome senbolü hiç bir veri alınamadı diye aniden geldi gitti madem böyle bir şey var burdan googleye sesleniyorum tek kelimeyle amınıza koyam yabancı istihbarata bu küfürümü de satın lan :D koydumu googleye şimdi

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

son gunlerde google'in hayatimi ele gecirdigini dusunuyordumki, bu konuyu gordum.

ciddi anlamda tum hayatimiz, gmail, google+, google docs ve her turlu google urunu ile sarildi. artik mobil telefonlarda olmak üzere özel hayatımızada girdi, tablet pc'ler ile yanibasimizda. onlarsiz da olmuyor ama insan her gecen gun tedirgin oluyor.

nox...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

mühendislik konusunda hala google virüs yapsa kurarım. Mutlaka yeni birşey katmıştır. Israrla farklı boyuttan bakmaya çalışıyorsunuz.

Sadece belli başlı alanlarda değil, her alana, her adıma girdi.

aynen hocam tamamen katılıyorum sana. adam fırladı gitti youtubeyi aldı faceyi de aldı sanki dimi? 

artık tvden bile faceye youtubeye tivitıra giriliyo. Bu korkutmuyo mu sizi agalar?

Yakın zamanda bekliyorum şöle bişi, wcye giriceksin sen daha salona gelmeden bokunu face sayyfana koyarlar.

Bu olursa şaşırmam.Zamanında 100 kişiden bi tanesi cepten nete girerdi kullanırdı bilirdi, şimdi 10 yaşındaki çocuk bile teli alıyo eline faceye giriyo mk.

Afedersiniz ama bacağım kadar boyu varken mini etekle rujla kaşarlık öğrenip yapıyo küçük küçük kızlar.

Bundan 10 15 yıl önce kızlar çocuk yaşta evlendiriliyordu millet şaha kalkıyordu, şimdi 12 yaşındaki çocuk kürtaj oluyo da annesi babası daha kızımıza destek olmalıyız diyo. zihniyetinizi skiyim.

Şimdi bazılarınız der nerden nereye getirdin konuyu diye. Ustalar resmin büyüğünü görün!! 20 25 sene önceki kültürümüzle şimdiki ortama bi bakın. Bunda googledur yutüptür facedir büyük bir etkisi var tartışılmaz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

google music'i aktif olarak kullandığım şu sıralarda, hayır.

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

sipidik bunu yazdı:

olması gereken birşey. Bal tutan parmak yalar hesabı.. adamların hakkı bence loglamak. aynı sistem senn elinde olsa loglamazmıydın? ben loglardım. 

hocam loglamak var loglamak var.

Adamlar istatistik tutuyor. Eminim şu an isteseler ; benim ayro26 hesabına bakıp ; dünyada bana en çok kim benziyor direkt çıkartabilirler.

Girdiğim siteler, internette geçirdiğim süre, aramalarım, seks sitelerinde bile kaç dakika kaldığım... Herşey belli. Android'im yok allahtan. Oda olsa, nerde kaç dakika takılmışım, kimle takılmışım, kime ne mesaj yazmışım herşeyi loglayacaklar.

Fazlasıyla rahatsız verici durum. Bende sitelerde ip, useragent ve aktiviteleri logluyorum. Fakat bokunu çıkartmamak lazım. Sadece sitede yapılanları logluyorum. Gerçek hayatımız loglanıyor google ile.

bana loglamayan sistem gösterir misin? bugün bütün mobil operatörler de tlelekom şirketleri de her biri logluyor her boku. hayatın google'da geçiyorsa google da bunu loglar yapacak birşey yok. belli başlı seçenekler sunuyor sana history'yi kaydetme, reklamlar için beni sınıflandırma gibi ama bunu yapmaya mecbur daha kullanışlı sistemler oluşturmak için.

. . .. . ... .
Toplam Hit: 10735 Toplam Mesaj: 89