Güncel Torrent Paylaşımları
-
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,
Uzun zamandır bu torrent işine ilgi duymam sebebiyle torrent arşivimi genişlettim.Kendi blogumda yaptığım Torrent Paylaşımları kategorisi altında yayınladığım torrent dosyalarını güncel olarak burdada paylaşacağım.Şuanda kafamda güncel diziler ve filmler olarak belirlediğim bir çizgi var.Müridlerin isteklerine öncelik verilecektir.İstekleri yorum olarak yapabilirsiniz.Birde ricam olacak lütfen "sağol hocam"," teşekkürler","Subhanallah ibretlik paylaşım(Tutuya ithafen)" gibilerinden mesajlarla konuyu kalabalık etmezseniz sevinirim Selametle.
Torrent Kullanımı hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için kısa bir anlatım hazırladım
Torrent ile download nasil yapilir?
İstek:
http://www.tahribat.com/Forum-Torrent-Paylasimlari-Surekli-Guncel-143283/ adresindeki konunun silinmesini istiyorum teknik aksaklıktan dolayı torrent dosyaları o konuda bozuk çalışmıyor bu yüzden paylaşımlara burdan yeniden başlayacağım.
-
Bad Teacher Torrent
-----------------------------------
Nikita Sezon 1 Torrent
-----------------------------------
Renaissance Torrent
------------------------------------------
Hesher Torrent
----------------------------
Köstebek-The Departed Torrent
--------------------------
Born to ride Torrent
--------------------------------------
Wall-E Torrent
---------------------------------------------------------
Ajan Salt Torrent
----------------------------------------
Kader Ajanları Torrent
----------------------------------------------------------
Unknown-Kimliksiz Torrent
------------------------------------------------
Hitman (2007) Torrent
------------------------------------------------------
Görevimiz Tehlike 3 Torrent
-----------------------------------------------
-
mega hafıza istiyorum hocam
-
ilyas208 bunu yazdı:
-----------------------------
mega hafıza istiyorum hocam
----------------------------- -
Bu iyi oldu Torent paylaşımı
-
hacı peki bunları sadece sen seed edeceksin anladıgım kadarı ile 7 24 acık bilgisayarın oda tmm yanlız hızları nasıl olcak o konuya nasıl bi sey dusundun indiren adam seed edecekmi bunları :))) benim de aklımda vardı boyle bisey :))
edit : ayrıca paylaşımların icinde ingilizce olanlar için altyazı olması iyi olur onun bilgisini vermen daha iyi olur ayrıca bir altyazı aramak için ugrasmak indirene zor gelir benim için oyle en azından
edit : ilk postu okuma hocam ortaklar ve esleri gorunce zeton dustu zaten ama yinede yavas iniyor
-
helllboy un hdsi varmı hocam (:
-
beyler supersiniz. seed iyi olsun
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
helllboy un hdsi varmı hocam (:
-----------------------------Hellboy II: The Golden Army Blu-Ray HD Torrent
-
hocam elinde varsa şener şen ve kemal sunal filmleri plesae...
-