Güncel Torrent Paylaşımları
-
hocam 720P lik karayip korsanları boxset varmı
-
numune bunu yazdı:
-----------------------------
hocam 720P lik karayip korsanları boxset varmı
-----------------------------Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 2011 Torrent
Read more: http://egitimtv.blogspot.com/#ixzz1UHvkFhQf--------------------
Pirates of the Caribbean Boxet Torrent
-
-
yüzüklerin efendisi serisi de güzel olur hele bide türkçe olursa tadından yenmez
-
Berking bunu yazdı:
yüzüklerin efendisi serisi de güzel olur hele bide türkçe olursa tadından yenmez
-----------------------------sabaha anca kardeş :D sahura gidiyorum
-
buraqgo bunu yazdı:
Berking bunu yazdı:
-----------------------------sabaha anca kardeş :D sahura gidiyorum
-----------------------------hele bide 720p son filmin bana tr dublajlısını koyarsan warya öfff. über sewaba gırersın :d
-
eyvallah kardeşim birde morgan freeman tüm filmleri boxset var mı =) Türkçe dublaj olursa iyi olur =)
-
numune bunu yazdı:
eyvallah kardeşim birde morgan freeman tüm filmleri boxset var mı =) Türkçe dublaj olursa iyi olur =)
-----------------------------şahsa özel boxet yok :D ama filmlerin ismini yazarsan yarın yardımcı olurum
-
Yüzüklerin efendisini isteyen arkadaşlar için sahur kıyağı yapayım.Orjinal dilinde ve türkçe dublaj olarak iki torrent var arzunuza göre
http://egitimtv.blogspot.com/2011/08/lord-of-rings-trilogy-yuzuklerin.html
Not:İsteklerinizi bu aralar Torrent İstek bölümünden yaparsanız daha hızlı dönüş yapabilirim.Son zamanlarda Tbt'ye fazla ugrayamıyorum bu yüzden birikiyor istekler ve hepsine yetişemiyorum.
-
buraqgo bunu yazdı:
manyaki bunu yazdı:
"Son Ders: Aşk ve Üniversite" bu filmin doğru düzgün bir torrentini bulamadım elinde olan var mı ?
-----------------------------Tükçe paylaşımları seed edersek çok iyi olur bütün arkadaşlarımız faydalansın
Son Ders Aşk ve Üniversite DVDRip Torrent
-----------------------------eyvallah usta